2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

iyiyim canım benim. İyi olmaktan başka çare yok ki... geçen hafta düşüğüm olmuştu. bugünden itibaren normal denemelere başladım hayırlısı artık. inşallah normal yolla olur da tedaviye gerek kalmaz.sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Kıs özledim çok az giriyorsun artık...

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah.

transferden sonra iğne kullanan oldu mu ya da iğne verdiler mi transferden sonra olduysa nedeni neydi ismi nedir iişnelerin ??

transferden sonra iğne kullanan oldu mu ya da iğne verdiler mi transferden sonra olduysa nedeni neydi ismi nedir iişnelerin ??

Ben kullandim canim kalcdan progestan igne iki ampul , hergun , bide gobekten hibor adli igne , ayrica 3tane hap kullandim cnm , suanda trnsfermn 16.gunu , cok skr hamilym ama 10gun dha ignelere devam edicem ilaclarada

Canim hayirli olsun uzun zamandir yazmiyordum simdi okudum allah tamamina erdirsin asilama yaptiracsktin tup yaptin cok şükür tutmus allah kimseyi darda birakmasin bizleri de canim benim ya hamis haberleri aldim cooook mutlu oldum allaha emanet optum canim

Kizlar merhaba nasilsiniz ?
Masallah masallh biz 7haftalik olduk.ama ben oldum sabah gozumu acmamla bulanti basliyor gece gozumu kapatana kadar ..sabah ne yesem cikatiyorum;(( ogle aksam sirf ayakta kalabilmek icin yiyorum..is yerinde cok zor oluyor.tup bebek calisan icin yapilmis bisey degil diyordum.simdi hamilelik icin der oldum.valla isimiz hep zor ama sukurler olsun bu duruma gelmek icin kac sene bekledik bunada sukur..bulantilar icin onerisi olan varmi acaba?? Bide bende arada kramp giriyor ayak parmagima kansizmi kaldim acaba;(
Trdavisi devam edenlere rabbim yardim etsin..test bekleyenlerede guzel sonuclari gormeyi nasip etsin insallh

Ben kullandim canim kalcdan progestan igne iki ampul , hergun , bide gobekten hibor adli igne , ayrica 3tane hap kullandim cnm , suanda trnsfermn 16.gunu , cok skr hamilym ama 10gun dha ignelere devam edicem ilaclarada

iğneleri neden aldın canım yazarmısın kan pıhtılaşma mı vardı mesela??

Alisciğim teşekkür ederim, evet benim de kafam karıştı taa o zaman bu yana aslında. Sen İzmir'de tedavi oluyordun değil mi canım? İsrael Aruh muydu senin dr un? Yanlış hatırlamıyorsam tabi. Biliyorsun ben Ege Unide oldum tedavilerimi. Aslında şöyle düşündüm hep, beni tanıdılar, daha iyi olur diye ama bilmiyorum kafam çok karıştı. Şişli Memorial diyorlar, Brüksel Tüp Bebek Merkezi, Kent Hastanesi Israel Aruh, Aret Kamer, bir çok ism var anlayacağın. Dördüncü olumsuz tedaviden yeni çıktım.Artık beşinci olacak.Ve kafam çok karışık gerçekten. Karıncalar dolaşıyor sanki içinde. Bir yandan Üniversiteden aradılar, histeroskopi için.

Aisciğim, bu arada başka bir sayfa açıp Israel Beyi araştıyordum senin mesajını gördüm,HAMİLEYMİŞiN sen 6 haftalık. Çok tebrik ediyorum canım. Çok mutlu oldum gerçekten.

sağol bitanem ALLAH C.C sanada bana ettiğin duaları kabul etsin.inşaALLAH canım umut dünyası bekliyoruz

canım hayırlı olsun.Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşaALLAH

cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi

canım genelde ikizlerden biri hep küçük oluyor belki geriden gelecektir.hemen moralini bozma Rabbim yavrularını sana bağışlasın

emha nerdesin tatlım yaaaa.bulantılar için ne söylenirki inşaALLAH çabuk geçer senin ikizdi değil mi?o yüzden tekil gebeliklere göre daha çok oluyor.Rabbim vaktinde kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…