- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
bi de yarım oldu yazıyolar, bu işin yarımı ne tamı ne ayol, ya olur ya olmaz
hay Allah. peki canım önce bi tarafsız gözle düşün bakalım tartışmanızı. onun haklı ve haksız, senin haklı ve haksız yönlerini çıkar bi ortaya. ondan sonra hangisi ağır basarsa ona göre hareket et derim ben
ben de aynı rengina gibi yapıyorum. haklı da olsam haksız da olsam, aramam, mesaj atmam. çok kinciyim. hatta ben barışsam bile, barıştıktan sonra da suratımı sürdürüyorum; ama bu hiç iyi değil. zamanla bu huyumdan vazgeçiceğimi umuyorum
az önce mesaj attım bira içiyo galiba, araba kullanıyo, içiyo musun sen yazdım. ''hatasız kul olmaz, hatamla sev beni'' yazdı. sanırım hala orhan babanın etkisinde
aynen ben de böyleyim, ama bu huyumu evlenene kadar değiştirmek istiyorum kısmetse
aa bu duayı az önce sedefime yazmıstımkuzum ama hasbiyallahtan başlıyor dıye bılıyorum ben :26:
Abooo.Kızçem biz çok iyiyiz yan yanayken,uzaklık çok zor.
Len yangına körükle gitmesene.
Yok la,Shakira değil kendi totom..
canım ya uzatmayın bari baksana çocuk ne halde?
canım size özet geçeyim..
dün akşam mesaj attım nasılsın diye hala eve gelmedim yazdı bu demek oluyorki eve gidince yazarım müsait değilim.. neyse akşam on gibi yazdı ben de nerelerdesin dedim kızlarla takıldık dedi.. İyi yapmışsınız dedim bu olayı abarttı bozuluyorum dedim dolaba koyarsam bozulmazsın dedi bende gerek yok laflarının soğukluğundan zaten bozulmam dedim.. Neyse sonra rahat edemedşm ne yapıyorsun dedim tv izliyorum dedi ama saat 12 bu saatte ne var ki sen yatardın dedim hatunlar dedi iyi bak gözlerin bayram etsin dedim.. Biliyorum şaka yapıyordu bende madem öyle dedim alınmış numarası yaptım.. bu yine dalgaya aldı beni ama soğuk davrandım.. En son uzatma artık dedi burnnun sürtsün biraz dedim ben gülmüyorum dedi ben yine iyi geceler canım dedim iyi geceler diye cevap geldi bu gunde biraz önce mesaj attım babama masaj yapıyom dedi ben de yazmedım kuzum..
dün akşam mesaj attım nasılsın diye hala eve gelmedim yazdı bu demek oluyorki eve gidince yazarım müsait değilim.. neyse akşam on gibi yazdı ben de nerelerdesin dedim kızlarla takıldık dedi.. İyi yapmışsınız dedim bu olayı abarttı bozuluyorum dedim dolaba koyarsam bozulmazsın dedi bende gerek yok laflarının soğukluğundan zaten bozulmam dedim.. Neyse sonra rahat edemedşm ne yapıyorsun dedim tv izliyorum dedi ama saat 12 bu saatte ne var ki sen yatardın dedim hatunlar dedi iyi bak gözlerin bayram etsin dedim.. Biliyorum şaka yapıyordu bende madem öyle dedim alınmış numarası yaptım.. bu yine dalgaya aldı beni ama soğuk davrandım.. En son uzatma artık dedi burnnun sürtsün biraz dedim ben gülmüyorum dedi ben yine iyi geceler canım dedim iyi geceler diye cevap geldi bu gunde biraz önce mesaj attım babama masaj yapıyom dedi ben de yazmedım kuzum..
bi dk sen taytlı foto mu koycan len badenın alıntısında gördüm
koy ama önce ve sonra olarak, daha iyi anlaşılır
haa ben onu sandıydım tamam sorun yok
kuzum nihat hocanın sitesinde böyle yazıyor dua. :26:
Abooo.Kızçem biz çok iyiyiz yan yanayken,uzaklık çok zor.
Len yangına körükle gitmesene.
morim ayrı kalmak cok zor ya
ben de gecen yıl 1,5 yıl görmedimsonra da 4 gün görüşebildik
bu yıl da 5 ay oldu :26:
inşallah su sınavı kazanıp hayatımıza bakarız artık
inşallah canım benim..
olabilir pegemin sorularını begeniyorum zaten ben
teşekkürler
yok canım neden kusura bakayım gerçekten kırıldım zaten gönlümü alması gerekirken dalgaya alması da iyice delirtti..durup dururken nerden çıktı hatun muhabbeti? çok kırıcı olmuş kusura bakmada
ay cok güldüm kuzum kıyamam fena sürtmüşsün burnunu demek ki, orhan babaya sarmış
olsun erkeklere öyle yararama cidden hemen yumuşayınca çabuk şımarıyorlar. aynı hatayı yapmayı sürdürüyorlar.
devam arkanızdayım
ya kuzum benimkinin anne babası benimle tanışmak istiyomuş. daha doğrusu ailemle de tanışmak istiyolarmış. ama onur daha erken deyip aile kısmını erteletmiş. ama seninle istiyolar diyo. aslında onlar da haklı, altınları, bohçaları, nişan için bana yapılcak her şeyi yaptılar, ama daha benimle tanışmadılar. düşününce mantıksız geliyo. fakat nişana daha çok var. ben özellikle sınav sonrasına nişan tarihini koydum ki, sınav sürecinde bu tarz şeylerle uğraşmıyayım diye. onlar da bana bu alıncakları keşke daha geç alsalardı. çok erken yaptılar. şimdilik uçuğum var dedim ertelettim. uçuğum geçince gene bi tartışma yaşarızgeçen gün de annesi linensten nevresim alın demiş. gittik. ben ne bileyim şimdi 100 tl ye de var, 500 tl ye de var. bu parasal konularda üstüme sorumluluk almak istemiyorum. aynı altın muhabbetindeki gibi nasıl beğeniceğimi şaşırıyorum. kaliteli alsın diyomuş. pahalı alsam belki kadın beni paragöz sancak, ucuz alsam, kalitesiz almış dicek. ben onu tanımıyorum, o beni tanımıyo. tanışmasak da dert, tanışmak da erken geliyo, püff bilmiyorum öyle karışık
ya kuzum bu pişkinliklere izin verme bence
şaka maka yani yapmasın böyle şakalar
yani ayrılmayacagınızı bilsem peşinden kosturana kadar mesaj atma yüz verme dicem ama işte ters teperse diye korkuyorum :26:
ya kuzum benimkinin anne babası benimle tanışmak istiyomuş. daha doğrusu ailemle de tanışmak istiyolarmış. ama onur daha erken deyip aile kısmını erteletmiş. ama seninle istiyolar diyo. aslında onlar da haklı, altınları, bohçaları, nişan için bana yapılcak her şeyi yaptılar, ama daha benimle tanışmadılar. düşününce mantıksız geliyo. fakat nişana daha çok var. ben özellikle sınav sonrasına nişan tarihini koydum ki, sınav sürecinde bu tarz şeylerle uğraşmıyayım diye. onlar da bana bu alıncakları keşke daha geç alsalardı. çok erken yaptılar. şimdilik uçuğum var dedim ertelettim. uçuğum geçince gene bi tartışma yaşarızgeçen gün de annesi linensten nevresim alın demiş. gittik. ben ne bileyim şimdi 100 tl ye de var, 500 tl ye de var. bu parasal konularda üstüme sorumluluk almak istemiyorum. aynı altın muhabbetindeki gibi nasıl beğeniceğimi şaşırıyorum. kaliteli alsın diyomuş. pahalı alsam belki kadın beni paragöz sancak, ucuz alsam, kalitesiz almış dicek. ben onu tanımıyorum, o beni tanımıyo. tanışmasak da dert, tanışmak da erken geliyo, püff bilmiyorum öyle karışık
sedefim sana mesajla attıgım duanın bası böyleymiş
bu şekilde oku kuzum ben hep diğer şekliyle okudum ama bilmiyorduk sonucta öğrenmiş olduk
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
onun dısında tanısmanız olmazsa bir yemege cıkarsın onlarla ya da senı eve davet ederler öyle tanısır kurtulursun sonra yaza kadar ertelersin görüşmeyi.
para mevzusu da onura söylesinler ne kadarlık alınması gerektıgını sen öyle al kuzum
şimdi ne olur ne olmaz
diğer gelin bana nıye bundan almadınız vs demesin neme lazım
evet şakaymış başka bişey olmuş kuzum. kötü olmuş gerçekten. bence sen ona hiç mesaj atma. o elbet sana mesaj atıcak. eğer yarın mesaj atarsa nasılsın falan derse, sen de ona de ki, erkeklerle takılıyorum de. aynısını yaşamadan anlayamaz senin duygularını. ondan sonra bak nasıl oluyomuş falan dersin. bi daha böyle şakalar yapmıcağına dair söz verdirirsin. ondan sonra barışırsınız
Beniim müstakbel kv de mızmızlandı başlarda...
Demin herifin yanağından makas almış.''Kuru oğlum benim,Mona senin nereni seviyo.''diye.
Bi şey dicem olmucak şimdi.
Herif de 1.78 boyunda,61 kilo.
Şimdi de patik örmüş bana.
valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.canım aileyle yüz göz olma amenna ama bence bu ikilemlerden kurtulman için de tanışman gerekiyor.. ya da daha sonra alalım diye ertelemen..
canım ilk defa yaptı hadi ben de şakaya vurayım falan dedim baktım abarttı.. şimdilik adımı attım da bakalım masajı biterse yazar yazmazsa keyfi bilir diyecem artık..
örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacakBeniim müstakbel kv de mızmızlandı başlarda...
Demin herifin yanağından makas almış.''Kuru oğlum benim,Mona senin nereni seviyo.''diye.
Bi şey dicem olmucak şimdi.
Herif de 1.78 boyunda,61 kilo.
Şimdi de patik örmüş bana.
Hacı ben o muhabbete de ayar oluyom.İsteyeydi,söyleyeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?