2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

son durum ne guzelim kanaman varmi devam ediyormu sancin agrin varmi
cok sukur ben ayni regl olmus gibi takiliyourmmmmm

tatlım ALLAH a çok şükür benim kanamam 6 gündür yok..
ben de bu ay regl oldum gibi oldu yani hiç bir fark yoktu arada :))
senin de rahat geçmesine sevindim cnm..
çarşamba günü dr. sana dicek bakalım merkla bekliyorum :13:

düşük olayı regl olarak mı hesaplanıyor tatlım?
bilmediğim için soruyorum..

cnm su an sessiz dusuk yapiyorum
cogu bayan ben gibi acele etmeden test yapmayip beklerse
1 hafta sonra kanama olursa ne oluyor yani ne diyorlar
adetim bir hafta gecikti bilmiyorlari kimyasal gebelik yasadi
bir dahaki regli normal geliyor
korunma falanda yok rahim etkilenmeden zaten döllenmis yumurta regle atiliyor

anladım cnm benim kide bir nevi bu tarz birşey..

ayçacım Allah razı olsun desteğin için... herkese teşekkür ederim

Selam kızlar,gezdim tozdum eve ancak yeni düştüm işleri güçleri hallettim,anca oturdum yerime,off tatil 1 gün olunca yetmiyor hiçbirşeye yarın yine iş var,
eee herkes iyimi ,bugün pazar pek gelen olmaz,yarın görüşürüz

selam kızlar nasılsınız birkaç gündür yazamyorum malum öğretmenler günü yaklaşıyor onun koşturmacası var müzik öğretmenleri olarak konser vericez inşallah bu arada benim bat dündü ama gelen giden yok en son cuma günü test yapmştım negatifti bakalım inşallah bebişim benimledir...

Keser84 inan bende seni merak ettim nerde bu kız acaba dedim,sen bence yarın filan bir test daha yap canım adet olmassan eğer.

Keser84 inan bende seni merak ettim nerde bu kız acaba dedim,sen bence yarın filan bir test daha yap canım adet olmassan eğer.

valla canım eğer olmazsam yarın direk kan testi yaptırıcam inşallah olmam.. nolur dualarınızda bana da yer verin...

merhaba canım ben de sürekli bu topiği takip ediyorum, ben de müzik öğretmeniyim dikkatimi çekti okuyunca :)
hepimiz aynı beklenti içindeyiz yüce allahım inşallah hepimize en kısa zamanda ve hayırlı zamanda bebişlerimizi verir

benim bata 8 gün kaldı 25inde bekliyorum, tabi gelmesin

bende mide yanması başladı 3 gündür falan, bugün de baktım biraz o da belirtilerde var diye yazıyor
onun dışında 1 hafta önce kasık batmalarım vardı onlar geçti birden anlamadım bende yaaa

hadi az kalmış inşallah bebişin orda tutunuyodur sanırım en fazla göğüslerde belli ediyor bu erken gebelik belirtisi.

bende de vardı ama nedense geçti. paranoyak etti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…