Iyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:
Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm
canım benim yarın büyük gün, güzel haberi alacaksın inşallahhhhh sen hiç merak etme... burayı bayram yerine çevireceğiz.... hepbirlikte oynayacağız....
Kizlar( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...
canım evet bu aralar sesim çıkmıyor8 şubat cumartesi günü transferim olacak inşaallah
Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz
Gunaydinn kizlarrr iyi hafta sonlari. Uzuuuunnn zamandir birseyler yazma firsati bulamadim ama girip haberdar oluyorum hepinizden. Allaha sukurler olsun hamileligimin 13.haftasindayim. her sey yolunda gidiyor. Rabbim hepimize saglikli hamilelikler saglikli dogumlar nasip etsin.
Doktorum 9. Haftada Fraksaparine kesti. 10. Haftada da progestani biraktim. Elevit ve troid ilacimla yola devam ediyorum. Bulantilarim cok fena.gecmedi hala. Birde kalp carpintisi eklendi. Kardiyolojiye gitmem soylendi. Birsey cikmaz umarim.
Hem yasadigim sehirde hem de ankara'da 2li test yaptirdim. 2 yerde de doktorum var. Biraz pimpirikliyim sanirimbirinin sonucu cikti iyiymis.Ankaradaki sonucu bekliyorum. Oyle iste bendeki gelismeler. Hep dualarimdasiniz. Allahim herkesin yuzunu guldursun insallah.guzel haberlerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Allaha emanet olun.
cnm arkadasim bizde seni seviyoruz ettigin dualara cani gonulden AMİN diyorum cnm allah kat ve katinida sanada nasip etsin inss cnm gonlune yuregine saglik ozletme kendini kocaman
hadibakalımm inşalahh hayırlı ve güzel haberler alırsn heycanla bekliyoruzIyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:
canımm ablam bakma sen banafıstığm benimmm, ben senin ablanım arada kulaklarını çekebilirim ona göre.....bitanem insanları niye takıyosun sen... herkesi boşver... sen kahkahalar atarak bebişlerini kucakla.... ben insanlar bana sormasın diye napıyorum biliyor musun, direkt benim çocuğum olmuyor biliyo musunuz diyorum, böyle bakakalıyorlar artık... ve bir daha ağızlarını açamıyorlar...
böyle olunca çok rahat tedavime odalandım... acıyacaklar mı bırak acısınlar ama artık beni rahat bıraktılar....daha önce sorularına cevap vermeye çalışıyordum, ezilip bükülüp allah büyük diyordum, onlarda sürekli üzerime geliyorlardı... Hadi.... haddiiiii. yap bi çocuk... şimdi söyleyecek sözleri yok oturup kalıyorlar, ben de önüme bakıyorumm...
ne güzel yarın opun olacak, bugün gez dolaş, temiz hava al... yarın senin için yepyeni bir gün olacak ona göre... ( buraya yazamıyorsam da evden, gece rüyana girerim ona göre) çoook öptüm canım kardeşim benimmmm
kıyamammmmm minik annem benimmKizlar( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...
Canim Allah melegini sana bagislasin doktor ne dedi peki diğeri için
hepinize günaydın bunalım yeliz geldiiiiiiiiiii :):)
çatlatma iğnemi yaptım dün akşam yarın OPU var ....yumuoşlar 14.günde anca 18-19 mm oldu yarına kadar 20 olur mu ki
...byüklüklüğü kaliteli olması anlamına mı geliyo ne dersiniz bilemedim yaa
Yasamama ihtimali yuksek dedi , ztn amacimiz bebek sahibi olmanizi saglamk iki ucuz degil dedi , o ihtimlde var ama dier bebegin bonusu dedi , ztn bnye olarak zayifim senin icin zor olur ddi iki bebek tasimak hyrlisi olsn ddi , iki hafta sonra tekrar gidicz , hyrlisi nyse o olsn ama isterim ki mucize olsn bnmle olsn dier melegimde ...
canım hakkında hayırlısı inşaALLAH üzülme Rabbim yavrunu sana bağışlasın.
günaydın dostlaaaaarrr nasılsınız :)))
yelizcim opuya kadar geldinmi kız.bu sefer olacak inanıyorum rabbim yardımcın olsun.dün evde kanal 7 deki programı izledim.şu pkolu olupta ilk tüpte başarılı olanı.çok duygulandım..dünde pko hastası 6 yıl çocuğu olmayan tüp bebeği bile tutmayan ama bi anda normal yolla gebe kalan kuzenimi ziyarete gittim.bebişi çok tatlıydıbende dün eşimle konuştum.haziran yada temmuzda nasipse 2.tüp bebişimiz için çalışmalara başlicaz inşallah..hakkımızda hayırlısı olsun kızlar
günaydın canım saol ....gonal ı bırakıyoz ya çatlatmayı yapınca ozmanda büyümeye devam ediyomu yumoşlar bilmiyomgünaydın Yelizcimcanım inşaALLAH OPU işlemi çok kolay olur, herşey yolunda gider kalitesi ve sayısı güzel yumurtalar toplanır.bence gelişim devam ediyordur canım merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?