- 12 Ekim 2013
- 611
- 379
- 123
- 35
- Konu Sahibi evenescence
-
kızlar bende 19 kasımda kızımı kucağıma aldım size bi sorum olack aynı durumu yaşayanlar yardımcı olsun lütfen üç gündür kakasını yapamıyo kızım çok ağlıyo zorlanıyooo ne yapabilirim???
benim oğlumda öyle olduğunda mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı koyuyoruz doktorumuzun tavsiyesi ile
26 kasımda kızım dunyaya sezaryanla geldi..kilosu 3800..ama kilo verdi...emme sorunu yasıyoruz..sutum var ama kızım ememiyor..gogus ucu problemi yasıyorum..cok uzgunum..mamaya baslamak zorunda kaldık..gunde 4 kere anne sutu veriyorum ama sagarak...bunada canım cok sıkılıyor malese(genede ugrsacam emmesi icin..hastanede mama verince hemen onun tadına alışmıs..bu bebişler cok zeki..
zeytin yağını eczaneden mi temin ettiniz saf olması gerekiyor mu
benimde minik prensesim 27 kasimda 23:05 oldutuvaletini yapamadiinda kulak temizleme cubuklarindan bitane zlip ucunu zeytinyaga batiriyorum poposunun uucuna hmen saliyorum aninda yapiyo kizlar .
ben söylemek istemiyordum ama madem ki söylenmiş bende söyleyeyim (tekerleme gibi oldu:) ) ...buna benzer yöntem ile bizde başarılı olmuştuk ama çok değil çok azıcık sokuyorduk..çünkü sürekli ve çok sokmak ilerde bağırsak tembelliğine yol açarmış...
benimde minik prensesim 27 kasimda 23:05 oldutuvaletini yapamadiinda kulak temizleme cubuklarindan bitane zlip ucunu zeytinyaga batiriyorum poposunun uucuna hmen saliyorum aninda yapiyo kizlar .
benm kızımda 27 kasım 2012 saat 12,55:)))değişik oldum hee..allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
kızlar galiba zor günleri yavaş yavaş atlatıyoruz he nedersiniz? :)
bugün bebeğim 83 günlük ve gece gündüz eğitiminin ardından şimdide uyku eğitimi konusunda olumlu sonuçlar aldım.
Artık daha iyi anlaşıyoruz, gece milyon defa uyanmıyoruz.Bunlar benim için o kadar büyük gelişmelerki! çok mutluyum.
şimdi sallanmadan uyutmak için eğitime başlıcam, tam 3 aylık olmasını bekliyorum.
ondada başarılı olabilirsem uyku konusunda hiçbir sorunumuz kalmayacak inşallah.
seninde Allah bagslasin adi ne cnmm
kızlar galiba zor günleri yavaş yavaş atlatıyoruz he nedersiniz? :)
bugün bebeğim 83 günlük ve gece gündüz eğitiminin ardından şimdide uyku eğitimi konusunda olumlu sonuçlar aldım.
Artık daha iyi anlaşıyoruz, gece milyon defa uyanmıyoruz.Bunlar benim için o kadar büyük gelişmelerki! çok mutluyum.
şimdi sallanmadan uyutmak için eğitime başlıcam, tam 3 aylık olmasını bekliyorum.
ondada başarılı olabilirsem uyku konusunda hiçbir sorunumuz kalmayacak inşallah.
Konunuzu bilmiuorum da bnim kizim 2.5 aylik uykusu gelip cook aglayip huysuzluk yapmadikca kendi uyuyo arada bir sallanmak istiyo hep oyle istedim dogdugundan beri ayagima almadim kucakta pispis yaptim arada ama surekli huy degistiriyo. Tbi uyku egitiminde nasi yapcan onu merak ettim ?
Bende hiç ayağa alıştırmadım Gerekte kalmadı zaten ama beşiğinde sallanmadan asla uyumuyordu.Geceleri uyandığında sallanmadığını anlayınca yırtınırcasına ağlıyordu sallanana kadar.son bir haftadır uyku eğitimine başladım.şimdi yatağına yatırıyorum emziğini ağzına veriyorum (almıyo ama ben ısrarla veriyorum) yanından ayrılmadan elini tutuyorum ya da pışpışlıyorum.kendi kendine dalıyor.bi süre böyle devam edicem biraz daha büyüyünce de yatağına yatırırım kendi uyur inşallah.
bunu yapmak zorundaydım çünkü bi yere Gittiğimizde beşiği olmadığı için sallayamıyordum o da sallanmadıkça uyumuyordu, uyumayınca cınGar çıkıyodu falan.. kısır dönGü.. bana çok stres yaptırıyodu.artık nereye Gidersem Gidiyim rahatlıkla uyutabiliyorum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?