2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bu gün vatandaşlıktan yargıya çalıştım 100 soru çözdüm matematikten 40 soru çözdüm.. birazdan da yatacağım.. İyi geceler kızlar..

aynen canım, ben onların gerçek olmadığını düşünüyorum. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyolar. duruma da çok üzüldüklerini söylüyolar. ikisi çelişiyo. bi insan gerçekten bunun bi hata olduğunu düşünüyosa ve bundan pişmanlık duyuyosa üstün körü erkek arkadaşımla özel bişeyler yaşadık der geçer. biz anlarız zaten ne olduğunu. böyle resmen fantazi hikaye anlatır gibi tövbe tövbe
kuzum sen mesaj at belki o da senden bekliyodur.
biz de benimkiyle atıştık. bana az önce ''batsın bu dünya'' diye mesaj attı, direkt kıroya bağlıyo
aa bize deli dedi

siz benim tatlı kaçıklarımsınızzz
Ocak da çıktı yav...

üff hiç hatırlatma monam ya, takvime bakamıyorum vallahi :18: daha matematik bitmedi

niloş ablam ben de sana 200 Ya Şafi, 100 La ilahe illallah, 100 Ya Allah, 100 Ya Rahman, 100 Ya Rahim okudum, Allah kabul etsin, inşallah sağlıcakla yeğenimizi dünyaya getirirsin ablacım

Eşşek saatine denk gelmiştir Sedefim... Sıkma canını sen.

sorma sedefim içlerinde ne akdar fantezi varsa döküyorlar ortaya. yok kaydı yok bilmem ne tövbe tövbe

canım içim içimi yiyo ama bu sefer de o atsın istiyorum bilmiyorum telefonu sesliye alıp sakladım resmen elime alıp mesaj atmamak için ama atarım da cevap gelmezse daha da bozulurum bilmiyom kuzum ya..

Siz ne yaptınız canım?

ay şimdi okudum morim sedefim sevdiceklerle limoniymişsiniz
inşallah hemencecik düzelsin aranız

valla ben böyle durumlarda asla ilk mesaj atan olmuyorum huyum kurusun
kavgayı zaten ben cıkarıyorum her seferinde
haklı da olsa ketum oluyorum o an canım cıksa iki kelime yazmıyorum :26: en fazla hiç,ok, hadi iyi geceler yazıyorum o da mesaj at diye zorlarsa yoksa yine atmıyorum. cocuk sabaha kadar mesaj atıyor ben susunca tabi

cidden benim huyum cok kötü bu konuda ama napim valla değişemiyorum:26:

yok canım ya bende yeterlı calısmıyorum
3 bucuk aydır kursa gıdıyorum
hala pekyol alamadım gıbı gelıyor bana:26:
Maşallah canım iyi çalışmışsın.

Allah kabul etsin inşallah.

yemek yarısı mı bayılırım yemek yapmaya
iyi akşamlar kızçelerim ne yaparsınız bakem? takılmayın kıs artık bdv ye millet iyice işin cılkını çıkarmış

ayy bdv ne cok merak ettım

kız 5 kalbin var bdvnin ne oldugunu nası bilmezsin bir derdim var bölümü var ya onun kısaltılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…