bata benide ekleyin yas 22 batim 26 kasim daha gunum var heyecanlayimda test yapmamak icin kendii zor tutuyorummm
Insanbul sen adami oldurursun ne komik kizsin sen ya :)
Eylulcum eline saglik listeye eklemissin beni:)
Eczaneye gittim gebelik testi aldim 5 tane zulaladim artik 2 gun sonra baslarim 2 ginde bir yapmaya :)))
Bende bir daha çocuğum olursa adını direksiyon koycam.
ne bu hal diyenlere sabaha kadar direksiyon salladım derim
bende sıpam nerelerdeydin dicemözenle ekip biçtiğim fasulyem, mercimeğim diye sevcem
ya ben bu kocamı napim ya ,döveyimmi evden mi atayım napiyim ,elektirkçi getircekti bakarız diyo ,tv antenini çatıdan çektirecekti bakarız ,mobilyacı aradı abla dolabı getiriyorum diyo bakarız ,dış kapının üstüne birde demir kapı taktırdık ,adam düzgün takmamış ,ara adamı gelsin diyorum bakarız ,bu ne ya ,vardı ya bir laf erkekler bakarız ,nasip ,kısmet ,hayırlısı kelimelerini kullanarak 5 yıl yaşayabilriler diye aynen öyle valla ,sinir sahibi oldum ben ya ..
ya ben bu kocamı napim ya ,döveyimmi evden mi atayım napiyim ,elektirkçi getircekti bakarız diyo ,tv antenini çatıdan çektirecekti bakarız ,mobilyacı aradı abla dolabı getiriyorum diyo bakarız ,dış kapının üstüne birde demir kapı taktırdık ,adam düzgün takmamış ,ara adamı gelsin diyorum bakarız ,bu ne ya ,vardı ya bir laf erkekler bakarız ,nasip ,kısmet ,hayırlısı kelimelerini kullanarak 5 yıl yaşayabilriler diye aynen öyle valla ,sinir sahibi oldum ben ya ..
eşin yemek İsteyince sende ona bakarız de
hahaha öldüm yasenin bebek bekleme işi neden uzuyor böyle anlaşıldı. ona da bakarız demiş herhal
eylül - ''kocacım bugün yumurtluyorum.''
kocişi - ''bakarız''
eylül - '' çatladı ama''
kocişi - '' bakarız''
aynı benım koca gıbıı yaaa koptumm bızımde anten aynı hallederızz ... aşkımm şuraya gitcz tamam bakarız... hadııı şu çaydanlığın sapı oynadı tamır et halledrizz
bi yemek istese tamam,istediği herşeye bu akşam bakarız hayırlısı nasip diycem kudurtcam onu
ahahahah aynen yavalla bakarızla yürütüyoruz bu evliliği yemin ederim ,şimdi aradım tekrar ,seviyeli bir tartışma yaşadım kendisiyle ,hayatımda bu kadar gamsız insan tanımadım ben ya ,ev yansa adam kapının altına ıslak havlu koyar oturmaya devam eder
benimkine seslenirsin ,17 kez 18.de bakar ,bişey sorarsın ,sorduğunu unutursun aradan 25 dakika geçer cevap verir ..bişeyin yerini sorar ,adam gibi söylersin ,orası dışında heryere bakar ,birde bağırır yok burda diyeya sabır ya selamet
aynen benımkı işine gelmeyince cevap vermez kalkıp bi ışık kapatmaz sonra faturaya bakar saray mı bura der suyu kapatmaz hamam işletsek kar ederiz der arkasını hep toplarım bı bardak su alır dolaptakı bardaklar tezgahta sıralanır boncuk gibi
seviyeli tartışma nasıl oluyor ay
aynen benımkı işine gelmeyince cevap vermez kalkıp bi ışık kapatmaz sonra faturaya bakar saray mı bura der suyu kapatmaz hamam işletsek kar ederiz der arkasını hep toplarım bı bardak su alır dolaptakı bardaklar tezgahta sıralanır boncuk gibi
işte seviyeli ,kısık sesle ,kibar ama etkili ,nazik ama bitirici ,içinde imalı yoldan hakaret içeren ama literatürde hakarete girmeyen sözcükler barındıran bir tartışma
yok ben ondan zevk almıyorum
her gün her gün korunmucan ki olsun dimi amabunlar nasıl gelin anacım
kaçmak yok amakaçanların listesini insanbul tutuyo ,sonra yazdığı başka topiklerde taciz ediyo haberin olsun
böyle bir yöntem buldukbir ara adını yazdıran uğramıyodu bir daha ,ama bu aralar iyiyiz ,gelen kalıyo ,seviyolar bizi heralde
bi ''madentuba'' vardı o noldu ya sahi
slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedimbenim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım
gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu
biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. bütün isimleri tüketti hainler
iş yerinde yapabileceğimin en iyisi buydu ,performanısmı beğendim kalanı evde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?