Canm gerçekten cok farkli bir duygu bnde ilk hareket ettiginde agladim :) bu arada neden hala kalp atisini duyamadim anlamadim ki
Canm gerçekten cok farkli bir duygu bnde ilk hareket ettiginde agladim :) bu arada neden hala kalp atisini duyamadim anlamadim ki
Naber canim ksnamalar durmustur insallah bebisini gordunmu?Canim gunaydin,her bir dedigine amin diyorum.benim de bugun kontrolum var, haftasonu baslayan kanamami durdurmak icin igne oluyordum.tam kesilmese de bayagi bitti.bakalim dr bakacak.bu sefer cinsiyete de bakariz heralde.ben hala degisebilecegini dusunuyorumgerci pipi gorulurse degisme olmuyormus ya neyse, sagligimiz iyi olsun.boyle sebepsiz gorunen kanamalar moralimi bozuyor,gezme planlarimi etkiliyore
Sen de yakinda yoktun.sonbahar geldi,tedavi ne zaman baslicak,hadi ama cabuuuk
Ben 19 20. haftalarda ilk defa hissettim canim bugunlerde cok net hissediyorum herkes yasasin bu duygulari insallahhhHareketlerini hissetmeye başladın mı? Ne zaman başladı?
Kiz hatiii cok sukur bugunleri gorduk ay yumurtakarin buyuklugunu konusuyoduk beraber cok sukur bugune geldik..topigimizde hamis olmayan kalmasin insallahhhhCanm gerçekten cok farkli bir duygu bnde ilk hareket ettiginde agladim :) bu arada neden hala kalp atisini duyamadim anlamadim ki
Ben 19 20. haftalarda ilk defa hissettim canim bugunlerde cok net hissediyorum herkes yasasin bu duygulari insallahhh
Hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ne zaman başladı?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. 7 haftalık ken bebeğin kalp atışını duyduk. Ama tabi son teknoloji dopplerdi belki ondan.Kalp atışını gördük ama daha duymadık. 13. Haftadan sonra demişti doktorumuz. Siz ilk ne zaman duydunuz?
Tatlim sagol,bitti.zaten yogun degildi ama beni korkutmustu..kontrolum iyiydi,bebekim hala 3gun onden gidiyor.plasentam rahim agzina yakinmis,rahim buyudukce yukari da cikabilir cikmayabilir de kontrol altinda olacak dedi..pilatese baslamak istiyordum drum NO dedi:) ama yuruyuse ve Ank. Seyahatine YES dediNaber canim ksnamalar durmustur insallah bebisini gordunmu?
Bebeginin iyi olmasina sevindim..senin gibi benim de biraz dikkatli olmam gerek sanirim...saglikla kucagina al insallah oglunuMerhaba arkadaşlar bugün kontrole gittim. Bebeğim maşallah Saglikliymis. Çok şükür ....kanamalarim olmuştu geçen hafta neyseki artık aktif kanamalar yokmuş çok sevindim.lekelenmeler devam ediyor dikkat dip yorulmayacakmisim.Bebeğimin cinsiyeti erkek. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allahim isteyen herkese nasip etsin.gercekten cok heyecan verici.ben de ilk kez 10.haftami yasarken gormustum,kollarini cirptigini..ayni bebekler heyecanlaninca kollarini nasil cirpiyorsa,oyleydiSlm arkadaslar,
Bizde bebişimizin hareketlerini gördük, Pazartesi 12 haftalık olcak inşallah. Inanılmaz geliyor insana 4,5 cm küçücük bir canlıyı, ekranda kocamanmış gibi görmek. Inşallah isyeyen herkes bu güzel duyguları Yaşar. Daha kalp atışlarını duymadık tabi, heralde onu duyuncada çok garip olucakSalı günü de ikili testimiz olucak, inşallah güzel sonuçlar alırız. Darısı sizlere olsun inşallah
Canim ben de sordum dra hissetmiyorum normal mi diye..20.haftada baslarsin hissetmeye,suan normal dedi.bekliyoruzNe güzel darısı başıma...Oğlışumu bir an önce hissetmek istiyorum
Kalp atışını gördük ama daha duymadık. 13. Haftadan sonra demişti doktorumuz. Siz ilk ne zaman duydunuz?
Kiz hatiii cok sukur bugunleri gorduk ay yumurtakarin buyuklugunu konusuyoduk beraber cok sukur bugune geldik..topigimizde hamis olmayan kalmasin insallahhhh
Hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ne zaman başladı?
Tatlim sagol,bitti.zaten yogun degildi ama beni korkutmustu..kontrolum iyiydi,bebekim hala 3gun onden gidiyor.plasentam rahim agzina yakinmis,rahim buyudukce yukari da cikabilir cikmayabilir de kontrol altinda olacak dedi..pilatese baslamak istiyordum drum NO dedi:) ama yuruyuse ve Ank. Seyahatine YES dedibebek bu sefer yan donmedi,hep karsidan bakiyordu,cinsiyetini dogrulayamadik...
Senin kontrol nasildi? İyi misiniz?
Bebeginin iyi olmasina sevindim..senin gibi benim de biraz dikkatli olmam gerek sanirim...saglikla kucagina al insallah oglunu
Allahim isteyen herkese nasip etsin.gercekten cok heyecan verici.ben de ilk kez 10.haftami yasarken gormustum,kollarini cirptigini..ayni bebekler heyecanlaninca kollarini nasil cirpiyorsa,oyleydiikili testinde iyi cikar umarim.
7.haftada alttan muayenede dinletti bize doktorumuz valla.nyse bitanem bebis iyi olsunda :))
Tabi de insan merak ediyor işteSalı günü tekrar randevum bu sefer unutmazsam sorucam, görünce herşeyi unutuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?