2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hadi az kalmış inşallah bebişin orda tutunuyodur sanırım en fazla göğüslerde belli ediyor bu erken gebelik belirtisi.

bende de vardı ama nedense geçti. paranoyak etti iyice

göğsüm şiş ama ağrı falan hiç olmadı daha.
senin bat a da az kalmış var mı dikkat çeken belirtilerin ?
mide eşkimesi var bende canım yanma yazmışım farkında değilim.
valla paranoyak olmaya başladım bende. sürekli buralardayım okuyorum, aklıma birşey geliyo onu açıyorum bakıyorum hoffff allahım daha da beklemez hiçbirimizi inşallah

Son düzenleme:
19 kasım inşallah canım ama çok belirtim var. gelirse hiç şok olmam.

eşimde günümü sayıyo yazık. ona kıyamıyorum ya

Yazikk bizimkide oyle valla:) ama bende tuhaf biseyler var ya goguslerde sislik aci falan yok ama kasiklarim cok agriyo heleki bacaklarim cok fena agriyo ayakta duramiyorum resmen arada bi karin altinda siddetli batmalar oluyo birde Afedersiniz idrar rengim okadar sari ki cok sari turuncuya yakin yani.. ama hamileligede yormak istemiyorum adetime daha 9 gun var uzulmek istemem sonradan...

göğsüm şiş ama ağrı falan hiç olmadı daha.
senin bat a da az kalmış var mı dikkat çeken belirtilerin ?

malesef hiç farklı belirtim yok. her zaman ki regl öncesi bel ağrımı yaşıyorum.
göğüs ucunda hassasiyet ve renk koyulaşması da belirtilerden.
sizler iyi haber verseniz de ben çok mutlu olurum ki

malesef hiç farklı belirtim yok. her zaman ki regl öncesi bel ağrımı yaşıyorum.
göğüs ucunda hassasiyet ve renk koyulaşması da belirtilerden.
sizler iyi haber verseniz de ben çok mutlu olurum ki

ayy canım benim önce senin günün geliyor , sen bizi çok sevindir öncelikle.
bize de umut ışığı olursun inşallah göğüste acı en belirgin özelliği zaten canım yaa

bacım sen listede yoksun, batını eylülün yakasına yapışıp yazdır başka türlü hatun meşgül

inşallahhhh vardır bişeyler senin bata ne kadar var hatırlamıyorum canım ama gebelerde idrara karbonat dökünce köpürüyor felan dediler, bende tık yok

aaaa öylemi ne güzelll branştaşım :)))) bende hep takip ediyorum ama ilk defa müzik öğretmeni gördüm:) ben yozgattayım sen nerdesin... amin inşallah bizleri çok bekletmez yavrularımız:)

Ayyy insallanh canim bat 26 kasim 9 gun kaldi muhtemelen cuma gunu yani 4 gun kala dayanamayip bi kan testi falan yaptirirm umarim ilk hamilr haberini senden aliriz canim en yakin senin bat sanirim:) eylulllll canim yaz bakem benide listeye hic dikkat etmedim valla:))

aaaa öylemi ne güzelll branştaşım :)))) bende hep takip ediyorum ama ilk defa müzik öğretmeni gördüm:) ben yozgattayım sen nerdesin... amin inşallah bizleri çok bekletmez yavrularımız:)

izmirliyim izmirdeyim ben canım, geçen yıl afyondaydım tek başıma 1 yıl, bu yıl eş durumundan döndüm evime. artık kavuştuk diye bebiş yapabiliriz dedik fakat hiç te kolay değilmiş yahu :2:

temmuzdan beri uğraşıyoruz, bakalım bu ay burdan öğrendiklerimi uyguladım sonuç ne olacak bilemiyorum
sen ne kadardır istiyosun canım ?

canım hoşgeldin. hep bizimle kal

idrar testine hiç güvenmiyorum nedense. bi arkadaşın 5-6 gün gecikti negatif çıktı meğerse hamileymiş sonradan öğrendi
inşallah sen güzel haber alırsında uğur olursun bize.

beni kan testine göndermiyo eşim. gecikmedikçe test yapma diyor. üzülürmüşüm iki türlüde olmayınca üzülüyoruz zaten
inşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırız ben değilsem bile sizler hamile olursanız üzüntüm azalır

canımm bizde 1 yıldır istiyozz 2 kimyasal gebeliğim oldu hayırlısıı artıkk beklemedim canımmm

canım valla yarında geçsin de bi ona göre kan testi yaptırıcam inşallah benimledir...inşallah canımmm dua ediyorummm.. buralardayımmm merak etme:))))

Son düzenleme:

Aynen en azindan erkenden ogreniyim diorum :) esinde hakli tatlim kiyamiyodur sana bizim kociste benden merakli ona kalsa iliskinin ertesi test yaptircak:) insallah hepimiz hamile Kalicaz bu ay olmasa obur ay oda olmasa diger aylar vakti zamani var iste rabbim saglikli hayırlı mesakatsiz evlatlar nasip etsin insallah kiz erkek h8c farketmez:)

inş hamilesindir canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz...

tatil de daha çok yoruluyor insan,gezmeyi işleri birgüne sığdırcam derken :))

ayy kızlar özledim sizi...

acayip belim ağrıyor kırmızı kartı yememe az kaldı

kuzum görünmyorsun hiç :))
yaa öle deme kırmızı kartı yicem diye diye gelmiceği varsada gelcek hee :))

canım bende düşen bebeğim de çok mide yanması yaşamıştım ama hamile olduğumu bilmiyordum..
çok yanıyordu midem..meğerse hamilelikten oluyormuş düşünce geçti..
inş senin de o yüzdendir :))

Son düzenleme:
3 aydır bende hamile kalmak istiyorum ama olmadı henuz ilk iki ay cok stres yaptım bu ay oluruna bıraktım bakalım hayırlısı ama yıne de sıze bısey sormak ıstıyorum bu ay yumurtalıklarım ara ara agrıdı usutmektendır dıye dusundum ama bılemıyorum. ustelık ben vejeteryanım cok katı degılım ama aklıma hıc et yemek gelmez bugun oturdum ayıptır soylemesı 1 tabak kavurma yedim. su an mıde bulantısından oturamıyorum. bas donmelerı yasıyorum. offf kendı kendımı hasta edıyor olabılır mıyım? hastalıgım duzenlı bu ay olamam 6 7 gun var. ama adet oncesı boyle seyler yasamazdım.

elbette canım hayırlı vaktini bekliyor bebeklerimiz hiç isyan etmiyoruzz. inancımızla ayakta duruyoruz. üzüntüler gelip geçecek kucağımıza aldığımızda

kuzum görünmyorsun hiç :))
yaa öle deme kırmızı kartı yicem diye diye gelmiceği varsada gelcek hee :))
ben kendim çağırıyom zaten gelsinde kafasını kırcam
bugün alışveriş günüydü canım. gelince de onları yerleştirme, yemek,ütü derken yoruldum ara ara baktım kimse yok geri çıktım bende sen neler yaptın haftasonunda

Son düzenleme:

üzülme canım.. daha erken sayılır senin için.inşallah çok beklemezsin.

canım belirtilere hiç kafanı yorma. hepimizde ileri gidecek derecede gebelik belirtisi oluyor ama kırmızıları görünce daha çok üzülüyoruz. kendini en kötüye hazırlama elbette ama çokta kaptırma ki yıkım olmasın...

batına az kalmış, eylül arkadaşımıza alıntı yap,adını yazıp birlikte bekleyelim bebişini

Son düzenleme:
canım bende düşen bebeğim de çok mide yanması yaşamıştım ama hamile olduğumu bilmiyordum..
çok yanıyordu midem..meğerse hamilelikten oluyormuş düşünce geçti..
inş senin de o yüzdendir :))[/QUOTE]

aaaa ciddi misin canım? ama mide yanması dışında şuan için başka önemli belirti yok beni mahvediyor günlerdir, gaz var birde çok
Allah tekrar bebiş haberlerini vermeyi nasib etsin inşallah

cok tesekkurler sakin bi ses duymaya ihtiyacım var sanırım :)) ben oldukca telaslanıyorum dusunurken usterlık esıme hıc caktırmamaya calısıyorum :) umarım hepimiz en guzel zamanda hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…