2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Insanbul sen adami oldurursun ne komik kizsin sen ya :)

Eylulcum eline saglik listeye eklemissin beni:)

Eczaneye gittim gebelik testi aldim 5 tane zulaladim artik 2 gun sonra baslarim 2 ginde bir yapmaya :)))

eylülü hepimiz alkışlıyoruz, listeye isim eklediği içinnnnnn
5 tane miiii monte ediliyor heralde, tak çıkar mı yapıyon kız

canım ben kırmızı kartı gördüm görücem o derece arttı belirtilerim. o yüzden kudurdum biraz

ya ben bu kocamı napim ya ,döveyimmi evden mi atayım napiyim ,elektirkçi getircekti bakarız diyo ,tv antenini çatıdan çektirecekti bakarız ,mobilyacı aradı abla dolabı getiriyorum diyo bakarız ,dış kapının üstüne birde demir kapı taktırdık ,adam düzgün takmamış ,ara adamı gelsin diyorum bakarız ,bu ne ya ,vardı ya bir laf erkekler bakarız ,nasip ,kısmet ,hayırlısı kelimelerini kullanarak 5 yıl yaşayabilriler diye aynen öyle valla ,sinir sahibi oldum ben ya ..

eşin yemek İsteyince sende ona bakarız de

hahaha öldüm ya senin bebek bekleme işi neden uzuyor böyle anlaşıldı. ona da bakarız demiş herhal

eylül - ''kocacım bugün yumurtluyorum.''
kocişi - ''bakarız''
eylül - '' çatladı ama''
kocişi - '' bakarız''

aynı benım koca gıbıı yaaa koptumm bızımde anten aynı hallederızz ... aşkımm şuraya gitcz tamam bakarız... hadııı şu çaydanlığın sapı oynadı tamır et halledrizz

eşin yemek İsteyince sende ona bakarız de

bi yemek istese tamam,istediği herşeye bu akşam bakarız hayırlısı nasip diycem kudurtcam onu

ahahahah aynen ya valla bakarızla yürütüyoruz bu evliliği yemin ederim ,şimdi aradım tekrar ,seviyeli bir tartışma yaşadım kendisiyle ,hayatımda bu kadar gamsız insan tanımadım ben ya ,ev yansa adam kapının altına ıslak havlu koyar oturmaya devam eder

aynı benım koca gıbıı yaaa koptumm bızımde anten aynı hallederızz ... aşkımm şuraya gitcz tamam bakarız... hadııı şu çaydanlığın sapı oynadı tamır et halledrizz

benimkine seslenirsin ,17 kez 18.de bakar ,bişey sorarsın ,sorduğunu unutursun aradan 25 dakika geçer cevap verir ..bişeyin yerini sorar ,adam gibi söylersin ,orası dışında heryere bakar ,birde bağırır yok burda diye ya sabır ya selamet

seviyeli tartışma nasıl oluyor ay

hatun kişiler aşağıda durmayınnn.. akşam yemekte ne vaar söyleyin bakalım

ben henüz bulamadım

aynen benımkı işine gelmeyince cevap vermez kalkıp bi ışık kapatmaz sonra faturaya bakar saray mı bura der suyu kapatmaz hamam işletsek kar ederiz der arkasını hep toplarım bı bardak su alır dolaptakı bardaklar tezgahta sıralanır boncuk gibi

hehehe saray mı hamam mı öldüm su tökün a dostlar kız acık yola getir

seviyeli tartışma nasıl oluyor ay

işte seviyeli ,kısık sesle ,kibar ama etkili ,nazik ama bitirici ,içinde imalı yoldan hakaret içeren ama literatürde hakarete girmeyen sözcükler barındıran bir tartışma

ahahah aynı kişi ile evli olma ihtimalimin milyonda 1 de ,bunlar aynı soydan filan geliyor olabilirler ..
kombi manyağı adam habire kombinin ayarı ile oynar ,kışın evde donla gezer ,fatura gelince yuhhh kutuplarda mı yaşıyoruz der

laaan hızınıza yetişeymiyom bee
yeni gelenler hoşgelmişler herşeyi okıuyamadım valla ..

her gün her gün korunmucan ki olsun dimi ama bunlar nasıl gelin anacım

starttı verdik gülüm hayırlısı artıkın

kaçmak yok ama kaçanların listesini insanbul tutuyo ,sonra yazdığı başka topiklerde taciz ediyo haberin olsun

hahahaha siz beni öldürceniz yaa insanbul sen ne marifetli hatunsun bacım ya

böyle bir yöntem bulduk bir ara adını yazdıran uğramıyodu bir daha ,ama bu aralar iyiyiz ,gelen kalıyo ,seviyolar bizi heralde

bi ''madentuba'' vardı o noldu ya sahi

madentuba buralarda kuzum :))

slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedim benim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım

çok üzüldüm cnm halbuki ben senden çok ümitliydim neyse artık sağlık olsun..

gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu

biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. bütün isimleri tüketti hainler

harbiden kız sen ne koycan asıl
ben kız olursa Enise koymak istıyorum
erkek olursa da kocam koycakmış
bana kalırsa Mustafa uysal isterim:))

iş yerinde yapabileceğimin en iyisi buydu ,performanısmı beğendim kalanı evde inşallah

no stress aşkiitom ne stress :))
takma kafaya
bizim evde de ben d<ha umursamazım..
eşim hemen olsun bitsin ister ben dur bi dur bi der dururum
manyak mıyım neyim
aslında memnun değilim halimden

bu arada kızlar bizim bugün evlilik yıldönümümüz sevdicemlen
ona eccuk hazırlık felen yaptım
belkim bizim hediye gelir bu akşam
o kadar ateşe dayanamaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…