2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

günaydın kızlar nasılsınız?ben de okuldayım dersim boş bekliyorum kırmızlar gelmedi,umutlanmakta istemiyorum bugünü de atlatayım yarın test yapayım diyorum...

Günaydın herkese malum pazartesi günü başladık yine işe. bu aralar nedense canım hiç işe gelmek istemiyor

herkese günaydın kızlaarrr ..

listeyi güncelledim
batı gelenler aşağıda
batı gelipte adet olan arkadaşlar var ise yeni bat tarihini söylesinler tekrar düzenliyim

herkese bol bebişli günlerr ..

cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım

kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım

looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım

tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım

blumermaid........................................ ....yaş.......18 kasım

Son düzenleme:
Gunaydin canlar her ay oldugu gibi bu ayda heyecanla beklemekdeyim ama bu ay daha farkliyim rahim filmi cektirdim vede BAT 26 napicam bilmiyorum test alip yapmak istemiyorum korkuyorumda ya cikmaz diye yine yikilmaktan korkuyorum ne yapim bilemedim beklemekde cok zor

gunaydın canım umarım bu ay bekleyişin güzel haberlerle sonlanır. benım bat 24 kasım bende bekliyorum heycanla

günaydın canım benide eklermisiniz? benim yaş 29 bat 16 kasım dı ama geçti beklemedeyim umarım güzel haberler veririrm sizlere

Son düzenleme:

hepimiz gerginlik yaşıyoruz canım ama rahat tut ki kendini hem zaman çabuk geçsin hem de stres biliyorsun hamile kalmayı çok engelliyor ayrıca batlarımız yakın umarım güzel haberler verirsin bize

teşekkürler canım evet anestezili çok rahatmış herkese öyle tavsiye ederim çokda pahalı değil

Gunaydin kizlar bugun kan vericem dahada bekleyemem heralde en azindan bosa umitlenip beklememis olurum muhtemelen yarin sonucu alirim eylulcum benide eklermisin listeye canim hala goremiyorum kendimi bat 26 kasim yas 23 :)

inş. hiç gelmez kırmızılar güzel haberlerini bekliyoruz

Test için erken diilmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…