2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hiçmi birşey hissetmiyorsun canım ya mesela bende adet olacakmışım gibi belli yani gelecek 10 gün sonra nasıl sızlıyor

ben adet belirtisi olarak bel ağrısı çekiyorum sadece canım. onun dışında hiç belirtim yok vallahi :101::101::101:

tutmadı heralde yoğurdun mayası

hoşgeldin uğur getir inşallah işe yarar canım inşallah, bende bu ay günde bir tane içtim.ilk defa kullandım. yumurtamın bir tanesi 22 mm büyümüştü. işe yaramış yani
ay inşallah bakalım cuma günü belli olacak canım kontrolüm var.sen çatlatma iğnesi oldun mu peki? doktor cuma günkü duruma göre iğne vereceğim dedi..

ay inşallah bakalım cuma günü belli olacak canım kontrolüm var.sen çatlatma iğnesi oldun mu peki? doktor cuma günkü duruma göre iğne vereceğim dedi..

canım doktor bana iğne vermedi. söyledim kendisine fakat sende her şey normal görünüyor,klomeni de çok aceleci olduğun için verdim yoksa onuda vermezdim dedi..

doğrusu hangisi bilmiyorum. kuzu gibi ne diyosa yapıyoruz vallahi

Listeye beni de ekleyin lütfenn yaşım 27 bat diyecem ama belli bir bat tarihim bile yok benim pko luyum
13 kasım da adet görmem gerekiyodu görmedim göremedim bekliyorum

umarım bat'tan sonra güzel haber veririm

Listeye beni de ekleyin lütfenn yaşım 27 bat diyecem ama belli bir bat tarihim bile yok benim pko luyum
13 kasım da adet görmem gerekiyodu görmedim göremedim bekliyorum

eylülün kapıyı tıklat canım. olmadı tekmele, olmadı camı kır kaç anca yazıyorda

aşırı ilginç bişey hissetmiyosun zaten kiminde hiç belitri bile olmuyor ,örn: ben ,hiçbirşey hissetmeden hamile kaldım ..

ama dizilerde öyle olmuyo bolca istifra etmem,başım dönüp düşmem,doktora gidince de hamile olduğumu öğrenmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…