2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

tuanabatu ,canım niye bu kadar erken yapıyorsun ki kan testini ,çok fazla kafanı meşgul etmişsin sen ,bu kadar stres iyi değil ,sağlığın için ,bekle canım ya adet gününü bekle ,başka şeylerle oyalan ,aklına getirmemeye çalış ..

Bende gebe kalmak istiyorum ama 1 yıldır olmuyor. pko luyum,hiçbir tedavi görmüyorum şu an :18:

Insallah canim benim insallah seninledir bebisin benimde daha 8 gunum var ama bu belirtiler beni mahvediyo :) cok sabirsizim ben ya

İnsan beyni okadar güçlüdür ki . Beyin kadını hamile yapar onada dış gebelik diyorlar .insan kanseri yener Yada olur. Ben 2 gün boyunca belirtileri okudum. Okadar etkilenmiştim ki mide bulantıları başladı.diğer hamileliklerim öncesi ve sonrasında bulantı yaşamayan ben bunda mı yaşayacağım. Karamsarlığa sürüklemek istemem sizi ama adete 4 gün kala belirtiler başlar bence.oda adet belirtilerine benziyor.aşırı yorgunluk varsa yine şüphelenmeli kansızlığınız yoksa eğer.bir tespitim daha var oda eğer diğer adet öncesi belirlerinize göre bu ay çok farklı ve yoğun belirtiler yaşıyorsanız yine hamile olabilirsiniz. Bunuda her ay vücudunu dinleyenler anlar ancak. İnşallah hepiniz hamilesinizdir canlar

hehehe koptum ya eylülcüm hala göremiyorum kendimi bacım topik sahibi başımıza attı gitti topiği napacaann

testin sonucunu ilk buraya yazmazsan küserim

Valla anacim korktum tesst yapmaya gitmedim bende azcik daha gecsin idrar testi yapcam sirf o iki cizg8yi gorebilmek icin ama heran karar degistirebilirimde napicami sasirdim valla yaa :)) ilk sizin haberiniz olcak merak etmeyin :))

canım bir de gurbetgüzeli var onunda 12 aralık bat..

bu arada keseeeeeeeeer hadi artık yap şu testi hamilesin bence sen:))

yenigelenler hoşgeldi..

kızlar bu arada bizde dün ilk defa korunmadık bakalım hayırlısı artık

benim hiç belirtim yok sadece her ay dönümündeki gibi belim kopuyor.

Valla anacim korktum tesst yapmaya gitmedim bende azcik daha gecsin idrar testi yapcam sirf o iki cizg8yi gorebilmek icin ama heran karar degistirebilirimde napicami sasirdim valla yaa :)) ilk sizin haberiniz olcak merak etmeyin :))

kan testi yapma canım. ben bi kaç gün geçmesinden yanayım.

bende o çift çizgiyi hiç görmedim. o yüzden bende bir kerecikte olsa başkasına işetip görsem diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…