2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlarım, kader arkadaşlarım, kardeşlerim mevlüt kandiliniz mübarek olsun.... Allah bu mübarek günde bize de mucizelerini nasip etsin ve anne olmamız için "ol" desin, "kün fe yekün" desin. bugün opsu, transferi olanlara, sonuç alanlara hep güzel haberler gelsin... sonuç almayı bekleyenlere müjdelerini nasip etsin, biz tedavi hazırlığı içinde olanlara, tedavide olanlara ferahlık versin.. Nasipse bende bebek gibi niyetliyim şimdi iftar yemeklerimi hazırlıyorum ve sonra okumalarıma başlayacağım....

bebeğim orucunu açarken 21 kez "ya halık, ya bari, ya musavvir oku suyuna, duanı yap öyle boz orucunu canım... hepinizi çok öpüyorum dualardas buluşalımmmmm...

canım ALLAH razı olsun seninde mevlin kandilin mübarek olsun

canım sanada hayırlı kandiller inşaALLAH pozitif alacaksın.lütfen bize bilgi ver merakta bırakma.Rabbim bu günün hürmetine yüzünü güldürsün

canım maaşaALLAH,subhanALLAH çok sevindim Rabbim ikizine can versin,ruh versin,hayırlı ömür versin.inşaALLAH her işin kolay olur.vaktinde yavrularını kucağına alırsın.test günümü bekliyorum 15 Ocak dua et bana öptüm canım

canım 10 güne göre iyi senin lekelenmen olduğunda bence tutundu normal yani.gözün aydın 2 günde artarsa 45 olacak yani 12.gün değerin çok güzel canım benim inşaALLAH değerlerin katlansın çok güzel bir haber çok sevindim

sevgili arkadaşlarım sizlerinde Mevlid Kandili mübarek olsun.“Resulüm! Biz seni âlemlere rahmet olarak gönderdik.” (Enbiya: 107)
Yüce Yaradanın en sevdiğinin gönüllerimizin sevgilisinin S.A.V bugün doğum günü (şefaat ya resulALLAH) en sevdiğinin hürmetine evlat sahibi olmak için çabalayan biz kullarının bu gece dualarını kabul et RABBİM.bizleri kapından boş çevirme bizleri ümitsiz boynu bükük bırakma OL DERSİN VE OLUR.SEN OL DE YARABBİM...."KÜN FE YEKÜN"

Kızlar oruçlarınızı ALLAH kabul etsin.bende tutmak istedim eşim bırakmadı

kalbimdesin senin bugün kaçıncı günün cnm inşlh gebesin allahın izniyle ben hisediyorum cnm nie kan yapmıyosun

Tüm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Ben 9. haftanın içindeyim artık 6. haftadan başlayan bulantılarım 7. haftada hat safhaya ulaştı ve hala dışarı çıkamaz durumdayım. Anneme yerleştim mecburen :) Bir de üstüne grip oldum yataktan çıkamaz oldum. Aman transferi olan arkadaşlar salgına dikkat edin kalabalık yerlerde bulunmayın. Annelik gerçekten meşakkatli bir iş. Ama hiç isyan etmiyorum. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. :) sevgiler

Canim hayirli olsun rabbim katlanarak artmasini nasip etsin insallah

Canım gözünaydın bence 10. Güne göre değerin güzel İnşalllahhh 12. Gün değerin ikiye katlanır

Canım sevin hemde çoook sevin tabiki!!!tebrik ederim Allahın izniyle değerin gün be gün katlanıcak...

Kader arkadaşlarım rabbim bu müraberek günde kendi katında hayırlı evlatlar yollasın hepizin kucağını doldursun...hamile arkadaşlarımın yavruları korusun .....bizimde yüzümüz gülsün inşalahhh sevgilerrr

Kızlarrr mevlüd kandiliniz mubarek olsun....ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

Arkadaslar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun hepimizin dualari kabul olsun bugünu bol duali gecirelim allahim hamile olan arkadaslarimizin bebeklerini korusun test sonucunu bekleyenlerin pozitif görmeleri nasip olsun benim gibi evlat hasretiyle yanan herkese allahim hayirli saglikli evlatlar tez zamanda nasip etsin hepinizi seviyorum allaha emanet olun

benim daha 4.gün bu gün...bana clexan mı işte o iğneden verdiler ama ben kullanamıyorum kan sulandırıcı ecopirin kullanıyorum zaten kanımda bişey yok önlem olarak verdiler aşırı stres yaptığım içinn bıraktım vuramıyorm ne yapayım doktorada söyledim bişey söylemedi ama pazartesi tekrar arayacağım doktoru bide aspirin falan mı alsam diye sizce cleanx iğne yerine ne kullanabilirim doktora yazdıracağım tabi sonuçta ama böyle hap gibi bi alternatifi var mı???
ecopirin derseniz günde 1 tane alıyorum zaten günde 2 tane alsam olmaz mı iğnenin eksikliğini biraz olsun gidermez mi????

Kızlar bugün 12. Günüm test yaptırdım sonuç bekliyorum 12. Günde hangi aralıkta çıkmalı fikri olan varmı

Kızlar bugün 12. Günüm test yaptırdım sonuç bekliyorum 12. Günde hangi aralıkta çıkmalı fikri olan varmı

canım hayırlısı olsun insallah sonucun pozitif cıkar degerinde yüksek cıkar rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah sende anne olursun tüp bebekmi yaptrmıstın cnm ve nerde yaptırdın ben yeniyim 4 yıllık evliyim 21 yasındayım bende iyi bir merkez arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…