2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

benide ekle 21 kasım --yaş 24

böyle bir yöntem bulduk bir ara adını yazdıran uğramıyodu bir daha ,ama bu aralar iyiyiz ,gelen kalıyo ,seviyolar bizi heralde

bi ''madentuba'' vardı o noldu ya sahi

ya ben yeni katıldım ama aktif takip ediyorum.tek sıkıntı mesaj alıntılarına gelen cevapları nerden takip edeceğimi anlaymadım bildirim geliyo sanırım ama göremiyorum online değilken gelenleri felan ?????

hoşgeldin canım. tedavi neden görmüyorsun ?

hoşbulduk :) 1 yılın dolmasını bekledik canım.Geçen cuma dr a gittim beta hcg 0.100 çıktı. Negatif ama dr um" erken dönemde bazen böyle çıkabiliyor 1 hafta bekleyelim hamile değilsen tedaviye başlayalım" dedi cuma yı bekliyorum. :18:

Nasıl bir tedavi uygulayacak merak ediyorum. Daha önceki hamileliklerim de 3 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktığımda hamile kaldım. 1. hamileliğim düşükle sonuçlandı.2. hamileliğim erken doğum oldu ama hamdolsun sağlıklı bir kızım oldu. şu an 4 yaşında. şimdi kızıma kardeş istiyor ve özlemle bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
Gördüm yarınmış.halsizlik Yada duygu değişimide mi yok

evet canım yarın. duygu değişimi var.

az önce turşularımın üstü küf olmuş diye ağladım mesela.
bide kocamın yeni aldığı keçiboynuzundan kelebek çıktı diye ağladım, bunlar olur mu

allah bağışlasın kızını inşallah tedaviye gerek kalmaz, bu hafta hamileliğin mutluluğunu yaşarsın

bir taneyle olmaz tabi bende üçlemeyi düşünüyorum, bi tanesi bi gelsinde öbürlerini getirtitiz evelallah

amin canım sağol.

En kısa zamanda çifter çifter gelirler inş.:)

kızlar bende bu ay ilk kez klomen içiyorum yumurta gelişimi ve adet düzensizliğinden dolayı.adetimin 5.günü başladım içmeye günde 1 tane bugün 4.günüm.cuma günü kontrolüm var inşallah günde 1 tane doz işe yarar.genelde ilk ay 2 tane içiyor herkes,1 tane işe yarar mı merak ediyorum.İnşallah hepimiz hamile kalırız

ay kız sen beni çok güldürüyorsun allah iyiliğini versin inş..

olur olur onlarda belirti sayılır

hoşgeldin uğur getir inşallah işe yarar canım inşallah, bende bu ay günde bir tane içtim.ilk defa kullandım. yumurtamın bir tanesi 22 mm büyümüştü. işe yaramış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…