hadi az kalmış inşallah bebişin orda tutunuyodursanırım en fazla göğüslerde belli ediyor bu erken gebelik belirtisi.
bende de vardı ama nedense geçti. paranoyak etti iyice
19 kasıminşallah canım ama çok belirtim var. gelirse hiç şok olmam.
eşimde günümü sayıyo yazık. ona kıyamıyorum ya
göğsüm şiş ama ağrı falan hiç olmadı daha.
senin bat a da az kalmış var mı dikkat çeken belirtilerin ?
malesef hiç farklı belirtim yok. her zaman ki regl öncesi bel ağrımı yaşıyorum.
göğüs ucunda hassasiyet ve renk koyulaşması da belirtilerden.
sizler iyi haber verseniz de ben çok mutlu olurum ki
Yazikk bizimkide oyle valla:) ama bende tuhaf biseyler var ya goguslerde sislik aci falan yok ama kasiklarim cok agriyo heleki bacaklarim cok fena agriyo ayakta duramiyorum resmen arada bi karin altinda siddetli batmalar oluyo birde Afedersiniz idrar rengim okadar sari ki cok sari turuncuya yakin yani.. ama hamileligede yormak istemiyorum adetime daha 9 gun var uzulmek istemem sonradan...
merhaba canım ben de sürekli bu topiği takip ediyorum, ben de müzik öğretmeniyim dikkatimi çekti okuyunca :)
hepimiz aynı beklenti içindeyiz yüce allahım inşallah hepimize en kısa zamanda ve hayırlı zamanda bebişlerimizi verir
bacım sen listede yoksun, batını eylülün yakasına yapışıp yazdır başka türlü hatun meşgül
inşallahhhh vardır bişeylersenin bata ne kadar var hatırlamıyorum canım ama gebelerde idrara karbonat dökünce köpürüyor felan dediler, bende tık yok
aaaa öylemi ne güzelll branştaşım :)))) bende hep takip ediyorum ama ilk defa müzik öğretmeni gördüm:) ben yozgattayım sen nerdesin... amin inşallah bizleri çok bekletmez yavrularımız:)
selam kızlar nasılsınız birkaç gündür yazamyorum malum öğretmenler günü yaklaşıyor onun koşturmacası var müzik öğretmenleri olarak konser vericez inşallah bu arada benim bat dündü ama gelen giden yok en son cuma günü test yapmştım negatifti bakalım inşallah bebişim benimledir...
Ayyy insallanh canim bat 26 kasim 9 gun kaldi muhtemelen cuma gunu yani 4 gun kala dayanamayip bi kan testi falan yaptirirm umarim ilk hamilr haberini senden aliriz canim en yakin senin bat sanirim:) eylulllll canim yaz bakem benide listeye hic dikkat etmedim valla:))
izmirliyim izmirdeyim ben canım, geçen yıl afyondaydım tek başıma 1 yıl, bu yıl eş durumundan döndüm evime. artık kavuştuk diye bebiş yapabiliriz dedik fakat hiç te kolay değilmiş yahu :2:
temmuzdan beri uğraşıyoruz, bakalım bu ay burdan öğrendiklerimi uyguladım sonuç ne olacak bilemiyorum
sen ne kadardır istiyosun canım ?
canım hoşgeldin. hep bizimle kal
idrar testine hiç güvenmiyorum nedense. bi arkadaşın 5-6 gün gecikti negatif çıktı meğerse hamileymiş sonradan öğrendi
inşallah sen güzel haber alırsında uğur olursun bize.
beni kan testine göndermiyo eşim. gecikmedikçe test yapma diyor. üzülürmüşümiki türlüde olmayınca üzülüyoruz zaten
inşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırızben değilsem bile sizler hamile olursanız üzüntüm azalır
selam kızlar nasılsınız birkaç gündür yazamyorum malum öğretmenler günü yaklaşıyor onun koşturmacası var müzik öğretmenleri olarak konser vericez inşallah bu arada benim bat dündü ama gelen giden yok en son cuma günü test yapmştım negatifti bakalım inşallah bebişim benimledir...
Selam kızlar,gezdim tozdum eve ancak yeni düştüm işleri güçleri hallettim,anca oturdum yerime,off tatil 1 gün olunca yetmiyor hiçbirşeye yarın yine iş var,
eee herkes iyimi ,bugün pazar pek gelen olmaz,yarın görüşürüz
ayy kızlar özledim sizi...
acayip belim ağrıyor kırmızı kartı yememe az kaldı
benim bata 8 gün kaldı 25inde bekliyorum, tabi gelmesin
bende mide yanması başladı 3 gündür falan, bugün de baktım biraz o da belirtilerde var diye yazıyor
onun dışında 1 hafta önce kasık batmalarım vardı onlar geçti birden anlamadım bende yaaa
canım valla yarında geçsin de bi ona göre kan testi yaptırıcam inşallah benimledir...inşallah canımmm dua ediyorummm.. buralardayımmm merak etme:))))
Aynen en azindan erkenden ogreniyim diorum :) esinde hakli tatlim kiyamiyodur sana bizim kociste benden merakli ona kalsa iliskinin ertesi test yaptircak:) insallah hepimiz hamile Kalicaz bu ay olmasa obur ay oda olmasa diger aylar vakti zamani var iste rabbim saglikli hayırlı mesakatsiz evlatlar nasip etsin insallah kiz erkek h8c farketmez:)
ben kendim çağırıyom zaten gelsinde kafasını kırcamkuzum görünmyorsun hiç :))
yaa öle deme kırmızı kartı yicem diye diye gelmiceği varsada gelcek hee :))
3 aydır bende hamile kalmak istiyorum ama olmadı henuzilk iki ay cok stres yaptım bu ay oluruna bıraktım bakalım hayırlısı ama yıne de sıze bısey sormak ıstıyorum bu ay yumurtalıklarım ara ara agrıdı usutmektendır dıye dusundum ama bılemıyorum. ustelık ben vejeteryanım cok katı degılım ama aklıma hıc et yemek gelmez bugun oturdum ayıptır soylemesı 1 tabak kavurma yedim. su an mıde bulantısından oturamıyorum. bas donmelerı yasıyorum. offf kendı kendımı hasta edıyor olabılır mıyım? hastalıgım duzenlı bu ay olamam 6 7 gun var. ama adet oncesı boyle seyler yasamazdım.
üzülme canım.. daha erken sayılır senin için.inşallah çok beklemezsin.
canım belirtilere hiç kafanı yorma. hepimizde ileri gidecek derecede gebelik belirtisi oluyor ama kırmızıları görünce daha çok üzülüyoruz. kendini en kötüye hazırlama elbette ama çokta kaptırma ki yıkım olmasın...
batına az kalmış, eylül arkadaşımıza alıntı yap,adını yazıp birlikte bekleyelim bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?