- Konu Sahibi evenescence
-
Selam kızlar, bu konuyu da aktifleştirelim biraz diyorum.
Bebeğinizin göbeği ne zaman düştü?
Benim kızın göbeğinde enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum. Göbek bağının dibi sümüksü yapıda benim kızda. Sizinkilerde de öyle mi, normal mi bilemedim. Akıntı yok, sıcaklık yok, çocukta emmede problem falan da yok. Sadece biraz kızarık.
Selam kızlar, bu konuyu da aktifleştirelim biraz diyorum.
Bebeğinizin göbeği ne zaman düştü?
Benim kızın göbeğinde enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum. Göbek bağının dibi sümüksü yapıda benim kızda. Sizinkilerde de öyle mi, normal mi bilemedim. Akıntı yok, sıcaklık yok, çocukta emmede problem falan da yok. Sadece biraz kızarık.
sezeryan ini 3.gunu hala yaravyerim aciyor. goguslerimde emzirirken .dayanamiyorum nevzaman geçer. ? sizler neler yaptınız. sutum var mi yok mu anlamiyorum
Bebislerimiz ayni gun dogmus.bizim gobegimiz dun dustu.3 haftaya kadar dusebiliyormus.pediatri doktoruna kontrole gittiniz mi.sariligina,kilo durumuna falan bakiyor.
sezeryan ini 3.gunu hala yaravyerim aciyor. goguslerimde emzirirken .dayanamiyorum nevzaman geçer. ? sizler neler yaptınız. sutum var mi yok mu anlamiyorum
Göbeğimiz düştü çok şükür 8. gün. Sarılık vardı ama geçti 10 civarıydı. Bol bol emzirdim, çok yüksek olmadığı için geçti çok şükür. Kilosu da 4100 gram oldu, badisi ve bezi vardı üstünde. 4 kg diyebiliriz. Seninki ka. kiloydu, inşallah çok sağlıklıdır evladın.
Oglusumun ismi batuhan.bebekle firsat olmuyor surekli kendiyle ugrasilsin istiyor :)Canım merhaba.Hayırlı olsun doğum yapmışsın.İkinizde sağlıksınızdır inşallah.Topiğe uğramayınca merak ettim seni.Oğluşunun adını söylersen 6 kasım doğumlu olarak ekleyim listemize senide
Kizlar calisan bi anneyim.mart gibi is basi yapacagim.o yuzden avent in elektronik pompasindan almistim ama ben mi beceremiyorun sutum mu az bilmiyorum ama gecen denedim olmadi.sut sagabilenler nasil yaptiklarini yazabilirler mi acaba.
Kızlar selamlar,bebişle uğraşmak gerçektn çok fazla vaktimi alıyor,sütüm az bebeğe yetmiyor,emzirirken nefes nefese hıh hıh diye sesler çıkarıyor.bizde mama takviyesiyle ilerliyoruz.Bu arada bu kadar az süt için almaya değermi bilmiyorum ama bende sağma makinası almak istiyorum.Belki yavaş yavaş artar.Ne kullanıyorsunuz hangi marka iyidir avent falan mı alsam,tekli mi alaym çiftli mi?ne olur yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?