2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

öyle ablam valla üfle sen bizi dün gece depresife sarmıştımda şimdi iyiyim
inşallah kızlarımda iyi olacak
senin sınavlar nasıl geçti topiğe gelecektim unuttum

Üzüldüm ya rengomla konuştum da , onda da panik ataklar başlamış , çarpıntılar falan .

Ben yırttım yine badem , son hafta gazı ile hepsinden geçiyorum , kaldı bir dönem .

Yok ya bu işte bir iş var ama bu kadar bekreti bozulmuşlar bir araya aynı anda gelemez , kpssciler söyleyin bakalım bunun gerçek olma olasılığı kaçtır

olasılık sorularını en iyi bade çözüyor
beni geçin bu soruda

iyi akşamlar kızçelerim ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış

iyi akşamlar kızçelerim ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış

morisim ben bu delilerin yorumlarından görüyorum, profil sayfamda, şeytan dürtüyo ben de giriyorum, ama yakında kusucam
iyi diyelim iyi olsun kızçem. sen nasılsın

niloşum senin için Yasin okudum..
100 Ya Allah
100 Ya Rahman
100 Ya Rahim
100 Ya Kaviyy
100 Ya Kadir
100 Ya Alim
öksürüğün içinde 100 Ya Şafi okudum ve istediğin dileklerle dua ettim ayrıca her namazımdan sonra da dua ettim canım.. Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
morisim ben bu delilerin yorumlarından görüyorum, profil sayfamda, şeytan dürtüyo ben de giriyorum, ama yakında kusucam
iyi diyelim iyi olsun kızçem. sen nasılsın

şeytana git de canım uyma hakikaten forumu ne hale getirdiler.. Sayelerinde kadın doğumcu olacak millet

bende iyiyim kuzum bizimkiyle dün atıştık şakayı başka birşeye çevirdik hala mesaj atmadı bende atmadım beklemedeyim sıkıntıyla :2:

Badeeeeeeeeeee el at kuzum şu olaylara , yazık bak gençlik nelerle uğraşıyor

kuzum sen konuları bir gör krize girersin
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık
bu bize bi işaret mi yoksa
ösym bize zar sorusu mu soracak
sorar, adı ösym ise sorar bacım

ne yapalım morim yav can sıkıntısı

kuzum sen konuları bir gör krize girersin
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık

sorar, adı ösym ise sorar bacım

ne yapalım morim yav can sıkıntısı

oy kuzum niye sıkılırmış senin canın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…