2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çok büyük bir sorun yoksa,konuşun barışın siz de kızçem.

Sevinemiyom bile biliyonuz mu... Bi daha teee Ağustos ayında gelebilecek...

olsun canım buna da şükür.. İki gün yan yana olacaksınız bu bizler için bulunmaz birşey Monam tadını çıkar..

benimkine gelince gaz bekliyormuşum sonunda elimi attım tele yazdım ama cevap babama masaj yapıyorum şeklinde geldi.. Hayırlısı bkalım..

Öyle kızçem ya,Mart ayında doğum günüm var,belki o zaman da gelir. Çok şükür buna da.

Aman atar yapıyo,yumuşar birazdan.

kızlar gecen sene kpss de pegemın sorularından cıkmıs
bu yılda ıhtımal varmıs
sorularını cozmenızı tavsıye ederım
bende alcam ıns en kısa zamanda
bugun hocamız soyledı
sızıde bılgılendıreyım dedım

sorma sedefim içlerinde ne akdar fantezi varsa döküyorlar ortaya. yok kaydı yok bilmem ne tövbe tövbe
bi de yarım oldu yazıyolar, bu işin yarımı ne tamı ne ayol, ya olur ya olmaz
hay Allah. peki canım önce bi tarafsız gözle düşün bakalım tartışmanızı. onun haklı ve haksız, senin haklı ve haksız yönlerini çıkar bi ortaya. ondan sonra hangisi ağır basarsa ona göre hareket et derim ben
ben de aynı rengina gibi yapıyorum. haklı da olsam haksız da olsam, aramam, mesaj atmam. çok kinciyim. hatta ben barışsam bile, barıştıktan sonra da suratımı sürdürüyorum; ama bu hiç iyi değil. zamanla bu huyumdan vazgeçiceğimi umuyorum
az önce mesaj attım bira içiyo galiba, araba kullanıyo, içiyo musun sen yazdım. ''hatasız kul olmaz, hatamla sev beni'' yazdı. sanırım hala orhan babanın etkisinde
aynen ben de böyleyim, ama bu huyumu evlenene kadar değiştirmek istiyorum kısmetse

Çok teşekkürler canım... Edinirim en kısa zamanda.

Ayy Sedefim alemsiniz yav.

Öyle kızçem ya,Mart ayında doğum günüm var,belki o zaman da gelir. Çok şükür buna da.

Aman atar yapıyo,yumuşar birazdan.

inşallah gelir canım..

keyfi bilir yavrum ben ilk adımı attım şimdide tekrar cevap atmadım..

sanırım bizde birbirimizi özledik herşeyde birşey bulup kavga edebiliyoz artık 9 ay önce gelmişti

masajın bitmesini bekle morisim çok uzatmayın

ay cok güldüm kuzum kıyamam fena sürtmüşsün burnunu demek ki, orhan babaya sarmış
olsun erkeklere öyle yarar ama cidden hemen yumuşayınca çabuk şımarıyorlar. aynı hatayı yapmayı sürdürüyorlar.
devam arkanızdayım

bu arada nilim,

-305 El Kadir
-90 El Melik
- 137 Em Mümin
-206 El Cabbar
-336 El Musavvir
-180 Es-Semi
-2 Vakıa
1- Yasin

Birde Nihat hocanın önerdiği bir dua var

HER SIKINTIYI GİDEREN YEDİ AYETİ KERİME
Okunuşu: Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim. Fe in teuellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü'l-arşi'l-azim.
Anlamı: Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Eğer aldırmazlarsa de ki: "Bana Allah yeter! O'ndan başka ilah yoktur. Ben O'na dayanmaktayım ve O, o büyük arşın sahibidir!" (Tevbe, 129)

inşallah gelir canım..

sanırım bizde birbirimizi özledik herşeyde birşey bulup kavga edebiliyoz artık 9 ay önce gelmişti
morim ayrı kalmak cok zor ya
ben de gecen yıl 1,5 yıl görmedim sonra da 4 gün görüşebildik
bu yıl da 5 ay oldu :26:
inşallah su sınavı kazanıp hayatımıza bakarız artık
olabilir pegemin sorularını begeniyorum zaten ben
teşekkürler

Yanına giderken anam da fırçalamazsa tadından yenmeyecek.

Öyle yapıcam kızçem,5 ay oldu yav.

İnşallah,inşallah...

ahh kuzum bilirim o günleri. benim annem de ilk öğrendiğinde surat yapıyodu. onurla çıkıp eve geldiğimde bana 2 gün surat yapıyodu, 2. günün sonunda suratı geçiyodu, ama o gün tekrar çıkıyoduk öyle bi kısır döngüydü işte. kız anaları böyle oluyo genelde. olsun bu dönemin de ayrı bi tadı var. ilerde bi tanısın sevdiceğini, o zaman sevince kendi ağzıyla görüşün dicek

inşallah gelir canım..

Abooo. Kızçem biz çok iyiyiz yan yanayken,uzaklık çok zor.

Len yangına körükle gitmesene.

Sorma yav... Başta istemiyo sonra da seviyo.Ex olacak hırtodan biliyom.

aa bu duayı az önce sedefime yazmıstım kuzum ama hasbiyallahtan başlıyor dıye bılıyorum ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…