2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

canım ya uzatmayın bari baksana çocuk ne halde?

canım size özet geçeyim..
dün akşam mesaj attım nasılsın diye hala eve gelmedim yazdı bu demek oluyorki eve gidince yazarım müsait değilim.. neyse akşam on gibi yazdı ben de nerelerdesin dedim kızlarla takıldık dedi.. İyi yapmışsınız dedim bu olayı abarttı bozuluyorum dedim dolaba koyarsam bozulmazsın dedi bende gerek yok laflarının soğukluğundan zaten bozulmam dedim.. Neyse sonra rahat edemedşm ne yapıyorsun dedim tv izliyorum dedi ama saat 12 bu saatte ne var ki sen yatardın dedim hatunlar dedi iyi bak gözlerin bayram etsin dedim.. Biliyorum şaka yapıyordu bende madem öyle dedim alınmış numarası yaptım.. bu yine dalgaya aldı beni ama soğuk davrandım.. En son uzatma artık dedi burnnun sürtsün biraz dedim ben gülmüyorum dedi ben yine iyi geceler canım dedim iyi geceler diye cevap geldi bu gunde biraz önce mesaj attım babama masaj yapıyom dedi ben de yazmedım kuzum..

Abooo. Kızçem biz çok iyiyiz yan yanayken,uzaklık çok zor.

Len yangına körükle gitmesene.

bi dk sen taytlı foto mu koycan len badenın alıntısında gördüm
koy ama önce ve sonra olarak, daha iyi anlaşılır

durup dururken nerden çıktı hatun muhabbeti? çok kırıcı olmuş kusura bakmada

Hımm...:44::44: Şaka maka olmuş,pek hoş olmamış ama bunlar hep uzaklık...

bi dk sen taytlı foto mu koycan len badenın alıntısında gördüm
koy ama önce ve sonra olarak, daha iyi anlaşılır

Hacı yeminle kahkaha attım.

haa ben onu sandıydım tamam sorun yok

kuzum nihat hocanın sitesinde böyle yazıyor dua. :26:

tamam kuzum o zaman.

yalnız bu duayı sıkıntılı anımızda okuyup o sıkıntımızı Allaha havale ediyoruz
ve havale ettiikten sonra daha da düşünmüyoruz çözülür mü çözülmez mi diye
o zaman Allah çözüyor işte sıkıntıyı cidden kızlar cok işe yarıyor
ben telefonuma kaydettim her sıkıntıda okuyorum ve daha da düşünmüyorum
tavsiye ederim

Abooo. Kızçem biz çok iyiyiz yan yanayken,uzaklık çok zor.

Len yangına körükle gitmesene.

hep iyi olun kuzum

durup dururken nerden çıktı hatun muhabbeti? çok kırıcı olmuş kusura bakmada
yok canım neden kusura bakayım gerçekten kırıldım zaten gönlümü alması gerekirken dalgaya alması da iyice delirtti..

Öyle oldu monam ama beyfendinin de odunun ham maddesi olmasına gerek yok dimi

ya kuzum benimkinin anne babası benimle tanışmak istiyomuş. daha doğrusu ailemle de tanışmak istiyolarmış. ama onur daha erken deyip aile kısmını erteletmiş. ama seninle istiyolar diyo. aslında onlar da haklı, altınları, bohçaları, nişan için bana yapılcak her şeyi yaptılar, ama daha benimle tanışmadılar. düşününce mantıksız geliyo. fakat nişana daha çok var. ben özellikle sınav sonrasına nişan tarihini koydum ki, sınav sürecinde bu tarz şeylerle uğraşmıyayım diye. onlar da bana bu alıncakları keşke daha geç alsalardı. çok erken yaptılar. şimdilik uçuğum var dedim ertelettim. uçuğum geçince gene bi tartışma yaşarız geçen gün de annesi linensten nevresim alın demiş. gittik. ben ne bileyim şimdi 100 tl ye de var, 500 tl ye de var. bu parasal konularda üstüme sorumluluk almak istemiyorum. aynı altın muhabbetindeki gibi nasıl beğeniceğimi şaşırıyorum. kaliteli alsın diyomuş. pahalı alsam belki kadın beni paragöz sancak, ucuz alsam, kalitesiz almış dicek. ben onu tanımıyorum, o beni tanımıyo. tanışmasak da dert, tanışmak da erken geliyo, püff bilmiyorum öyle karışık

ya kuzum bu pişkinliklere izin verme bence
şaka maka yani yapmasın böyle şakalar
yani ayrılmayacagınızı bilsem peşinden kosturana kadar mesaj atma yüz verme dicem ama işte ters teperse diye korkuyorum :26:

evet şakaymış başka bişey olmuş kuzum. kötü olmuş gerçekten. bence sen ona hiç mesaj atma. o elbet sana mesaj atıcak. eğer yarın mesaj atarsa nasılsın falan derse, sen de ona de ki, erkeklerle takılıyorum de. aynısını yaşamadan anlayamaz senin duygularını. ondan sonra bak nasıl oluyomuş falan dersin. bi daha böyle şakalar yapmıcağına dair söz verdirirsin. ondan sonra barışırsınız

canım aileyle yüz göz olma amenna ama bence bu ikilemlerden kurtulman için de tanışman gerekiyor.. ya da daha sonra alalım diye ertelemen..

ya kuzum bu pişkinliklere izin verme bence
şaka maka yani yapmasın böyle şakalar
yani ayrılmayacagınızı bilsem peşinden kosturana kadar mesaj atma yüz verme dicem ama işte ters teperse diye korkuyorum :26:

canım ilk defa yaptı hadi ben de şakaya vurayım falan dedim baktım abarttı.. şimdilik adımı attım da bakalım masajı biterse yazar yazmazsa keyfi bilir diyecem artık..

Beniim müstakbel kv de mızmızlandı başlarda...

Demin herifin yanağından makas almış.''Kuru oğlum benim,Mona senin nereni seviyo.''diye.

Bi şey dicem olmucak şimdi.

Herif de 1.78 boyunda,61 kilo.

Şimdi de patik örmüş bana.

sedefim sana mesajla attıgım duanın bası böyleymiş
bu şekilde oku kuzum ben hep diğer şekliyle okudum ama bilmiyorduk sonucta öğrenmiş olduk
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

onun dısında tanısmanız olmazsa bir yemege cıkarsın onlarla ya da senı eve davet ederler öyle tanısır kurtulursun sonra yaza kadar ertelersin görüşmeyi.
para mevzusu da onura söylesinler ne kadarlık alınması gerektıgını sen öyle al kuzum
şimdi ne olur ne olmaz
diğer gelin bana nıye bundan almadınız vs demesin neme lazım

Hacı ben o muhabbete de ayar oluyom. İsteyeydi,söyleyeydi...

olabilir kuzum gözlerim parladı bak

kızçem kayınvaliden oğlunu nasıl seviyor öyle aman aman Allah muhabbetinizi artırsın..

valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.
ha attım diyelim o özür dileyene kadar da 2. mesajı atmazdım sen bilirsin yine tabi

örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacak

Hacı ben o muhabbete de ayar oluyom. İsteyeydi,söyleyeydi...

öyle kuzum bence de böyle mevzular gereksiz
ama insanoğlu işte hele elti olunca kestiremiyorsun.
zamanında istemeyi akıl etmezler genelde sana yapılınca dank eder

şimdi sedefin zaten başı kalabalık bir de uğraşmasın böyle seylerle onlar ayarlasın o da begensin de sorun olmasın ekstradan neme lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…