2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Eylülcüm geri sayım başladı arkadaşım nasılsın

hiç sorma ,zulada 7 tane gebelik testi var ,ben onları onlar beni bekliyor ,ama 4 gün var daha erken yapmaya ,bekliyorum bakalım ,belirti melirti yok

işin kötüsü ,bugün gardropum gelecek mobilyacıdan ,dün akşam odayı ona göre ayarladım ,koskoca bir tv var şu eski tüplü olanlardan ,insan ölüsü gibi meret çok ağır ,onu taşıdım bide ,belim koptu ,sonra pişman oldum ya hamileysem diye ,hakkımda hayırlısı olsun ne diyim :26:

ama dizilerde öyle olmuyo bolca istifra etmem,başım dönüp düşmem,doktora gidince de hamile olduğumu öğrenmem gerekiyor

Benim mide bulantılarım 1.5 aylıkken başlamıştı. belirti olarak sadece göğüslerim şişmişti ve sızlıyordu.Birde aşırı duygusaldım

iyi yapmamışsın diyeceğim ama bende haftasonu halı sildim hani şu üzerine ceket atsan hamile kalanlar varya ya da imkansızı olduranlar anlayacağın varsa vardır zaten minişin diğerleri bahane umarım müjdeli haberler verirsin

ben yapmıyorum kı doktorlar yapıyo benim ağrım çok oluyo kontrole gıttım yıne yaptı bu kezde 0.19 çıktı ben özellikle istemiyorum yani

slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedim benim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım

slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedim benim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım

moralini bozma canım. üzülme diyemem insan üzülüyor elinde değil. önümüzdeki sınava daha iyi çalışmalısın demiyor musun sen çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…