2013 Kasım Bebekleri Büyüyor

kızlar bende 19 kasımda kızımı kucağıma aldım size bi sorum olack aynı durumu yaşayanlar yardımcı olsun lütfen üç gündür kakasını yapamıyo kızım çok ağlıyo zorlanıyooo ne yapabilirim???

Canim benim kizim da 17 kasim dunyaya geldi . Gecen hafta bizde ayni problemi yasadik ben beslenmeme dikkat edince bebegiminde tuvaleti duzene girsi. Kizim normaldw gunde 4 kere kakasini yaparken birden yapmamaya basladi sancilar agrilar evimde tadilat var hala düzensiz yemek yeyince kiziminda duEni bozuldu beslenmene dikkat et kayisi suyu içiyorum Hüma suktanda fatir fatir yapiyo

4 kasimda sabaha karsi normal dogumla Cansu Zehra'mi kucagima aldim Allahim herkese sag salim kucagina almayi bu duygulari yasamayi nasip etsin evlatlarimizada hayirli uzun ömürler versin insallah o günden beri gece uykumuz yok kücük olmasina ragmen geceleri 3-4 saat hic uyumadan nasil duruyo bilemiyorum sizinkilerde böyle mi kizlar?

Genelde bütün bebeklerde ortak sorun uykusuzluk galiba.Benim oğlumda 22 kasımda doğdu doğduğundan beri uykusu hep azdı.Gündüzleri yatıp iki saat uyumuşluğu yok.Gece de bazen iyi uyuyo bazen yarım saatte uyanıyo.Ben bi çözüm bulamadım.

cnm kızım 26 kasımda dogdu..emme problemi yasadık..maalesef mamayla büyüyecek..ama bebeğimin uykusu cok güzel..gaz problemimizde yok..uslu bir bebek:)

benimde minik prensesim 27 kasimda 23:05 oldu tuvaletini yapamadiinda kulak temizleme cubuklarindan bitane zlip ucunu zeytinyaga batiriyorum poposunun uucuna hmen saliyorum aninda yapiyo kizlar .

benimde minik prensesim 27 kasimda 23:05 oldu tuvaletini yapamadiinda kulak temizleme cubuklarindan bitane zlip ucunu zeytinyaga batiriyorum poposunun uucuna hmen saliyorum aninda yapiyo kizlar .

ben söylemek istemiyordum ama madem ki söylenmiş bende söyleyeyim (tekerleme gibi oldu:) ) ...buna benzer yöntem ile bizde başarılı olmuştuk ama çok değil çok azıcık sokuyorduk..çünkü sürekli ve çok sokmak ilerde bağırsak tembelliğine yol açarmış...

Aynen arkadasim bende cook krize girmedikce yapmiorum

benimde oğlum 3 kasım 013 günü saba 9.00 da dünyaya geldi geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullandık neyseki şu an çok iyi uyku düzenimizde oluşmaya başladı

benm kızımda 27 kasım 2012 saat 12,55:)))değişik oldum hee..allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

kızlar galiba zor günleri yavaş yavaş atlatıyoruz he nedersiniz? :)
bugün bebeğim 83 günlük ve gece gündüz eğitiminin ardından şimdide uyku eğitimi konusunda olumlu sonuçlar aldım.
Artık daha iyi anlaşıyoruz, gece milyon defa uyanmıyoruz.Bunlar benim için o kadar büyük gelişmelerki! çok mutluyum.
şimdi sallanmadan uyutmak için eğitime başlıcam, tam 3 aylık olmasını bekliyorum.
ondada başarılı olabilirsem uyku konusunda hiçbir sorunumuz kalmayacak inşallah.

maşallah canm ama pek uzun sürmeyebilir dört aydan sonrada dişlerin sıkıntıları başlıyo çünkü:)))

Konunuzu bilmiuorum da bnim kizim 2.5 aylik uykusu gelip cook aglayip huysuzluk yapmadikca kendi uyuyo arada bir sallanmak istiyo hep oyle istedim dogdugundan beri ayagima almadim kucakta pispis yaptim arada ama surekli huy degistiriyo. Tbi uyku egitiminde nasi yapcan onu merak ettim ?

Bende hiç ayağa alıştırmadım Gerekte kalmadı zaten ama beşiğinde sallanmadan asla uyumuyordu.Geceleri uyandığında sallanmadığını anlayınca yırtınırcasına ağlıyordu sallanana kadar.son bir haftadır uyku eğitimine başladım.şimdi yatağına yatırıyorum emziğini ağzına veriyorum (almıyo ama ben ısrarla veriyorum) yanından ayrılmadan elini tutuyorum ya da pışpışlıyorum.kendi kendine dalıyor.bi süre böyle devam edicem biraz daha büyüyünce de yatağına yatırırım kendi uyur inşallah.
bunu yapmak zorundaydım çünkü bi yere Gittiğimizde beşiği olmadığı için sallayamıyordum o da sallanmadıkça uyumuyordu, uyumayınca cınGar çıkıyodu falan.. kısır dönGü.. bana çok stres yaptırıyodu.artık nereye Gidersem Gidiyim rahatlıkla uyutabiliyorum çok şükür.

hmm iyi olmuş cnm bende emziriyorum sonra uyucagında beşiğine yatırıp emzikle uyuyo kendi :) Sallamak işkence ister ayak ister beşik ve bence biraz büyüdüğünde kendi odasında yatmalı ben alıştırcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…