- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
morisim ben bu delilerin yorumlarından görüyorum, profil sayfamda, şeytan dürtüyo ben de giriyorum, ama yakında kusucam
iyi diyelim iyi olsun kızçem. sen nasılsın
Hacılar Mune geldi,kollayın kendinizi.
bu gün vatandaşlıktan yargıya çalıştım 100 soru çözdüm matematikten 40 soru çözdüm.. birazdan da yatacağım.. İyi geceler kızlar..
beğenecektim beğenemedimmaşallah kuzum
aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbeşeytana git de canım uymahakikaten forumu ne hale getirdiler.. Sayelerinde kadın doğumcu olacak millet
bende iyiyim kuzum bizimkiyle dün atıştık şakayı başka birşeye çevirdik hala mesaj atmadı bende atmadım beklemedeyim sıkıntıyla :2:
siz benim tatlı kaçıklarımsınızzzaa bize deli dedi
Ocak da çıktı yav...
aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbe
kuzum sen mesaj atbelki o da senden bekliyodur.
biz de benimkiyle atıştık. bana az önce ''batsın bu dünya'' diye mesaj attı, direkt kıroya bağlıyo
siz benim tatlı kaçıklarımsınızzz
üff hiç hatırlatma monam ya, takvime bakamıyorum vallahi :18: daha matematik bitmedi
niloş ablam ben de sana 200 Ya Şafi, 100 La ilahe illallah, 100 Ya Allah, 100 Ya Rahman, 100 Ya Rahim okudum, Allah kabul etsin, inşallah sağlıcakla yeğenimizi dünyaya getirirsin ablacım
Eşşek saatine denk gelmiştir Sedefim...Sıkma canını sen.
hiç sıkmıyorum monam
ne zaman görüşüceksiniz enişteyle
üff sorma kuzum yaa alışmış kudurmuştan beterdirkuzum alıştın banlanmayınca rahat edemiyon sankidoğru dur bakim bi
bak size dedim çözer diyealın size olasılıksedefim alemsin
hoş geldin demedim beni banlar belki diyeHacılar Mune geldi,kollayın kendinizi.
aa bize deli dedi
aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbe
kuzum sen mesaj atbelki o da senden bekliyodur.
biz de benimkiyle atıştık. bana az önce ''batsın bu dünya'' diye mesaj attı, direkt kıroya bağlıyo
siz benim tatlı kaçıklarımsınızzz
üff hiç hatırlatma monam ya, takvime bakamıyorum vallahi :18: daha matematik bitmedi
niloş ablam ben de sana 200 Ya Şafi, 100 La ilahe illallah, 100 Ya Allah, 100 Ya Rahman, 100 Ya Rahim okudum, Allah kabul etsin, inşallah sağlıcakla yeğenimizi dünyaya getirirsin ablacım
Siz yılları devirmişsiniz ayol.
Haftasonu iki gün işte...
oyy kıyamam ama ben sizeeeo 2 gün çek kokusunu içine, bol bol hasret giderin. gün gelicek hiç ayrı kalmıcaksınız
yok canım ya bende yeterlı calısmıyorumkız linkini kopyala bana merak ettimbi gün monayı dövek mi monaya aşerdim canım çekti ne dersin
niye yazdın yaaaaçalışamıyorum zaten tam bunalımlık oldum
şakaşakamaşallah sana çok güzel
agzına saglık canım
Maşallah canım iyi çalışmışsın.
Allah kabul etsin inşallah.
yemek yarısı mı bayılırım yemek yapmaya
iyi akşamlar kızçelerimne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış
Siz yılları devirmişsiniz ayol.
Haftasonu iki gün işte...
yok canım ya bende yeterlı calısmıyorum
3 bucuk aydır kursa gıdıyorum
hala pekyol alamadım gıbı gelıyor bana:26:
yemek yarısı mı bayılırım yemek yapmaya
ayy bdv ne cok merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?