2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.
ha attım diyelim o özür dileyene kadar da 2. mesajı atmazdım sen bilirsin yine tabi

örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacak

ilkini attım canım ama o adam akıllı yazana kadar 2. atmam

morisi, benim neden bitirdiğimi rengina, mona, sedef çok iyi biliyor. kaldı ki bana böyle bir şey yapacak?
affetmem için aşkımın içimi delmesi lazım anca.
bir insan değer verdiği, sevdiği kadına kızlarla takılıyorum diyip üstüne dalga geçmez
Ha içki durumu varda kafası güzelse onu bilemem oda ayrı bir muhabbet konusu :)

ilkini attım canım ama o adam akıllı yazana kadar 2. atmam

sen bir süründür de 2.ye aynısını yapmasın kuzum.
ama ayrılık aşamasına da gelmeyin
yani çok zorlarsa güzelce konuşun :26:

bence de öyle yap canım
evet çok içli dışlı olmak istemiyorum. zaten aynı ildeyiz. her şey alındı bitti sanıyorum. hoop onur beni nevresim almaya gidiyo, ben alırım tamam bitsin diyorum. hoop bornoz almaya.. annen kendi beğendiğini alsın diyorum. annesi de sorumluluk almak istemiyo herhalde, yarın öbürgün beğenmicem tartışma çıkar sanıyo herhalde, illa bana beğendirtiyo

gelinimizin ayakları üşümicek
Sedefim al kalitelisinden,bakma parasına.
yok monam yaa, yazık günah, çok pahalı her şey :18:

he tamam kuzum az önce okumuştum, artık bu şekilde okurum sağol
eve davet ediyolar. bi kere gitmem şart oldu sanırım. bi kere gitmek problem değil de gerisi gelir diye korkuyorum. bi daha nisan mayıs gibi annemlerle görüşmek istiyolarmış, anca o zaman olur yani. zırt pırt kaynanama gidemem onura soruyorum ne kadarlık dedi annen diye. o da diyo ki, sen ne kadarlık beğenirsen.. ya işte kadın da sorumluluk almak istemiyo üstüne. ben de sorumluluk istemiyorum :26: bundan sonra annen ne alcaksa kendi beğendiğini alsın, beğenirim ben dedim. zaten her alıcağımızı soruyorum yengene de aldı mı annen diye. ayrım zaten asla istemem. eksik olsun fazlası olmasın

canım ara ara bak hatuna falan der ben de hiç takmam sen iyi bak bana ayrıntılarıyla anlat derdim herhalde ondan yüz buldu dün abarttı durumu.. içkiye gelince asla katlanamayacağım bi durum ben içkiden çekeceğimi çektim canım..

olabilir kuzum gözlerim parladı bak

kızçem kayınvaliden oğlunu nasıl seviyor öyle aman aman Allah muhabbetinizi artırsın..

Ama hakikaten de fidan gibi....

valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.
ha attım diyelim o özür dileyene kadar da 2. mesajı atmazdım sen bilirsin yine tabi

örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacak

Senin gibi gelinim olsun isterdim hacı.

Ya da dost başa,düşman ayağa...

Kızçem orta yollulara bakacaksın madem.

sen bir süründür de 2.ye aynısını yapmasın kuzum.
ama ayrılık aşamasına da gelmeyin
yani çok zorlarsa güzelce konuşun :26:
teşekkür ederim canım

canım madem nisan mayısta aileler tanışacak o zaman alın kalanları da Onur'un gönlünü yap tanışınca alın.. Dediğin gibi herşey ateş pahası
aileyle tanışmaya gelince kuzum gelip gitmeler de başlar o zaman..

sedom ck da zorlarlarsa illa sen kendin begen diye o zaman genel fiyatlarına göre ne ucuz al ne pahalı
hatta ucuza yakın olsun yani pahalıya değil de.
bilmiyorum yine sen daha iyi bilirsin ama ben öyle yapardım
zten atanırsan kendi gönlüne göre istediğin şeyleri kendin alırsın
sadece bu teferruatları onlara uygun yapmaya bak gerisini düşünme

nerden çıkmış peki durup dururken kızlarla takılmak, soğuk espriler ? aranız mı limoniydi?

Ne biliyim la.Orta yolu bulmaya çalışıyon,çirkinleşmiyon en kötü durumda bile.

kuzum benim çok sağol.
ya sen de öylesin ama zaten gercekten.
cok fazla zenginlik içinde yaşayan insanlar değiliz o yüzden gözümüz tok zaar

kuzum benim çok sağol.
ya sen de öylesin ama zaten gercekten.
cok fazla zenginlik içinde yaşayan insanlar değiliz o yüzden gözümüz tok zaar

Yok la... Ben damarıma basılınca çok fena oluyom ve kin de tutuyom bazen.

Son dediğinde haklısın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…