al gel yavruları yeter ayrı kaldığınız.ben derdini bilmez deli derler ya öyle işte Canım test günüm 15 ocak
Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
canım ben de oyle zannedıyodum ama sabahtan beri arastırıyorum, cok da bi fark yok gibi. ANladıgım kadarıyla az kalan yumurtaları bekletıp rıske gırmek ıstemıyolar. Atıyorum 6 kaliteli yumurtan varsa riske giriyo, ama 1-2 taneyse girmiyo, anne karnında gelişimne devam etsin diyo. Stres yapıcak bişi yok yaniSen bana bakma
eehehe teste de az kalmış canım ya. İnşallah güzel olur her sey, gobek atarız gerçi ben o zman boylu boyunca yatıyo olurum lekelenmen var mı hala canım, oyle yazmıstın yanlıs hatırlamıyosam ??
canım ben de oyle zannedıyodum ama sabahtan beri arastırıyorum, cok da bi fark yok gibi. ANladıgım kadarıyla az kalan yumurtaları bekletıp rıske gırmek ıstemıyolar. Atıyorum 6 kaliteli yumurtan varsa riske giriyo, ama 1-2 taneyse girmiyo, anne karnında gelişimne devam etsin diyo. Stres yapıcak bişi yok yaniSen bana bakma
Canım üzülme bende 2ocakta negatif aldım doktor ara vermeden 3. Ye başlattı üzülmeye vaktim olmadan kendimi 3. Tedavinin içinde buldum sende kendini hazır hissedince hemen tedavine başlarsın bu sefer herşey cok güzel olurArkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
İnşalllahhh canım içini ferAh tut hersey güzel olacak dualarım sizinlemeraba kızlar nasılsınızz bizde bulantılar aynı şükür genede allahıma kuzular iyi olsunşlarda ayn 20 kontrolümüz var bebekler o zaman 9. haftalık olcaklar inş ense kalınlıkları örçülecekmiş test fasılları başlıycak inş hepimizin testlleri temiz çıkarr
bebek nerde datlummmm
kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dikkatttttttttttt dikatttttttttt bebek 34 aranıyor gören haber versin yada camiye götürsün
meraba kızlar nasılsınızz bizde bulantılar aynı şükür genede allahıma kuzular iyi olsunşlarda ayn 20 kontrolümüz var bebekler o zaman 9. haftalık olcaklar inş ense kalınlıkları örçülecekmiş test fasılları başlıycak inş hepimizin testlleri temiz çıkarr
İnşalllahhh canım içini ferAh tut hersey güzel olacak dualarım sizinle
canlarımmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm kız ben sizi bırakır gidermiyim aşk olsun bilgisayar artık hızıma dayanamadı veartık yeter nedir senden çektiğim diyip isyan etti resmen ve net düştü bi dahada gelmedi bizimki böle dedi bak gördünmü artık pc de pes etti dedi........ bende dedimki hemen yapıyosun ne yapıyosan net gelsin dedim YArın kızlarla konuşcam dedim oda emredersin dedi .....gece uyutmadım onu neti yaptırdım kabloda sorun vardı veeeeeeeee burdayım....bide cnm beğeni yaptım ama göstermiyo nası bişi oldu ya bu anlamadım :44:
canım hoşgeldin seni çok merak ettik haber vermeden gitmez dedik.bizde elektrik kesildi herhalde dedik.canım yorumlarımızın sağ tarafında yıldız var onu tıklıyorsun yoruma yapanı beğeniyordun bğen gönder diyorsun çıkan ekranada tamama basıyorsun sayfayı değiştirmişler.1 kere beğenebiliyorsun
ALLAH'ın izniyle bütün testler güzel çıkacak canım.bende bekliyorum işte 2-3 gündür lekelenmeler var kahverengi adet sancım var dün heralde adet olacağım dedim ama ALLAH'a şükür olmadı merakla korkuyla beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?