inşaALLAH HaticimRabbim OL dedikten sonra gerisi teferruat hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım
Yasamama ihtimali yuksek dedi , ztn amacimiz bebek sahibi olmanizi saglamk iki ucuz degil dedi , o ihtimlde var ama dier bebegin bonusu dedi , ztn bnye olarak zayifim senin icin zor olur ddi iki bebek tasimak hyrlisi olsn ddi , iki hafta sonra tekrar gidicz , hyrlisi nyse o olsn ama isterim ki mucize olsn bnmle olsn dier melegimde ...
günaydın dostlaaaaarrr nasılsınız :)))
yelizcim opuya kadar geldinmi kız.bu sefer olacak inanıyorum rabbim yardımcın olsun.dün evde kanal 7 deki programı izledim.şu pkolu olupta ilk tüpte başarılı olanı.çok duygulandım..dünde pko hastası 6 yıl çocuğu olmayan tüp bebeği bile tutmayan ama bi anda normal yolla gebe kalan kuzenimi ziyarete gittim.bebişi çok tatlıydıbende dün eşimle konuştum.haziran yada temmuzda nasipse 2.tüp bebişimiz için çalışmalara başlicaz inşallah..hakkımızda hayırlısı olsun kızlar
Iyi günler canlar nasılsınız yarin test günü bugün bana zaman bitmez gibi geliyor :18:
Ay canimsin inşallah hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza herkesin 3 er 5 er tane olsun :)
eveeeeeet opu ya kadar geldim valaha :18::18: inşalahh sizinde dualarınızla allahın izniyle bu sefer olsun
sizinde temmuza kadar kendiliğinden olsun İNŞALAHHHHHHHHH
Anladım canim sen her iki sonucta da saglam dur bak diğer bebeğin cok güçlü maşallah Allahım onu esirgesin
test günün inşaALLAH bayram günümüz olur canım benim
Amin cnm sagolsn , cok sukur hic olmuyodu iki tane verdi allah birini aldi , o verdi o alir daha otesi yok ki , insallh melegim bni birakmz .
canım benim haftasonu çok kalbimden geçti seni aramak, ama eşinlesindir diye bugüne ertelemiştim. akşamda ceneza haberini okuyunca çoook üzüldüm ve kendime kızdım... bitanem başın sağolsun, anneannenin mekanı cennet olsun inşallah... inşallah sende onun kadar yaşa, torunlarınla, eşinle beraber hayatım...
birazdan arayacağımmmm... çoook öptümmm.
sahracım, yarın çok güzel haberler alırsın da burası da şenlenir inşallahhhhhhhAy canimsin inşallah hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza herkesin 3 er 5 er tane olsun :)
Kizlar( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...
Yasamama ihtimali yuksek dedi , ztn amacimiz bebek sahibi olmanizi saglamk iki ucuz degil dedi , o ihtimlde var ama dier bebegin bonusu dedi , ztn bnye olarak zayifim senin icin zor olur ddi iki bebek tasimak hyrlisi olsn ddi , iki hafta sonra tekrar gidicz , hyrlisi nyse o olsn ama isterim ki mucize olsn bnmle olsn dier melegimde ...
günaydın canım saol ....gonal ı bırakıyoz ya çatlatmayı yapınca ozmanda büyümeye devam ediyomu yumoşlar bilmiyom
neysee hayırlısı bakalım....rabbim sanada bu transferinde kolaylıklar versin 8 şubat ta ..benimde eğer 5nci güne giderse allahın izniyle 9 şubatta transfer olur :) beraber güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallhhhhhhhhhh
Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz
merhabalarrrr....
anneannemin vefatı üzerine cuma gününden beri annemlerdeydim, az önce döndüm.... anneannem 115 yaşında ve malesef son bir yıldır yatalak haldeydi, son 2-3 aydır da konuşmuyordu bile. o yüzden Rabbim daha fazla dünyada acı çektirme, yerinde dinlendirir ve mekanı cennet olur inşallahhh.... cenaze de haliyle bir sürü akraba toplandı ve "e artık sizde beklemeyin bi bebek yapın" konulu konuşmalar yapıldı. ne diyeceğimi bilemedim, inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda olur diyebildim sadece.....
melindam geldiğim gibi pc başına koştum resmen, dün de aklım hep sendeydi, çok sevindim... salı gününe kat bekat artar inşallah değerin, çok daha fazla seviniriz umarım.... tek taşın sana bu 3 günde daha çok bağlansın ve seni 9 ay boyunca hiç bırakmasın inşallahhhh.....
Çok Teşekkür ederim fikrinz önemliydi benim için :)))
Sitemde zaman zaman hediye çekilişlerim olmakta. Üye olursanız bunlardan haberdar olabilirsiniz :)
Birakmaz Allahin izni ile elini koy karnına oku annesi ona
Kizlar( moralim cok boZuk aslnda sukretmem gerek tabiyki ama , insanin elinde olmadan morali bozuluyo ikizlerimden biri gelismems , dieri cok iyi kalp atisini Ztn 2hafta oncede duymstuk smdide cok iyi 13.75mm cok sukur allahima , ama dier melegim gelismems 4.57mm gozukuo ama kalp atisi duyulmuo , cok heves etmistim ikizlerim olcak die ama nasip iste , allahim verdi o alir boynumuz kildan ince sonuna kadar , 7+5gunluk bebegm allahim onu biZe bagislasn inslhhh , dierinin gelisme ihtimali var mi sizce bnm gbi durumu olan var mi merk ettim umudum yok ama teselli ariyorm iste ...
eda cnm bu 13.75 4.57 keselerin boyumu oluyor cnm benim ben 5+3 günlükken gittimde biri 11 mm di deri 10 mm di şimdi bugün tam 7 haftalığız perşembe kontrolüm var çok üzüldüm cnm inşlh gelişir ama gelişmesede dier minakın senle ona dua et hep
transferin hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunur inşallah bebişlerinn....de böyle olursun sonra....
canım benim transferin ne zamannnn... naslsın, nefes çalışmaların nasıl gidiyorrrr... çooook öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?