selenim nasılsın canım
kuzum nasılsın nasıl gidiyor ne zaman yaptıracaktın testi
hadi inşallah bebişler gelmiştir sağlıkla
tebrikler canımmm
monicageller nazancım ALLAH sabır versin çok zor
RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallah hayırla sağlıklaa
Merhaba Kızlar
Dün minigimi aldim geldim evde dinleniyorum.Bugun birazcik bel agrisi hissediyorum. Allah a sukurler olsun bugunleri de gordum.insallah daha da guzel haberleri alirim.5.gun transferi oldu.Doktor 12 gun snra verdi test gununu ama 10.gun yapsam olur sanirim :)
Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik))
Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
transferden sonra iğne kullanan oldu mu ya da iğne verdiler mi transferden sonra olduysa nedeni neydi ismi nedir iişnelerin ??
Canim hayirli olsun uzun zamandir yazmiyordum simdi okudum allah tamamina erdirsin asilama yaptiracsktin tup yaptin cok şükür tutmus allah kimseyi darda birakmasin bizleri de canim benim ya hamis haberleri aldim cooook mutlu oldum allaha emanet optum canimteşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun. Allah yüzünü hayırlısıyla görmemizi nasip etsin .
Buradan herkese bir tavsiyem var ; kendilerini kesinlikle dinlemesinler adet zamanları gelince mutlaka ağrı oluyor
ben iğnelerimi eksik olmama rağmen tuttu (Kuşadası'nda yaşıyorum iğneleri bulabilmem için 1 gün öncesinde ecz. haber vermek gerek )
Bol bol su içsinler (ben içemiyordum sürekli gofret yiyip su içtim )
transfer günü dinlensinler (yatak), ama diğer günler evde dolaşıp ağır olmamak şartı ile iş bile yapabilirler
kendilerine iyi gelecek insanlarla görüşsünler
ve en önemlisi kuran-ı kerim'deki meryem suresini ve 4444 duasını eşi ile okusunlar ve kalpten okuyabilecek insanlara okumalarını rica etsinler .
(Ben telefonumdan youtube dan kulaklığımı takıp defalarca dinledim
ALLAH OL DESİN YETER Kİ
Ben kullandim canim kalcdan progestan igne iki ampul , hergun , bide gobekten hibor adli igne , ayrica 3tane hap kullandim cnm , suanda trnsfermn 16.gunu , cok skr hamilym ama 10gun dha ignelere devam edicem ilaclarada
alfabeciğimmmmm, selam
canım tesadüfen gördüm, okudum yazını.... kesinlikle mini tüp bebeği düşünmelisin. rezervi az olanlar için olması gereken tedavi bu canım, yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum. lütfen mini tüp şeklinde yazıp internetten araştır. az ilaç kaliteli yumurta bu tedavide oluyor. klasik tüp tedavisi rezervi az olan veya fsh yüksek olanda işe yaramıyor ve boşuna ilaç yükleniyor, ve çok ilaç yüzünden pahalı oluyor.
iğneleri neden aldın canım yazarmısın kan pıhtılaşma mı vardı mesela??
kızlar merhaba
benim transferim 8 ocakta oldu gün sayıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz bitek ben varım
geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez inşalah bidahaki sefere istediğinize kavuşursunuz ..doktor olrak kaan aydosu öneriyorum ankarada ama bi araştır istersen oldukça başarılı biri..
canım arkadaşım geçmiş osun yazılarını üzüntüyle takip ettim inşalahh bi mucize olur ve üç emriyodan biri tutunmuştur ..
güzbahaaaaaaaaaaaarr çok seviniyorum senin için inşlah rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştır seni ve tedavin le bebeğini kucağına alırsın ben inanıyorum ama olucak bu sefer :) :)
geçmiş olsun arkadaşım rabbim tedavilere gerek kalmadan bebeğine kavuştursun hepimiziii ..........
canımmmm senide merak ediyom inşalahh iyisindir büyük bi merakla ve dualarla hayırlı sonuçlar almanı bekliyorum..sağlıkla bu sefer kucağına alacağına inanıyorum inşalahh öptümmmmmmmm
Dualarım seninlee :)))kızlar yarın sabah bebişimi alıp gelcemdua edin bana
mrhblrrrr arkadaşlar yazılanları ara ara takip ediyorum bebeği annesine tutunanları öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına aldırsın alllahım bu ay meleklerine kavuşamayanlar için de üzüldüm ama diyeceğimiz sadece böylesi hayırlıymış demek oluyor
ve bugün 2 tane yumurta bana transfer edildi hemşirelerin dediğine göre bugün ve yarın önemliymiş tutunması için yumurtaların.. herşeyin bundan sonra hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum 6.gün embriyoları yerleştirildi yapılacak en üst düzeyde bana nakledildi bundan sonrası allahıma kaldı artık ayın 21 de test yaptıracağız ..... herkesciklerin meleklerine en kısa sürede kavuşması dileğiyle....
Begen butonunun kalkmasi bir tuhaf olmus,begenmedim ben(
cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi
Kizlar merhaba nasilsiniz ?
Masallah masallh biz 7haftalik olduk.ama ben oldum sabah gozumu acmamla bulanti basliyor gece gozumu kapatana kadar ..sabah ne yesem cikatiyorum;(( ogle aksam sirf ayakta kalabilmek icin yiyorum..is yerinde cok zor oluyor.tup bebek calisan icin yapilmis bisey degil diyordum.simdi hamilelik icin der oldum.valla isimiz hep zor ama sukurler olsun bu duruma gelmek icin kac sene bekledik bunada sukur..bulantilar icin onerisi olan varmi acaba?? Bide bende arada kramp giriyor ayak parmagima kansizmi kaldim acaba;(
Trdavisi devam edenlere rabbim yardim etsin..test bekleyenlerede guzel sonuclari gormeyi nasip etsin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?