2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

eşine çaktırma biz yeterince stres yapıyoruz zaten ben onlara daha çok üzülüyorum burada mucizeler görüp umutlanıyoruz ama onlar pek anlamıyor bu işlerden

eşine çaktırma biz yeterince stres yapıyoruz zaten ben onlara daha çok üzülüyorum burada mucizeler görüp umutlanıyoruz ama onlar pek anlamıyor bu işlerden

inşallah canımm mutlaka yazıcam bakalım ne olucak...

3.kez yazıyorum ama yine listede yokum

ben varım tatlım uyar mı

önümüzdeki ay daha sıkı çalışmalısın yola devam

tabiii kiii uyar canım benim kesinlikle haklısın..ben çalışıyorum öğretmenim eve yorgun geliyorum her zaman çalışma yapamıyoruz eşimde çok istiyo bebiş ama ben yorgun olunca kıyamıyo bana.. hiç sesini çıkarmıyo bitanem ama bu ay kafama koydum yorgunluğa direnicem

Son düzenleme:

canım geç saatleri beklemeyin bence. seni anlıyorum. ben evde olduğum halde geç saatte kalkıp duş almak,saç kurutmak zulüm geliyor. ama sen erkene alırsan dinlenme şansında olur.

canım geç saatleri beklemeyin bence. seni anlıyorum. ben evde olduğum halde geç saatte kalkıp duş almak,saç kurutmak zulüm geliyor. ama sen erkene alırsan dinlenme şansında olur.

öyle bi takıntımız yok canım benim, saat önemli değil, ben işten gelince pilim bitmiş oluyor

Dropland yemin ederim atlamışım canım ya ,tekrar ve son ke yazarmısın yaş ve bat canım

ya bu filmlerde filan önce baş dönmesi sonra kusma ile öğreniyorlar hamile olduklarını ,ama ben böyle öğrenen kimse duymadım ya çevremde filan,sonradan başlıyo bu belirtiler ,
benim bata son 4 gün ,heyecanlıyım :) idrar testlerim beni bekliyor.

canım bu bebek bekleme dışında her şey yolunda. yorgunum belim ağrıyor. kırmızılar yarından sonra gelcek gibi gibi

sende ne var ne yok

hadi yaaa hayırlısı ama gelmezler inşallah... inşalllaah :) benim adetim yeni bitti 3 gün oldu...adetimin 8. günü ama biz dün başladık çalışmalara hafif bi karnım ağrıyo üşüttüm herhalde bi de 2-3 saattir sağ kasığıma batma var ...

eylülcüm inşaallah bebiş seninledir..haydi hayırlısı :)

Onemli degil canim yas 28 bat 30 kasim:) insallah hamilesindir canim

benimde ctesi eşim izinliydi oğlum ben eşim gezdik.. pazar da arkadaşlarla buluştuk sohbet muhabbet :))

aaaa ciddi misin canım? ama mide yanması dışında şuan için başka önemli belirti yok beni mahvediyor günlerdir, gaz var birde çok
Allah tekrar bebiş haberlerini vermeyi nasib etsin inşallah [/QUOTE]

aynen benimde gazım çok oldu ve başka bir belirtim yoktu cnm :)) bence hamilesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…