valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.
ha attım diyelim o özür dileyene kadar da 2. mesajı atmazdımsen bilirsin yine tabi
örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacak
ilkini attım canım ama o adam akıllı yazana kadar 2. atmam
bence de öyle yap canımcanım aileyle yüz göz olma amenna ama bence bu ikilemlerden kurtulman için de tanışman gerekiyor.. ya da daha sonra alalım diye ertelemen..
canım ilk defa yaptı hadi ben de şakaya vurayım falan dedim baktım abarttı.. şimdilik adımı attım da bakalım masajı biterse yazar yazmazsa keyfi bilir diyecem artık..
Beniim müstakbel kv de mızmızlandı başlarda...
Demin herifin yanağından makas almış.''Kuru oğlum benim,Mona senin nereni seviyo.''diye.
Bi şey dicem olmucak şimdi.
Herif de 1.78 boyunda,61 kilo.
Şimdi de patik örmüş bana.
yok monam yaa, yazık günah, çok pahalı her şey :18:Sedefim al kalitelisinden,bakma parasına.
sedefim sana mesajla attıgım duanın bası böyleymiş
bu şekilde oku kuzum ben hep diğer şekliyle okudum ama bilmiyorduk sonucta öğrenmiş olduk
Fe in tevellev fe kul hasbîyallâh(hasbîyallâhu), lâ ilâhe illâ hûv(hûve), aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
onun dısında tanısmanız olmazsa bir yemege cıkarsın onlarla ya da senı eve davet ederler öyle tanısır kurtulursun sonra yaza kadar ertelersin görüşmeyi.
para mevzusu da onura söylesinler ne kadarlık alınması gerektıgını sen öyle al kuzum
şimdi ne olur ne olmaz
diğer gelin bana nıye bundan almadınız vs demesin neme lazım
morisi, benim neden bitirdiğimi rengina, mona, sedef çok iyi biliyor. kaldı ki bana böyle bir şey yapacak?
affetmem için aşkımın içimi delmesi lazım anca.
bir insan değer verdiği, sevdiği kadına kızlarla takılıyorum diyip üstüne dalga geçmez
Ha içki durumu varda kafası güzelse onu bilemem oda ayrı bir muhabbet konusu :)
olabilir kuzum gözlerim parladı bak
kızçem kayınvaliden oğlunu nasıl seviyor öyleaman aman Allah muhabbetinizi artırsın..
valla kuzum yani kendi yerime koyuyorum seni ben mesaj atmazdım.
ha attım diyelim o özür dileyene kadar da 2. mesajı atmazdımsen bilirsin yine tabi
örer örer biraz daha zaman gecsin hediyeler de yollayacak
bence de öyle yap canım
evet çok içli dışlı olmak istemiyorum. zaten aynı ildeyiz. her şey alındı bitti sanıyorum. hoop onur beni nevresim almaya gidiyo, ben alırım tamam bitsin diyorum. hoop bornoz almaya.. annen kendi beğendiğini alsın diyorum. annesi de sorumluluk almak istemiyo herhalde, yarın öbürgün beğenmicem tartışma çıkar sanıyo herhalde, illa bana beğendirtiyo
gelinimizin ayakları üşümicek
yok monam yaa, yazık günah, çok pahalı her şey :18:
he tamam kuzum az önce okumuştum, artık bu şekilde okurum sağol
eve davet ediyolar. bi kere gitmem şart oldu sanırım. bi kere gitmek problem değil de gerisi gelir diye korkuyorum. bi daha nisan mayıs gibi annemlerle görüşmek istiyolarmış, anca o zaman olur yani. zırt pırt kaynanama gidememonura soruyorum ne kadarlık dedi annen diye. o da diyo ki, sen ne kadarlık beğenirsen.. ya işte kadın da sorumluluk almak istemiyo üstüne. ben de sorumluluk istemiyorum :26: bundan sonra annen ne alcaksa kendi beğendiğini alsın, beğenirim ben dedim. zaten her alıcağımızı soruyorum yengene de aldı mı annen diye. ayrım zaten asla istemem. eksik olsun fazlası olmasın
ay cidden mi :78::78:Ama hakikaten de fidan gibi....
Senin gibi gelinim olsun isterdim hacı.
Ya da dost başa,düşman ayağa...
Kızçem orta yollulara bakacaksın madem.
teşekkür ederim canım
sen bir süründür de 2.ye aynısını yapmasın kuzum.
ama ayrılık aşamasına da gelmeyin
yani çok zorlarsa güzelce konuşun :26:
bence de öyle yap canım
evet çok içli dışlı olmak istemiyorum. zaten aynı ildeyiz. her şey alındı bitti sanıyorum. hoop onur beni nevresim almaya gidiyo, ben alırım tamam bitsin diyorum. hoop bornoz almaya.. annen kendi beğendiğini alsın diyorum. annesi de sorumluluk almak istemiyo herhalde, yarın öbürgün beğenmicem tartışma çıkar sanıyo herhalde, illa bana beğendirtiyo
eve davet ediyolar. bi kere gitmem şart oldu sanırım. bi kere gitmek problem değil de gerisi gelir diye korkuyorum. bi daha nisan mayıs gibi annemlerle görüşmek istiyolarmış, anca o zaman olur yani. zırt pırt kaynanama gidememonura soruyorum ne kadarlık dedi annen diye. o da diyo ki, sen ne kadarlık beğenirsen.. ya işte kadın da sorumluluk almak istemiyo üstüne. ben de sorumluluk istemiyorum :26: bundan sonra annen ne alcaksa kendi beğendiğini alsın, beğenirim ben dedim. zaten her alıcağımızı soruyorum yengene de aldı mı annen diye. ayrım zaten asla istemem. eksik olsun fazlası olmasın
ay cidden mi :78::78:
niden
Ama hakikaten de fidan gibi....
Senin gibi gelinim olsun isterdim hacı.
Ya da dost başa,düşman ayağa...
Kızçem orta yollulara bakacaksın madem.
sedom ck da zorlarlarsa illa sen kendin begen diye o zaman genel fiyatlarına göre ne ucuz al ne pahalı
bence de öyle yap canım
canım ara ara bak hatuna falan der ben de hiç takmam sen iyi bak bana ayrıntılarıyla anlat derdim herhalde ondan yüz buldu dün abarttı durumu.. içkiye gelince asla katlanamayacağım bi durum ben içkiden çekeceğimi çektim canım..
nan mona, fbda fitness cıty diye bir oyun var
Ne biliyim la.Orta yolu bulmaya çalışıyon,çirkinleşmiyon en kötü durumda bile.
kuzum benim çok sağol.
ya sen de öylesin ama zaten gercekten.
cok fazla zenginlik içinde yaşayan insanlar değiliz o yüzden gözümüz tok zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?