Kalinkammm insallah sag salim almisisndir bebisini kucagina ve simdi hasret  gideriyorsunuzdur ay ne heyecanliii..darisi tum hamislerin ve hamis kalmak isteyenlerin basina insallahhhh...guzbahar 4 dondrulmus ha masallahhhhh cok iyi bir sayi canim insallah bebisini getirecek sana bu dondiriklerinn ben inaniyorum..
sezercim insallah daha iyisindir, arada yaz bize yazmak insani rahatlatiyor..umutlarinin inancinin en kisa zamanda yesermesi dilegiyle..
cok optum hepiniziii

sezercim insallah daha iyisindir, arada yaz bize yazmak insani rahatlatiyor..umutlarinin inancinin en kisa zamanda yesermesi dilegiyle..
cok optum hepiniziii

allahım sabırlar versin valla hep aklimdasin Rabbim yardimcin olsun
 allahım sabırlar versin valla hep aklimdasin Rabbim yardimcin olsun  

belki haddimi aşacağım ama sana bir öğüt vermek istiyorum doğum yaptığımda ziyaretime gelenler bana bakıp ağlıyorlardı ben bir türlü ağlayamadım çünkü 8 gün hastanede yatıp çok zor günler yaşadım doğumla beraber acılarım bitti ölümden döndüm hayata merhaba dedim eve geldim yalnız kalmak istiyorum dedim eşim işe gitti ben hep ağladım ağladım sonra kendime dedim ki:" kendine acıma ALLAH C.C sana bunu layık gördü sabret herkesin başına geliyor hala doğurma şansına sahipsin ya rahiminde alınsaydı" kendimi böyle teselli ettim ve çok şükür bende yara bırakmadan atlattım ama asla unutulmuyor
belki haddimi aşacağım ama sana bir öğüt vermek istiyorum doğum yaptığımda ziyaretime gelenler bana bakıp ağlıyorlardı ben bir türlü ağlayamadım çünkü 8 gün hastanede yatıp çok zor günler yaşadım doğumla beraber acılarım bitti ölümden döndüm hayata merhaba dedim eve geldim yalnız kalmak istiyorum dedim eşim işe gitti ben hep ağladım ağladım sonra kendime dedim ki:" kendine acıma ALLAH C.C sana bunu layık gördü sabret herkesin başına geliyor hala doğurma şansına sahipsin ya rahiminde alınsaydı" kendimi böyle teselli ettim ve çok şükür bende yara bırakmadan atlattım ama asla unutulmuyor  ALLAH sabır versin canım sende kendine geleceksin biraz zaman gerekli sonunda uzun ömürlü yavrularına kavuşacaksın
ALLAH sabır versin canım sende kendine geleceksin biraz zaman gerekli sonunda uzun ömürlü yavrularına kavuşacaksın vaktinde doğsun
 vaktinde doğsun Daha once plasentam rahim agzina yakindi ama simdi gayet iyi imis, 35mm olmus..simdilik rahimin on yuzunde oldugu icin darbelerden ve cocuklardan sakin demisti drum,buna devam..
Daha once plasentam rahim agzina yakindi ama simdi gayet iyi imis, 35mm olmus..simdilik rahimin on yuzunde oldugu icin darbelerden ve cocuklardan sakin demisti drum,buna devam..

bayağı yoğun bir zaman geçirmişsin bebikinin sağlıklı olmasına çok sevindim sonuna kadar güzel haberler almanı dilerim
bayağı yoğun bir zaman geçirmişsin bebikinin sağlıklı olmasına çok sevindim sonuna kadar güzel haberler almanı dilerim 

Inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer. Tedavisiz hamile kalırsın inşallah, allahım yardımcın olsun
 Inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer. Tedavisiz hamile kalırsın inşallah, allahım yardımcın olsun