2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Selamlar üstadım...

ausum sorma
ders falan yalan oldu ya hu gecen yılki gibi bir kalp çarpıntım oldu ama bu daha şiddetli
yani panik atak geçirdim
hala toplayamadım kendimi
sen nasılsın

Yapma ya :26: Neden öyle oldun kuzum ? Az tevekkül .

Elinden geleni yapıyorsun zaten bu panik çalışmalarını olumsuz etkileyecek biliyorsun . Hayatının merkezinden çıkar bence kpss yi , o zaman daha rahat edeceksin .

Çok üzüldüm .

Dualara başlamışsın , Allah kabul etsin . Benimde dualarımdasınız .

Ben iyiyim canım , bildiğin gibi. Bir dönem daha atlattık aöf de , geçiyorum bu dönemde şükür.Son dönem kaldı .

sağol kuzum
ya evet iyi ders oldu bu bana daha rahat çalışmaya çalışacagım inşallah.

senin aöfyi takip edemedim kuzum kusura bakma ya :26:
geçtiğine cok sevindim zaten son gün çalışıp bile yapabiliyorsun sen

kpss +bebiş hiç stres olmam çok istedim gecen yıl bebiksiz atanayım ama olmadı napalım kısmet çok takmıyorum monam oldugu kadar olmadıgı kader Allah razı olsun kızçeler

ALLAH RAZI OLSUN CANIM

Evet ama yaşayan ölü gibi oluyorum son günler

İnşaAllah tatlım ya , iyi ol hep üzme beni

kpss +bebiş hiç stres olmam çok istedim gecen yıl bebiksiz atanayım ama olmadı napalım kısmet çok takmıyorum monam oldugu kadar olmadıgı kader Allah razı olsun kızçeler

ALLAH RAZI OLSUN CANIM

Öyle ablam yaaa. Bakarsın bu sene o nasibiyle gelir.Kimse kendisi için gizlenen mutluluğu ve müjdeyi bilemezmiş.

Evet ama yaşayan ölü gibi oluyorum son günler

İnşaAllah tatlım ya , iyi ol hep üzme beni

kıyamam daha önceden calısmıyorsun işte mecbur öyle oluyor
inşallah hep iyi oluruz lokumum bana dua eder misin sağlıgım yerine gelsin diye :26:
bu arada senin kızarıklıklar geçti mi tamamen

kıyamam daha önceden calısmıyorsun işte mecbur öyle oluyor
inşallah hep iyi oluruz lokumum bana dua eder misin sağlıgım yerine gelsin diye :26:
bu arada senin kızarıklıklar geçti mi tamamen

Geçti canım canım , ama onlara kızarıklık demek haksızlık olur her biri nohut kadar yaralardı .

Etmem mi tatlım ya , önce sağlığın yerine gelsin hem beden hem ruh sağlığın , sonrası kolay zaten

öyle kuzum cok sağol
iz falan kalmadı dimi

badem yarın senin dua sıran
eklemek istediğin dua var ise söyle yazayım tatlışım limit yok her şey serbest

Son düzenleme:
Kızlar sinema ve yemekten geldim. Nilkon için okuyacaklarımı tamamlayıp dersin başına geçiyorum. Gece neler okuduğumu bildiririm.

kolumda canım omuzuma yakın.kol el ayak bilekleri dışında bir yere yapmıyorum

oralarda daha şık duruyo dimi. ben dövme kendimde sevmem ama masum şekilde yapılmışsa çok hoşuma gidiyo başkasında.
tüm vücuduna yaptıranlar var dövmeden soğutuyolar adamı
hülya avşar gitmiş dudağının altına yaptırmış

badem yarın senin dua sıran
eklemek istediğin dua var ise söyle yazayım tatlışım limit yok her şey serbest

kuzum iyi bir işten gayrı ne ister şu cananım

ben rabbime bıraktım gerisi ne zaman olursa olur inşallah gönlüme göre işimi versinde

evlilikten falan geçtim gayrı

tabii bir de ailemin sağlığı ve mutluluğu..

Hoş geldim ama hoş bulamadım be badem , herkesi bir stres sıkıntı sarmış , hepiciğinizi okuyup üfleyeyim ben , abla duası bu başka bir şeye benzemez

öyle ablam valla üfle sen bizi dün gece depresife sarmıştımda şimdi iyiyim
inşallah kızlarımda iyi olacak
senin sınavlar nasıl geçti topiğe gelecektim unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…