Yarın ki Mevlid Kandilimiz Hayirlara vesile olsun Mübarek olsun Rabbim hepimizin gönlünun muradini versin inşallah negatif sonuc alanlarimiza sabir tekrar baslamak icin güç versin tedaviye devam edenlerin transfer sonucunu bekleyenlerin Rabbim mucizelerini göndersin inşallah Hayırlı geceler Allaha emanet dualariniza beni de katin benimde hep aklimda gonlumdesiniz :)
Hayırlı Kandiller arkadaşlar...Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah...Yarın 10.günüm...Ve Allah nasip ederse kan testi yaptırmayı düşünüyorum...Dualarda buluşmak dileğiyle...iyi ki varsınız...
Canim mrrhaba kalbim nekadr temizmis bende sana bakuyrdum.ne yaptin diye.insallh hersey yolundadir yeni ojumaya baslamistim.evi yeni tasidigmizdan internetim yoktu giremedim bi sure.bulantilar cok fena sarsiyor .iki tane oldugundan biraz zor oluyor siddeti daha fazla;(( bide ara kanamam oldu iki kere .doktrun yanina zor gittin korkudan zor ve gec bulunca insan herseyden korkar oluyr.bakalim insallh kalp atislarinuda duyarsam icim biraz raht edecek.rabbim o gunleride gosterir insallh
Günaydın kızlarHayırlı kandiller diliyorum...Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 22.23...Bu değere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18::18:Sizlerin değerlerine göre düşük geldi biraz...Transfer sonrası 10.günüm...
Günaydın kızlar
Mevlid kandiliniz mübarek olsun Insallah bu guzel günün yisu suyu hurmetine Rabbim butun hayırlı dualarimizi kabul eder hepinizin gönlümden geçeni Allah omrunuze yazsin hrgun bebisleromizi diliyoruz yaradandan Insallah dualarimiz kabul olacak Allahım izniyle sevgiyle kalin
canlarım can yoldaşlarım mevlit kandiliniz mübarek olsun bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip eylesin kurban olduğum mevlam ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmasın aminnnnnnnnn.......bıgün niyetliyim bol bol kur,an okuyup dualar edicem hepimize rabbim herkesin yüreğine göre versin
Günaydin arkadaslar.hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun.gönlümüzden gecen bütün hayirli dileklerimiz kabul olur ins.bebekcim niyetliymisin.Allah kabul etsin ins.
Yosuncum degerin 10.güne göre iyi gibi.14. Gun dahada yükselecek tabi.rabbim bu mubarek gün hürmetine degerini kat ve kat artirsin ins.
Hepinize hayirli kandiller
canlarım, kader arkadaşlarım, kardeşlerim mevlüt kandiliniz mübarek olsun.... Allah bu mübarek günde bize de mucizelerini nasip etsin ve anne olmamız için "ol" desin, "kün fe yekün" desin. bugün opsu, transferi olanlara, sonuç alanlara hep güzel haberler gelsin... sonuç almayı bekleyenlere müjdelerini nasip etsin, biz tedavi hazırlığı içinde olanlara, tedavide olanlara ferahlık versin.. Nasipse bende bebek gibi niyetliyim şimdi iftar yemeklerimi hazırlıyorum ve sonra okumalarıma başlayacağım....
bebeğim orucunu açarken 21 kez "ya halık, ya bari, ya musavvir oku suyuna, duanı yap öyle boz orucunu canım... hepinizi çok öpüyorum dualardas buluşalımmmmm...
Canim arkadaslarim hepinizin kandilini Kutlarım dilerim rabbim den tez vakitte gonlunuzun muradini versin hepinizi cok seviyorum
Günaydın kızlarHayırlı kandiller diliyorum...Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 22.23...Bu değere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18::18:Sizlerin değerlerine göre düşük geldi biraz...Transfer sonrası 10.günüm...
Kızlar bugün 12. Günüm test yaptırdım sonuç bekliyorum 12. Günde hangi aralıkta çıkmalı fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?