Eylülcüm geri sayım başladı arkadaşım nasılsın
hemen vereyim bu aralar benim evde oturasım var nedense
ama dizilerde öyle olmuyobolca istifra etmem,başım dönüp düşmem,doktora gidince de hamile olduğumu öğrenmem gerekiyor
hiç sorma ,zulada 7 tane gebelik testi var ,ben onları onlar beni bekliyor ,ama 4 gün var daha erken yapmaya ,bekliyorum bakalım ,belirti melirti yok
Işin kötüsü ,bugün gardropum gelecek mobilyacıdan ,dün akşam odayı ona göre ayarladım ,koskoca bir tv var şu eski tüplü olanlardan ,insan ölüsü gibi meret çok ağır ,onu taşıdım bide ,belim koptu ,sonra pişman oldum ya hamileysem diye ,hakkımda hayırlısı olsun ne diyim :26:
umarım bat'tan sonra güzel haber veririm
Benim mide bulantılarım 1.5 aylıkken başlamıştı. belirti olarak sadece göğüslerim şişmişti ve sızlıyordu.Birde aşırı duygusaldım
şimdiden isim düşünenler var mı sevgili hatunlar
şimdiden isim düşünenler var mı sevgili hatunlar
tuanabatu ,canım niye bu kadar erken yapıyorsun ki kan testini ,çok fazla kafanı meşgul etmişsin sen ,bu kadar stres iyi değil ,sağlığın için ,bekle canım ya adet gününü bekle ,başka şeylerle oyalan ,aklına getirmemeye çalış ..
var insanbulum oğlan olursa ahmet çınar kız olursa defne
isimler hazır da bebişler nerde??doktor sorun yok diyor ama hamile kalamıyorum :2:
ayy yirim onları beenDefne ismine bayılırım içimi rahatlatır duyduğumda
canım benimde sorunum yok ama olmayınca olmuyor. Allah ol desin olur elbetnedir isimler
slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedimbenim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım
kızım olursa ikra tuana oğlum olursa mert batu :)
canım benimde sorunum yok ama olmayınca olmuyor. Allah ol desin olur elbetnedir isimler
inşallah canım. Sizden haberler verin. çalışıyodun dimi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?