Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
nazar boncugu cnm nasılsın hamilelik nasıl geçiyorr ne gibi degilşiklik oldu sende cnm ben resmen şuanda 5 aylık gibiyimm ikiz oldugunu kimseye söylemedik zaten dr özelliklee söyleme dedii ikizler çok göze gelir dedi birde bebegin birinin kalbi yavaş oldugu için söylemeyin dedi gözgüslerimee el bile süremiyorum resmen agrısından ölüyorum bir an çok duygusal bir an çok sinirli oluyorrum eşim iyice dengesiz oldun diyorrkızıyor bana zaten bulantıdan gözümü acamıyorum özellikle bir haftadır ne yesem çok özür dilerim iftifar ediyorum şimdi dr aradım bir ilaç ismi verdi ama ilaç yok eczanelerde bulamadk rahatlatacak seni dedi ama inş buluruz ilaçıı ne zor kimsesiz olmak insan bazen bir tabak yemege hasret gidiyor kendi yaptıgımı hiç yiyemiyorum kızım için üzülüyorum o benim yüzüme aç kalıyorr birde çok inantçı kimsenin getirdigini yemiyorr anne yapsın diyorr 15 gündür ben yemek yapmıyorum nerdeysee hep aparatıf şeyler yiyorum kızımada eşim dışardan alıyorr oda ne kadar saglıklıysa normalde asla dışardan hazır yedirmezdim ama yapamıyorum gercekten bulantılar çok agırrr allahın izniyle gececek biraz daha sabırr edebilirsem
geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez inşalah bidahaki sefere istediğinize kavuşursunuz ..doktor olrak kaan aydosu öneriyorum ankarada ama bi araştır istersen oldukça başarılı biri..Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..
canım arkadaşım geçmiş osun yazılarını üzüntüyle takip ettim inşalahh bi mucize olur ve üç emriyodan biri tutunmuştur ..Kalbimdesin insallah senin bebekler sana simsiki tutunmustur benim maceram kötü bitti umarim sen pozitifi görürsün dualarim seninle ve sonucunu bekleyen herkesle.allahim hepinizin yardimcidi olsun güzel haberler verirsiniz insallah her ihtimale karsi icim rahat etsin diye pazartesi test yapacagim sonucunu bildigim halde iste umut dūnyasi((
güzbahaaaaaaaaaaaarr çok seviniyorum senin için inşlah rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştır seni ve tedavin le bebeğini kucağına alırsın ben inanıyorum ama olucak bu sefer :) :)canımçoook sağol... istanbulda değilim ama istanbulda tedavi olacağım, doktorun kimdi... bir de benim yaş problem 40 yaş konusunda daha tecrübeli bir doktor arıyorum. ..
geçmiş olsun arkadaşım rabbim tedavilere gerek kalmadan bebeğine kavuştursun hepimiziii ..........Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
canımmmm senide merak ediyom inşalahh iyisindir büyük bi merakla ve dualarla hayırlı sonuçlar almanı bekliyorum..sağlıkla bu sefer kucağına alacağına inanıyorum inşalahh öptümmmmmmmmsağolun canlarım bende yatıyorum,arada bir kalkıp yürüyüş yapıyorum.... bizimkiler hala tutunsak mı?tutunmasak mı?diyorlar anladığım kadarıyla
canımçoook sağol... istanbulda değilim ama istanbulda tedavi olacağım, doktorun kimdi... bir de benim yaş problem 40 yaş konusunda daha tecrübeli bir doktor arıyorum. ..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz bitek ben varım
mrhblrrrr arkadaşlar yazılanları ara ara takip ediyorum bebeği annesine tutunanları öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına aldırsın alllahım bu ay meleklerine kavuşamayanlar için de üzüldüm ama diyeceğimiz sadece böylesi hayırlıymış demek oluyor
ve bugün 2 tane yumurta bana transfer edildi hemşirelerin dediğine göre bugün ve yarın önemliymiş tutunması için yumurtaların.. herşeyin bundan sonra hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum 6.gün embriyoları yerleştirildi yapılacak en üst düzeyde bana nakledildi bundan sonrası allahıma kaldı artık ayın 21 de test yaptıracağız ..... herkesciklerin meleklerine en kısa sürede kavuşması dileğiyle....
Rabbim senin meleklerinide sana kavstrsun inslhh canim benm :) sn hic 21i ne kadr gun sayma , hep yat is yapma , bol besin takviyesi al , ananas ye :) inslh melklerin snnle olck
saolasın inşallah amin cnm bu ilk tüp denemem inanılmaz bi rahatlık var üzerimde 2 defa aşılama yaptırmıştık hiç bu kadar rahat değildim umarım hep böyle test gününe kadar rahat olurum
Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
amayacım yazdıkların beni çok duygulandırdı allahım inşaallah tez zamanda sana ve hepimize sağlıklı hayırlı bereketli uğurlu bebekler nasip etsin inşaallah...siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmm
melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)
doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)
nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldiRabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim
size güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymus insallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah
Yarın 5+5 olacaktı gebelik transferin 23. günündeyim. Ama işte kanama musluktan su akar gibi geliyo tutunma kanaması gibi değil. Böyle bişey daha önce hiç yaşamamıştım.
canım ye ye bol bol ye bebeyine bebeklerine afiyet olsunBende burdyimm :) ya ben cok ymk ymeye basldim b kadr erkn olur mu , ynk yyoyrm yatiyirm uynnca ackmism bida yiyorm , henz bnlar icin erkn dgl mi
hadi hayırlı olsun canım inşallah sonuda güzel olsunmrhblrrrr arkadaşlar yazılanları ara ara takip ediyorum bebeği annesine tutunanları öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına aldırsın alllahım bu ay meleklerine kavuşamayanlar için de üzüldüm ama diyeceğimiz sadece böylesi hayırlıymış demek oluyor
ve bugün 2 tane yumurta bana transfer edildi hemşirelerin dediğine göre bugün ve yarın önemliymiş tutunması için yumurtaların.. herşeyin bundan sonra hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum 6.gün embriyoları yerleştirildi yapılacak en üst düzeyde bana nakledildi bundan sonrası allahıma kaldı artık ayın 21 de test yaptıracağız ..... herkesciklerin meleklerine en kısa sürede kavuşması dileğiyle....
Begen butonunun kalkmasi bir tuhaf olmus,begenmedim ben(
Rahat olman en iyisi cnm :) yasin kac b arda , benmde ilk dnemem bn asilama denemdim drk tup yaptim , ama hc kafama takamdim hatta test gnm 7ocakti bn b gn oncesnden hycna bsldim cnku 7ocagn yrn oldgunu bile blmiodm :)) cok skr bebegm bnmle blkide bebeklerim baklim :) inslh darisi basna
canım ye ye bol bol ye bebeyine bebeklerine afiyet olsun
Su karnimim sisligide gecse de yesem keyfini cikarta cikrta yaaa :/ artik hc b kiyftm olmuo bana ama smideden olmaz ki bu
ben 38 yaşındayım cnm 2 aşılama oldu ama negatifti amin cnm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?