- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Nasip buymus canım seni çok iyi anlıyorumOlmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Canım çok güzel bir haber inşallah pozitif sonucunu alicazzEmbrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
Teşekkür ederim canım aminCanım geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun... İnşallah bir dahaki sefere olacak...
Kuzum çok sevindim akşam kızmistim doktoruna ama şimdi gözüme girdimonicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışımdoktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışımdoktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Maşallah canım benim Rabbim korusun saklasın hayırlısı ile sağlıklı bebişler olmasını nasip etsin inşallah. Bende Şubat 15 gibi adet olacağım sen sonuç alacaksın bende donmuş tedavisine başlayacağım nasipse güzel haberler veririsin inşallah bana da umut olursun hakkımızda hayırlısı canım
Sonunda güzel bir haber okudum çok sevindim... Maaşallah bebişlere
Mutlu haberlerini bekliyorum canım.
canım gözün aydın hayırlı olsun inşaALLAH her zaman işlerin yolunda gitsin güzel haberler almanı dilerim
Canim suan nekadar uzgun oldugunu biliyorum ama malesef elimden bisey gelmiyo ama bu hicbiseyin sonu degil biranonce toparlanip ayaga kalkmalisin bak ben bugun 4.transferimi oldum nasipse olucak degilse 5-6-7artik gucumuzun yetrigi yere kadar vazgecmek yok enazindan gebe kalabildigini gorduk buda cok onemli bisey bende kimyasal gecirdigimde doktorum hic uzulme en azindan bi geblik elde ettik bu buyuk gelisme demisti insallah tez vakite hayirlisiyla bebegine kavusursun unutma ki bizler cok guclu olmasak Allah bu dertleri vermezdi
Mervecim insallah 15 subat ikimizede ugur getirsin senin tedavinde hayirli olsun simdiden insallah hersey gonlunce olur inan sana umut olabilmeyi okadar cok isterim ki...
Çok şükür canım sevindim bu habere. Allah bu sefer yüzünü güldürsün.
Ohh maasallah demekki bosa kuruntu yapmissin doktorunuda uzmussun bidaha ki gidisine bi çiçek gotur bari gonlunu al ben bikere konrole giderken cicekcinin onunden geciyodum cok guzel sumbul kokusu gelmisti dayanamadim bitane aldim doktoruma goturdum cok seviyorum onu nekadar mutlu olmutu insallah bundan sonrasi cok guzel gider canim sen doktoruna guven gerisini hic dusunme eger guvenemiyorum diyosan da doktorunu degistirirsin sikma canini snin canin sagolsun insallah hersey yolunda gider
Insallah canim benim sende pesimden gel hayirlisiyla az kaldi senin transfere de insallah senin taransferde cok guzel gecer canim sonuclarimiz hep pozitif olsun insallah
Kuzum çok sevindim akşam kızmistim doktoruna ama şimdi gözüme girdiinşallah canım bu sefer olacak rabbim yüzünü güldürsun
Kızlar merhaba kac gündür yoktum nasılsınız
monicacım doktorumla gece telefonla görüştük sabahda muayeneye gittim rahim kalınlığı 14 olmuş herşey yolunda yani boşuna kuruntu yapmışımdoktorum bana güvenin sarsılmış dedi istersen tedaviyi bırakalım sen ne yapmak istediğine karar verince devam edelim transferden sonra sonuç negatif olurda kafanızda şüpheler olursa çok üzülürüm o kadar emek harcıyoruz harcıyorsunuz dedi tedaviye devam kararı aldık.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
İyim canımmm çok özledim sizi tırasferim oldu perşembe test günüm ama ben dayanamadım dün idrar yaptım çok net iki çizgi inşallah hamileyim dua edin telden giriyom
evet canım akşam benimde canım çok sıkıldı...ya nedense şu estrofem tablet hakkında beni bilgilendirmediği için güvensizlik oluşmuştu ama artık tedaviye odaklandım inşaALLAH vuslat hepimiz için yakındır........
Arkadaslar merhaba,
10gundur giremedim,Ablami acil olarak hastaneye yatirdik ve 6gun hastanedeydim.yorucu gecti,nete giremedim yani..neyse simdi nispeten iyi.
dun biraz goz attim konusmalariniza,sizin de olumsuz haberleriniz olmus..
Melindam uzuldum,en kisa zamanda toparlanmani diliyorum,
Sahracim gecmis olsun,cok uzulme lutfen..
Gecms olsun ikinizede insallah kendiliginden bebeginiz olur:))
Kalbimdesin,senin sikintini dogrusu pek anlayamadim ama gene basrol dr. galiba..insallah hayirlisi olur canim.
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Embrislerimi aldim eve gidiyorum suanda taksinin arka koltuguna uzenmis vaziyette bizim embrisler maasallah 10 uda cok kaliteliymis hatta embriyolog pek rastladigimiz bi durum degil cok sasirdik dedi hatta gelisimleri ile ilgilj bazi raporlari kullanmak istediklerini soylediler cok mutlu olduk transferde cok guzel gecti ayin 15 inde kismetse test tarihimiz insallah sonucumuzda boyle guzel olur dualariniz icin hepinize cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hepinizin isini ras getirsin insallah
kocam bu hafta gececi, ben bundan nefret ediyorum.... her sesi duyuyorum çünkü,,,,, dün ses duymayıp uyuyayım diye tvnin de olduğu salonda koltuğa kıvrıldım, son saate baktığım da 02:30 civarındaydı.... uyuyakalmışım, bi ara uyandım 4 e geliyodu, kalkıp yatak odasına geçtim ve deeee sabah 8 de işe gittim.... dolayısıyla da ayakta uyuyorum kızlar.... aslında bu gece bayaaa kalabalık olmuştuk sohbet etsek süper olurdu ama benim kusuruma bakmayın olur muuuu....öpüyorum hepinizi....
bebek_34 gelirse selam söyleyin. özledim onu da çok.... cicibebeyi dee....
güzbaharrr sen de okuyosan, özledim kuzum... bi ara arayacaktım ama bugün telim çok meşguldü, yeğenimin canı sıkılmış onu dinledim uzuuuncaaaa... sonrada işlerimi bitiremedim.... aklımda ve dualarımdasın, dualarımdasınız....Allah'a emanet olun!!!!
ne diyosun canım benimm .........nebilim yaaaaaaa rabbimm hayırlı insanlarla hayırlı doktorlarla karşılaştırsın bizi...
bahar aylari hepimize iyi gelecek canim, nisan randevunda belki hemencecik baslarlar:)
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
Bu , rahim filmi degil degilmi canim?
ben cunku rahim filmi cektirmistim bu islemibebegin tutunmasini kolaylastirmak icin yapicakmis tirtiklicaz rahmin icini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?