2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Anladım canim sen her iki sonucta da saglam dur bak diğer bebeğin cok güçlü maşallah Allahım onu esirgesin

eveeeeeet opu ya kadar geldim valaha :18::18: inşalahh sizinde dualarınızla allahın izniyle bu sefer olsun
sizinde temmuza kadar kendiliğinden olsun İNŞALAHHHHHHHHH

inşallah mekanı cennet olsun canım.... Rabbimin işine karışılmaz elbette ama ben açıkcası istemem o kadar uzun yaşamak... dayım vefat etti, yani oğlu, üstünden 2 ay geçmeden dayımın büyük oğlu beyin kanaması geçirdi hala kendi işini kendi göremiyo malesef, aynı dayımın başka bir oğlu akciğer kanserinden öldü, aynı dayımın bir kızının evi yandı.... daha neler neler. tabi bunlar ard arda birkaç ay içinde olmadı, yıllar içinde ama yine de bunca şey yaşamak yani ne diyim, isyana girsin istemem ama ben o kadar da uzun yaşamak istemem.

Ay canimsin inşallah hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza herkesin 3 er 5 er tane olsun :)
sahracım, yarın çok güzel haberler alırsın da burası da şenlenir inşallahhhhhhh

edacım canım benim..... inşallah gönlünden geçen olur ancak doktorunun söyledikleri de çok mantıklı, ikiz olup hem seni hem her ikisinin hayatı da tehlike de olacaksa, bilemiyorum elbette inşallah senin bünyen bunu taşıyabilecek durumdadır da meleğin seninledir......

yelizcim,işler yoğun gerideki sayfalara bakamadım ama alıntılarda gördüm canım gözün aydın.... OPU zamanın gelmiş.... Rabbim hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumurtalarının toplanmasını, güzelce döllenmesini, en iyi en güzel zamanda transferinin gerçekleşmesini, sonrasında güzel sevindirici haberler almayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

canım çok güzel olur birbirimize destek oluruz.ben yumurtaların geliştiğini düşünüyorum çünkü opudan önce doktor 6-8 yumurta var diyor opudan sonra sayı çoğalıyor ve daha büyük oluyor hakkımızda herşeyin hayırlısı canım

Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz

Canım şimdi gelebildim, Allah yavrunu sana bağışlasın, bundan sonraki değerlerin sağlıkla kat kat artsın inşallah... Kalinkamın dediği gibi ben de bi korktum ilk okuduğumda ama 2. gün embriyosu oldupunu duyunca sevindim. Maaşallah canım tebrik ediyorum..

Ayşegülümmm, başın sağ olsun canım. Kaç yaşında olursa olsun kaybetmek kolay değil. Mekanı cennet olsun inşallah.

eda cnm bu 13.75 4.57 keselerin boyumu oluyor cnm benim ben 5+3 günlükken gittimde biri 11 mm di deri 10 mm di şimdi bugün tam 7 haftalığız perşembe kontrolüm var çok üzüldüm cnm inşlh gelişir ama gelişmesede dier minakın senle ona dua et hep

Yok canim kese degil bebegin kendi boylari , cok skr o bnmle , sagol cnm ..

transferin hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunur inşallah bebişlerinn.... de böyle olursun sonra....

canim saol ama transferim henuz olmadi guya yarin olacakti ama sanirim ertelenecek..progesterone ignesi kullandiktan sonra kanamam oldu az once klinikten geldim rahim duvari incelmeye baslamis...guya kanamay onleyen progesterone bende kanama yapti yaa uhuuu bakalim nolcak kan tahlili sonuclarimi bekliyorum

canım benim transferin ne zamannnn... naslsın, nefes çalışmaların nasıl gidiyorrrr... çooook öpüyorum...

canım ablam benim :)) nefes egzersizi bana gerçekten çok iyi geldi sanki daha rahat nefes alıyorum beklide psikolojiktir buakşam şöle güzel bi duş aldıktan sonra eşime masaj yaptırıp peşinden nefes egzersizi yapmayı düşünüyorum bide yatarken şöle dinlendirici müzikler dinlemek istiyorum kısmetse yarın 09:00'da transferim olacak bugün neredeyse tüm günüm mutfakta geçti eşime kolaylık olsun diye salatalık malzemelerini falan yıkadım doğradım bol bol ıspanakları ayıkladım yıkadım kuru sogan doğrayıp buzdolabı poşetine kodum yemek yapacağım zaman kolay olsun diye dün kara lahana sarması yaptım kabak tatlısı yaptım alışverişlerimizi yaptık temizliğimi yaptım son bikaç işim kaldı yemeklerimi yaptım kısacası hazırım yani normalde alt katta kaynanamlarda yemek yeriz eşim bu hafta izinde olduğu için biz yukardayız tatil yapcaz dedik :) kimsenin haberi yok çünkü bu sefer inşallah sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin kocaman öpüyorum ...

canım demekki hayırlısı böyleymiş,çok şükür ki erken oldu ilerleyen haftalarda sorun olduğunda Allah korusun ikisini birden kaybetme riski oluyo inşallah bundan sonra herşey yolunda gider çok rahat bi gebelik geçirip yavruna kavuşursun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…