2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Iyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:

canım benim yarın büyük gün, güzel haberi alacaksın inşallahhhhh sen hiç merak etme... burayı bayram yerine çevireceğiz.... hepbirlikte oynayacağız....

transferin hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunur inşallah bebişlerinn.... de böyle olursun sonra....

canım benim yarın büyük gün, güzel haberi alacaksın inşallahhhhh sen hiç merak etme... burayı bayram yerine çevireceğiz.... hepbirlikte oynayacağız....

Ay canimsin inşallah hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza herkesin 3 er 5 er tane olsun :)

Kizlar ( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...

Canim Allah melegini sana bagislasin doktor ne dedi peki diğeri için

canım evet bu aralar sesim çıkmıyor8 şubat cumartesi günü transferim olacak inşaallah

canım çoook sevindim.... inşallahhh inşalllahhhh bu bebişlerine kavuştuğun tedavin olur.... herşey çoook güzel geçsinnnnnn sonun böyle olsun, sonra da bebişile oyna, onu sev inşallahhh...

canım seni gördüğüme çoook sevindimmm... sen ve bebişin iyi olun yeter, teyzesinden selam söyle yeğenime... çoook öpüyorum ama pimpirikliği bırakkkkk tamam mı...

cnm arkadasim bizde seni seviyoruz ettigin dualara cani gonulden AMİN diyorum cnm allah kat ve katinida sanada nasip etsin inss cnm gonlune yuregine saglik ozletme kendini kocaman

neşecim napıyosun canım benim,, çok özledim valla.... sımsıı kucaklayıp öpüyorum seniiiiii allah hepimize yaşatacak bütün güzellikleri inşallahhh..... bizde anne olacağız... bizde oynayacağız çocuğmuzla... inaşallahhhhh

günaydın dostlaaaaarrr nasılsınız :)))
yelizcim opuya kadar geldinmi kız.bu sefer olacak inanıyorum rabbim yardımcın olsun.dün evde kanal 7 deki programı izledim.şu pkolu olupta ilk tüpte başarılı olanı.çok duygulandım..dünde pko hastası 6 yıl çocuğu olmayan tüp bebeği bile tutmayan ama bi anda normal yolla gebe kalan kuzenimi ziyarete gittim.bebişi çok tatlıydı bende dün eşimle konuştum.haziran yada temmuzda nasipse 2.tüp bebişimiz için çalışmalara başlicaz inşallah..hakkımızda hayırlısı olsun kızlar

canım benim transferin ne zamannnn... naslsın, nefes çalışmaların nasıl gidiyorrrr... çooook öpüyorum...

Iyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:
hadibakalımm inşalahh hayırlı ve güzel haberler alırsn heycanla bekliyoruz

canımm ablam bakma sen bana haklısınız biliyom da işte ya bi kontrollü biri olsam zaten herşeyi aşıcam galiba
hakkımızda hayırlısı artık ...öptümm çokk dualarımız bir herzaman her dakika sevgilerrr

kıyamammmmm minik annem benimm üzülmemek elde değil tabi zor ama güçlü olmak zorundayız gelişen bebişini rabbim sana bağışlasın diğeride arkadan yavaş yavaş gelir belki allah bilir ...allah şifa versin dularımız seninle ....

şimdi işe dönüyorummmmm ama öğleden sonra yine geleceğimmmm çok öptüm,,, adını zikretmediklerim sakın kızmasın, hepiniz aklımda, yüreğimde ve dualarımdasınız... sadece işlerim çokkk karışıkkkk....

Canim Allah melegini sana bagislasin doktor ne dedi peki diğeri için

Yasamama ihtimali yuksek dedi , ztn amacimiz bebek sahibi olmanizi saglamk iki ucuz degil dedi , o ihtimlde var ama dier bebegin bonusu dedi , ztn bnye olarak zayifim senin icin zor olur ddi iki bebek tasimak hyrlisi olsn ddi , iki hafta sonra tekrar gidicz , hyrlisi nyse o olsn ama isterim ki mucize olsn bnmle olsn dier melegimde ...

günaydın Yelizcimcanım inşaALLAH OPU işlemi çok kolay olur, herşey yolunda gider kalitesi ve sayısı güzel yumurtalar toplanır.bence gelişim devam ediyordur canım merak etme sen

kıyamammmmm minik annem benimm üzülmemek elde değil tabi zor ama güçlü olmak zorundayız gelişen bebişini rabbim sana bağışlasın diğeride arkadan yavaş yavaş gelir belki allah bilir ...allah şifa versin dularımız seninle ....[/QUOTE]

Yelizcimm
Amin canim allah razi olsn , rabbim buyktr hyrlisyla onuda bize bgslar hyrlisi dglse ztn olmasn . Dualrnzi eksk etmyn sagoln cnm

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı inşaALLAH üzülme Rabbim yavrunu sana bağışlasın.

inşaALLAH HaticimRabbim OL dedikten sonra gerisi teferruathepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

günaydın Yelizcimcanım inşaALLAH OPU işlemi çok kolay olur, herşey yolunda gider kalitesi ve sayısı güzel yumurtalar toplanır.bence gelişim devam ediyordur canım merak etme sen
günaydın canım saol ....gonal ı bırakıyoz ya çatlatmayı yapınca ozmanda büyümeye devam ediyomu yumoşlar bilmiyom
neysee hayırlısı bakalım....rabbim sanada bu transferinde kolaylıklar versin 8 şubat ta ..benimde eğer 5nci güne giderse allahın izniyle 9 şubatta transfer olur :) beraber güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…