2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

al gel yavruları yeter ayrı kaldığınız.ben derdini bilmez deli derler ya öyle işte Canım test günüm 15 ocak

eehehe teste de az kalmış canım ya. İnşallah güzel olur her sey, gobek atarız gerçi ben o zman boylu boyunca yatıyo olurum lekelenmen var mı hala canım, oyle yazmıstın yanlıs hatırlamıyosam ??

aynen doğru kuzum kaliteli embriyo sayısı az ise 3. gün transferi yapıyolar. belki 3. gün transfer ettikleri embriyoları 5. güne bekletseler laboratarda yaşamayacak ama anne rahminde tutunabilir bu yüzden transfer etmeyi daha uygun buluyorlar. çünkü embriyolar için en sağlıklı ortam anne rahmi. ben embriyologa sorduğumda biz embriyo sayısı çoksa 5. güne bekliyoruz seçim yapmak için dedi. ama sizin zaten seçimlik bir durumunuz yok o yüzden 3. gün daha uygun dedi ama yine de siz çok isterseniz 5. güne bekleyelim dedi. ben de ona güvendim 3. gün transfer yapıldı.

kuzularım bunlara takılmayın lütfen. siz elinizden geleni yapın gerisini allaha bırakın.

eehehe teste de az kalmış canım ya. İnşallah güzel olur her sey, gobek atarız gerçi ben o zman boylu boyunca yatıyo olurum lekelenmen var mı hala canım, oyle yazmıstın yanlıs hatırlamıyosam ??

İNŞAALLAH canım.lekelenme var ama düne göre bayağı azaldı.beklemeye devam

En doğrusunu uzmanlar bilir hehalde dimi. Bize de onların söylediklerini uygulamak düşüyor... Bir de benim transfer sırasında rahim ağzımda sorun yaşandı.. Bir parça mı varmış bir yapışıklık mı anlamadım. Doktor katateri sokmakta çok zorlandı.. Canım yandı bayağı.. Ben sürekli soruyorum ne olacak şimdi falan diye. Gerekirse dondurur sonra transfer ederiz dedi işlem sırasında.. Ama halletti sonra açtım dedi. Ve bıraktı bebeklerimi içime.. Sonrasınra sorduğumda ise, ufak bişey olduğunu ve sadece işini zorlaştırdığını ama başarıyı etkileyecek birşey olmadığını söyledi.. Ama çokk bağırmışımmm eşim duymuş dışardan o kadar yanii :):):)

meraba kızlar nasılsınızz bizde bulantılar aynı şükür genede allahıma kuzular iyi olsunşlarda ayn 20 kontrolümüz var bebekler o zaman 9. haftalık olcaklar inş ense kalınlıkları örçülecekmiş test fasılları başlıycak inş hepimizin testlleri temiz çıkarr

Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
Canım üzülme bende 2ocakta negatif aldım doktor ara vermeden 3. Ye başlattı üzülmeye vaktim olmadan kendimi 3. Tedavinin içinde buldum sende kendini hazır hissedince hemen tedavine başlarsın bu sefer herşey cok güzel olur

cnm az kalmış test gününeee kurban oldugum güzel yüzünü güldürsün inşşşş hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz çarşamba büyük gün olcak inşinş bir sıkıntın yokturrr kuzumm

İnşalllahhh canım içini ferAh tut hersey güzel olacak dualarım sizinle

canlarımmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm kız ben sizi bırakır gidermiyim aşk olsun bilgisayar artık hızıma dayanamadı veartık yeter nedir senden çektiğim diyip isyan etti resmen ve net düştü bi dahada gelmedi bizimki böle dedi bak gördünmü artık pc de pes etti dedi ........ bende dedimki hemen yapıyosun ne yapıyosan net gelsin dedim YArın kızlarla konuşcam dedim oda emredersin dedi .....gece uyutmadım onu neti yaptırdım kabloda sorun vardı veeeeeeeee burdayım....bide cnm beğeni yaptım ama göstermiyo nası bişi oldu ya bu anlamadım :44:

ALLAH'ın izniyle bütün testler güzel çıkacak canım.bende bekliyorum işte 2-3 gündür lekelenmeler var kahverengi adet sancım var dün heralde adet olacağım dedim ama ALLAH'a şükür olmadı merakla korkuyla beklemeye devam

canım hoşgeldin seni çok merak ettik haber vermeden gitmez dedik.bizde elektrik kesildi herhalde dedik.canım yorumlarımızın sağ tarafında yıldız var onu tıklıyorsun yoruma yapanı beğeniyordun bğen gönder diyorsun çıkan ekranada tamama basıyorsun sayfayı değiştirmişler.1 kere beğenebiliyorsun

güzbahara yaptım zaten beğeni amannnnnnnn olmadı ama böle diğeri daha güzeldi.......eeeeee sen nasılsın lekenmen varmı hala kalkmıyosun dimi ayağa

ayyy kuzum yaaa maşallahhh olsaydın şimdiye olurdun bence allahın izniyle inşş olduu bebek yerleşmesi kesin allahın izniyleee rabbim bizi sevindircek bak gör

cnm benim iyi dileklerin için çok saoll ben bebegi merek ediyorum o kalbi yavaş olanıı acaba ne durumda içim içimi yiyorrr ama sabırrr az kaldıı şurda 9 günüm varrr gercekten şükürr alllaha ama hamile kalmakla bitmiyorrr zorlu bir yolll çok iyi bilirim kızımdaaa her gün aglardımm düştü düşecek diee testlerde ufak bir sorun çıkmıştı ömrümden ömür gitmişti taki kucagıma alana kadarr yani allahın izniyleee kucagımza alana kadarr bitmiycek bu korku en azından o zaman gözümüzün önünde olacaklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…