canım ablam benim :)) nefes egzersizi bana gerçekten çok iyi geldi sanki daha rahat nefes alıyorum beklide psikolojiktir buakşam şöle güzel bi duş aldıktan sonra eşime masaj yaptırıp peşinden nefes egzersizi yapmayı düşünüyorum bide yatarken şöle dinlendirici müzikler dinlemek istiyorum kısmetse yarın 09:00'da transferim olacak bugün neredeyse tüm günüm mutfakta geçti eşime kolaylık olsun diye salatalık malzemelerini falan yıkadım doğradım bol bol ıspanakları ayıkladım yıkadım kuru sogan doğrayıp buzdolabı poşetine kodum yemek yapacağım zaman kolay olsun diye dün kara lahana sarması yaptım kabak tatlısı yaptım alışverişlerimizi yaptık temizliğimi yaptım son bikaç işim kaldı yemeklerimi yaptım kısacası hazırım yani normalde alt katta kaynanamlarda yemek yeriz eşim bu hafta izinde olduğu için biz yukardayız tatil yapcaz dedik :) kimsenin haberi yok çünkü bu sefer inşallah sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öpüyorum ...
canım demekki hayırlısı böyleymiş,çok şükür ki erken oldu ilerleyen haftalarda sorun olduğunda Allah korusun ikisini birden kaybetme riski oluyo inşallah bundan sonra herşey yolunda gider çok rahat bi gebelik geçirip yavruna kavuşursun ...
insallah transferin cok guzel gecer canim..sanki beni anlatmissin..dun bisr suru yemek yaptim esim temizlik yapti sali gunu olacak olan transferimiz icin hazirdik, hatta karalahana sarmasi yapmayi bende dusundum ama usendigimden yapmadim, 4-5 cesit yemek yaptim sali gunu transferim olacak bende hafta ici yan gelir yatarim diyeama maalesef progesterone ignesinden dolayi kanamam basladi, bu sabah klinige gittim rahim duvarim incelmis, buyuk ihtimal ertelenecek..neyse hakkimizda hayirlisi diyelim...transferin insallah cok iyi gecer ve sonucunde mutlu haberi alirsin canim..
Cok gecmis olsun canim sıkma canini vardir bundada bi hayir doktorlar bilir isini gec olsun guc olmasin en kotu ihtimal dondurur bidahaki ay yerlestirir ler hem vücut dinlenmiş olur belki daha iyi olur hayirlisi neyse oyle olsun insallah
cnm hayirlisi olsun inss allah bebegini sana bagislasinKizlar( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...
İyiyim cnm gun sayiyoruz tedavi icin insss cnm benim allah hepimizin muradini versin inssneşecim napıyosun canım benim,, çok özledim valla.... sımsıı kucaklayıp öpüyorum seniiiiiiallah hepimize yaşatacak bütün güzellikleri inşallahhh..... bizde anne olacağız... bizde oynayacağız çocuğmuzla... inaşallahhhhh
Haticim darisida sana olsun insssgünaydın dostlaaaaarrr nasılsınız :)))
yelizcim opuya kadar geldinmi kız.bu sefer olacak inanıyorum rabbim yardımcın olsun.dün evde kanal 7 deki programı izledim.şu pkolu olupta ilk tüpte başarılı olanı.çok duygulandım..dünde pko hastası 6 yıl çocuğu olmayan tüp bebeği bile tutmayan ama bi anda normal yolla gebe kalan kuzenimi ziyarete gittim.bebişi çok tatlıydıbende dün eşimle konuştum.haziran yada temmuzda nasipse 2.tüp bebişimiz için çalışmalara başlicaz inşallah..hakkımızda hayırlısı olsun kızlar
cnm cok gecmis olsun yaa pregesteron normalde rahmi guclendirir ama senin niye oyle olmuski doz mu fazla geldi acaba hayirlisi olsun cnm gec olsun guc olmasincanim saol ama transferim henuz olmadi guya yarin olacakti ama sanirim ertelenecek..progesterone ignesi kullandiktan sonra kanamam oldu az once klinikten geldim rahim duvari incelmeye baslamis...guya kanamay onleyen progesterone bende kanama yapti yaa uhuuu bakalim nolcak kan tahlili sonuclarimi bekliyorum
ayyy cnm insss bu sefer allah emeklerinin karsiligini versin inss ne guzel esinde yaninda olacaksa vaktinde cabuk gecer sıkılmicaksin tedavin basladigin gibi guzel bitsin insscanım ablam benim :)) nefes egzersizi bana gerçekten çok iyi geldi sanki daha rahat nefes alıyorum beklide psikolojiktir buakşam şöle güzel bi duş aldıktan sonra eşime masaj yaptırıp peşinden nefes egzersizi yapmayı düşünüyorum bide yatarken şöle dinlendirici müzikler dinlemek istiyorum kısmetse yarın 09:00'da transferim olacak bugün neredeyse tüm günüm mutfakta geçti eşime kolaylık olsun diye salatalık malzemelerini falan yıkadım doğradım bol bol ıspanakları ayıkladım yıkadım kuru sogan doğrayıp buzdolabı poşetine kodum yemek yapacağım zaman kolay olsun diye dün kara lahana sarması yaptım kabak tatlısı yaptım alışverişlerimizi yaptık temizliğimi yaptım son bikaç işim kaldı yemeklerimi yaptım kısacası hazırım yani normalde alt katta kaynanamlarda yemek yeriz eşim bu hafta izinde olduğu için biz yukardayız tatil yapcaz dedik :)
kimsenin haberi yok çünkü bu sefer inşallah sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öpüyorum ...
Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?
En hayirlisini RAbbim bilir tabiykide , amin canim inslahh ☺️ Kolay gecer gebeligim
Arkadaslarim bugun 2ci deneme icin dra gittim ve bana adet bitiminde histeroskopi yapalim dedi siz nasil uygun gorurseniz dedim nedir ne degildir yaptiran varmi aranizda?
Benimde öyle oldu cnm ,7 haftalıkların biri 10 biri 5 mm gibi faklılardı,daha sonra 9 haftada bir kese boştu.hala benle boş kese inş rabbim hayırlısını vErsin sağlıcakla ve sıhhatle
canımmmm gözün aydınnnnn...herşey güzel olacak bugün sonucun katlanacak inşallahhhhh... sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişini....
Canım şimdi gelebildim, Allah yavrunu sana bağışlasın, bundan sonraki değerlerin sağlıkla kat kat artsın inşallah... Kalinkamın dediği gibi ben de bi korktum ilk okuduğumda ama 2. gün embriyosu oldupunu duyunca sevindim. Maaşallah canım tebrik ediyorum..
Kızlarrrrr kan verdim sonuç bekliyorum:18:
Ay cnm benim hadi inss degerin katvekat katlanmistir inss
Rabbim gönlümüze gore verir inşaallah canim
Kızlar sabahtan beri adet sancim gibi sancin var azcik kahverengi akintim da oldu bu da tutmayacak onceki de böyle oldu bide üstüne eşimle cok kotu kavga ettikhiç anlamıyor beni simdi progestan fitili yapacaktim kahrengi leke artmis bayaa buda negatif yoruldum artik tek başıma her yerim mos mor su on iki günu tek basima atlattim çok kötüyüm kizlar sizinde kafanizi sisirdim Özür dilerim
Ah canim lutfen kotuye yorma
Kahverengi akinti hamilelik belirtisi de olabilir
Lutfen canini sikma ilaclarini aksatma
Allah gonlune ferahlik versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?