2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

insallah transferin cok guzel gecer canim..sanki beni anlatmissin..dun bisr suru yemek yaptim esim temizlik yapti sali gunu olacak olan transferimiz icin hazirdik, hatta karalahana sarmasi yapmayi bende dusundum ama usendigimden yapmadim, 4-5 cesit yemek yaptim sali gunu transferim olacak bende hafta ici yan gelir yatarim diye ama maalesef progesterone ignesinden dolayi kanamam basladi, bu sabah klinige gittim rahim duvarim incelmis, buyuk ihtimal ertelenecek..neyse hakkimizda hayirlisi diyelim...transferin insallah cok iyi gecer ve sonucunde mutlu haberi alirsin canim..

Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?

En hayirlisini RAbbim bilir tabiykide , amin canim inslahh ☺️ Kolay gecer gebeligim

Cok gecmis olsun canim sıkma canini vardir bundada bi hayir doktorlar bilir isini gec olsun guc olmasin en kotu ihtimal dondurur bidahaki ay yerlestirir ler hem vücut dinlenmiş olur belki daha iyi olur hayirlisi neyse oyle olsun insallah

Cok gecmis olsun canim sıkma canini vardir bundada bi hayir doktorlar bilir isini gec olsun guc olmasin en kotu ihtimal dondurur bidahaki ay yerlestirir ler hem vücut dinlenmiş olur belki daha iyi olur hayirlisi neyse oyle olsun insallah

cok sagol canim hepimiz icin hayirlisi olsun, benimkiler zaten donmus bekliyorlardi ama az daha beklicez hem onlar hem ben..aralik 11 den beri bekliyorum mart sonuna kaldi vuslat:) senin guzel haberlerini aliriz yakinda insallah, bizlerede umut olur..

cnm hayirlisi olsun inss allah bebegini sana bagislasin

İyiyim cnm gun sayiyoruz tedavi icin insss cnm benim allah hepimizin muradini versin inss
Haticim darisida sana olsun insss
cnm cok gecmis olsun yaa pregesteron normalde rahmi guclendirir ama senin niye oyle olmuski doz mu fazla geldi acaba hayirlisi olsun cnm gec olsun guc olmasin

ayyy cnm insss bu sefer allah emeklerinin karsiligini versin inss ne guzel esinde yaninda olacaksa vaktinde cabuk gecer sıkılmicaksin tedavin basladigin gibi guzel bitsin inss

Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?

Cnm ben yaptirmadim ama yaptiranlar hep fayda gordu ben de oyle inaniyorum inss senin icinde oyle olsun bide belki cizik atiyorlarmis o zaman bebegin tutunmasini kolaylastiriyormus inss senin icinde oyle olur

En hayirlisini RAbbim bilir tabiykide , amin canim inslahh ☺️ Kolay gecer gebeligim

Benimde öyle oldu cnm ,7 haftalıkların biri 10 biri 5 mm gibi faklılardı,daha sonra 9 haftada bir kese boştu.hala benle boş kese inş rabbim hayırlısını vErsin sağlıcakla ve sıhhatle

ben ilk denemeden önce yaptırdım canım rahmin içini kamerayla izliyorlar bi şey varmı diye.zaten uyuşturuluyorsun yani içine uyuşturulmuş su veriyorlar çok basit bir işlem sakın korkma.iyi bi karar vermiş doktorun :)

Benimde öyle oldu cnm ,7 haftalıkların biri 10 biri 5 mm gibi faklılardı,daha sonra 9 haftada bir kese boştu.hala benle boş kese inş rabbim hayırlısını vErsin sağlıcakla ve sıhhatle

Bnmkide benle kalicak doktor zarar vermez snada dier bebegede dedi .. Cok sukur bitane olsun saglikli olsn , snada hyrlisini versin canim bnm

canımmmm gözün aydınnnnn... herşey güzel olacak bugün sonucun katlanacak inşallahhhhh... sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişini....

Teşekkür ederim canlarim amin inşallah

Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettik hiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim

Ah canim lutfen kotuye yorma
Kahverengi akinti hamilelik belirtisi de olabilir
Lutfen canini sikma ilaclarini aksatma
Allah gonlune ferahlik versin insallah

Ah canim lutfen kotuye yorma
Kahverengi akinti hamilelik belirtisi de olabilir
Lutfen canini sikma ilaclarini aksatma
Allah gonlune ferahlik versin insallah

Sağol cnm destegin icin ilk negatif de bole oldu leke geldi sonraa sonuc koca bir sifir yarin test günüm son günüm zehir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…