2013 Kasım Bebekleri Büyüyor

Evet canım şu lansinoh un elektrikli pompasını bi denicem sanırım,fiyatı uygun.İşime yararsa zaten çalışmaya başladıktan sonrada kullanıcam.Benimkinin uyku düzeni baştan beri acıkınca uyanma şeklinde ama ne uyanma,öyle bir hırsla bağırıyorki sanırsın kıtlıktan çıkmış,bende bir süre emzirip arkasından mama veriyorum,mamayı vermeden sakinleşmiyor çünkü.Humana biraz artırdı benim sütümü ama çok fazla değil bende bir sürü şey yiyip içiyorum ama hayırlısı inşallah artar.Gaz için bugün kekik denedim işe yaradı gibi ama bilmiyorum daha

Bebisim 10 gunde 400 gram almis.doktor sutumun yeterli oldugunu soyledi ama bebis emdikce geliyor.sagamiyorum.makina bebisim gibi guclu cekemiyor.bu arada cok ciddi gazimiz var.gaz cikarmilayi bilmiyor.emzirdikten sonra gazini cikarmak icin ugrasiyorum cikaramiyor.bir de nerdeyse 1bucuk saatte bir uyanip emmek istiyor.o yuzden hala sutumun yeterli olmadigini dusunuyorum.

sütün iyi maşallah...bırak emsin bebekler 4 aya kadar hızlı kilo alıyorlar.daha sonra süt yetmiyor gece daha az uyanıyorlar 2, aydan sonrada...ben gece boyu saatlerce emzirirdim ayda 1 kg yada 1200 kg aldı oğlum şuan 4,5 aylık oldu.kilomuz çok iyi ama artık 5 dkda sütü çekip bitiriyor.daha önceki aylar gibi saatlerce emmeye yetmiyor

kızlar tecrübeli anne olarak bebek gazına kimyon iyi geliyor.oğlumda gazlıydı öyle ağlamadı ama çok gaz çıkarıyordu sabahları emerken gece gazlı uyurdu.çay kaşıgının ucu ile kimyon ve üzerine anne sütü sağdım bebege içirdim sonrada emzirdim .karnı doyduktan sonra bebege masaj yaparak karnına dairesel biçimde gazını çıkarıyordu.deneyin ....

toz kimyon degil mi? Benim oglumun da cok gaz problemi var kimyon anason rezen cayi iciriyorum ama fayda etmiyor cak agliyor yavrucak ve agrisindan sürekli emmek istiyor. Özellikle geceleri sabah kadar uyumuyor .

toz kimyon degil mi? Benim oglumun da cok gaz problemi var kimyon anason rezen cayi iciriyorum ama fayda etmiyor cak agliyor yavrucak ve agrisindan sürekli emmek istiyor. Özellikle geceleri sabah kadar uyumuyor .
evet toz kimyon cnm.bilmiyorum benim oğluma çok fayda sagladı.her bebek farklı tabi..öyle bizim sabaha kadar uykususuz gecemiiz pek olmadı .gazlı bebekti ama gazııda olsa uyurdu sabahta kolaylıkla çıkarırdık.tamamen gaz 3,5 ayında bitti.artık yatırırken gazını almak gerekmiyor.ben dizime yüz üstü yatırıp sırtınıda ovyordum.bazende yüz üstü minderinde yatırıyordum kendi gazını çıkarıyordu.kimyonu hem oğluma hemde kendi yemeklerime üzerine döktüm.gaz çıkarmak biraz ugraştırıcı olabiliyor.ama kendinede dikkat et gazlı yemek yeme.ben kuru fasulye mercimek falan yemeye daha yeni başladım.şuan bayağı büyüdük.birde üşütme.o da geçyor.annenin gazıda maalesef bebeğe geçiyor.bebeğinin karnına bebek yağı sürüp masaj dairesel hafifçe masaj yap.

sezeryan ini 3.gunu hala yaravyerim aciyor. goguslerimde emzirirken .dayanamiyorum nevzaman geçer. ? sizler neler yaptınız. sutum var mi yok mu anlamiyorum

canım bende sezeryan oldum kasım 5 de.benımde agrılarım oluyordu sızlama oluyordu dıkıs yerlerımde ama gecer normal seyler bunlar. ben hala dıkkat edıyorum hareketlerıme agır kaldırmıyorum,klozete oturuyorum,sende cok dıkkkat et,eger dıkıs yerlerınde kızarıklık,akıntı,kanama oluyorsa doktora gıtmenı tavsıyeederım.emzırme olayına gelecek olursak benımkı hala agrıyor bıtane krem var onu kullanıyorum gogus catlagına ve yanmasına ıyı gelıyor,benımkı bıde yarıldı felaket bı acı ama mecbur emzırıyorum yoksa o gogustekı sut uzun sure kalırsa sana ates yapar yada gogsun sertlesır yıne sana zarar verır oyuzden bebısını emzırmeye devam et agrısada.ılk gunler sut gelmeye bılır sarı su gıbı bıse gelır ama sen yınede emzırmeye devam et,sutun geldıgını bebegın yutkunmasından anlarsın,yutkunurken ses cıkarıyorlar nefes alır gıbı.ınsallah yardımcı olabılmısımdır bebegın hayırlı olsun canım ıyı aksamlar.

tesekkür ederim canim, kimyonu deneyecegim. Artik ne yiyecegimi sasirdim desem yeridir bebege gaz yapmasin diye her seye internetten bakip yiyorum. Kendimi sicak tutmaya calisiyorum ufkligi sicak tutyorum ama yine de engelleyemedim gazini. Gündüzleri ben de yüz üstü yatiriyorum biraz rahat uyuyor ama gece takip edemem diye korkuyorum. Karin masajinda cok agliyor sanirim cani aciyor göbegi iyilesmeye basladi sicak su torbasi tavsiyeetti ebe bu gece onu deneyecegim.

benim oglumda da ayni ama ebe sikca emen bebekler daha kolay kilo alir zaten fazlasini cikariyor bebek acisindan sakincasi yok dedi sadece anne icin zor bir durum özelllikle gaz sorunu da varsa

sorma canım ya sureklı ustunu degıştırıyorum bı o kadarda gaz sıkıntımız var

Bende o cihazdan var cok memnunum dereceleri var mesela mastit oldum cok ağrım var düşük derecede yapiyorum az agriyor.

selam kızlar bendee 14 kasım perşembe akşamı oğluşumu kucağıma aldım :)16 günlüküz spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür ev işime başladım rahat ve kolay bir doğumdu sizler nasılsınız..

26 kasımda kızım dunyaya sezaryanla geldi..kilosu 3800..ama kilo verdi...emme sorunu yasıyoruz..sutum var ama kızım ememiyor..gogus ucu problemi yasıyorum..cok uzgunum..mamaya baslamak zorunda kaldık..gunde 4 kere anne sutu veriyorum ama sagarak...bunada canım cok sıkılıyor malese(genede ugrsacam emmesi icin..hastanede mama verince hemen onun tadına alışmıs..bu bebişler cok zeki..

Bende 17 kasim da kucagjma aldim kizimi bizde meme ucu probleni yasadik dogum yaptigim hastanenin bebek hemsiresi aventin silikon meme ucunu önerdi cok rajat ettik tavsiye ederim

sorma canım ya sureklı ustunu degıştırıyorum bı o kadarda gaz sıkıntımız var

Canim bende sürekli degistiriyorum üstünü bazende kusmasi baya oluyor yani birden Cok cikartiyor , bende normal oldugunu düsünüyorum ... Daha tam anlasamiyoruz gazi varken veriyorum memeyi istiyor diye agzinda biriktiriyor sütü anliyorum ozaman gazdan oldugunu ...

SAb gaz damlasi aldim birkez verdim hemen ilaca sarilmak istemiyorum .. Evde bulunsun diye aldim ...

Bu linkteki gibi yapiyorum
Babymassage bei Blähungen - YouTube

Kızlar merhaba umarım sizde bebişlerinizde çok iyidir.Biz bugün 28 günlük olduk.Sezeryanla doğum yaptığım için ilk 2 gün sütüm gelmedi bebeğime hastanede mama verdiler ve o gün bugündür de emzirdikten sonra hep mama takviyesi yapıyorum çünkü sütüm hep çok azdı ve bebeğim kilolu 4,570 gr doğduğu için doymuyordu.Sütmü arttırmak için herşeyi denedim sanırım en çok incir kürü işe yaradı 10 tane inciri 2 ye bölerek içme suyuyla kaynatıp suyunu içiyorum ve bebeğimi emzirmediğim zamanlarda sütümü sağıyorum artık sadece geceleri mama vermeye başladım tavsiye ederim.Birde cuma günü hepatit aşısı yaptırıcaz aranızda yaptıran var mı?Ateş çıkıyor mu ve bebeğin canı çok acıyor mu?Hava da çok soğuk dışarı çıkarınca üşütmesinden korkuyorum sizce nasıl giydirmeliyim dışarı çıkarırken?

30.11.2013tarihinde oğlum hüseyin dünyaya geldi allah herkesin evladını sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…