Gunaydin canlar her ay oldugu gibi bu ayda heyecanla beklemekdeyim ama bu ay daha farkliyim rahim filmi cektirdim vede BAT 26 napicam bilmiyorum test alip yapmak istemiyorum korkuyorumda ya cikmaz diye yine yikilmaktan korkuyorum ne yapim bilemedim beklemekde cok zor
herkese günaydın kızlaarrr ..
listeyi güncelledim
batı gelenler aşağıda
batı gelipte adet olan arkadaşlar var ise yeni bat tarihini söylesinler tekrar düzenliyim
herkese bol bebişli günlerr ..
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım
kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
blumermaid........................................ ....yaş.......18 kasım
Gunaydin canlar her ay oldugu gibi bu ayda heyecanla beklemekdeyim ama bu ay daha farkliyim rahim filmi cektirdim vede BAT 26 napicam bilmiyorum test alip yapmak istemiyorum korkuyorumda ya cikmaz diye yine yikilmaktan korkuyorum ne yapim bilemedim beklemekde cok zor
günaydın canım benide eklermisiniz? benim yaş 29 bat 16 kasım dı ama geçti beklemedeyimumarım güzel haberler veririrm sizlere
geçmiş olsun cnm inş bir an önce iltihaplrdan kurtulursun..
iyiyiz canım benim sen nasılsın her zamanki gibi..
iyi geçmesine çok sevindim canım
özellikle anesteziyle olması süper olmuş çok acı veriyor diye sölüyorlardıı çünkü
herkes hsg den sonra kalındığını söylüyor inş sen de de işe yarar :))
selam kızlar nasılsınız birkaç gündür yazamyorum malum öğretmenler günü yaklaşıyor onun koşturmacası var müzik öğretmenleri olarak konser vericez inşallah bu arada benim bat dündü ama gelen giden yok en son cuma günü test yapmştım negatifti bakalım inşallah bebişim benimledir...
sagol canim seninde ins hamilelkle sonuclanir test yapip yapmamakla kararsizimgunaydın canım umarım bu ay bekleyişin güzel haberlerle sonlanır. benım bat 24 kasım bende bekliyorum heycanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?