nerden çıkmış peki durup dururken kızlarla takılmak, soğuk espriler ? aranız mı limoniydi?
Yok la...Ben damarıma basılınca çok fena oluyom ve kin de tutuyom bazen.
Son dediğinde haklısın ama.
zaten canın yanmasa kin tutmazsın fıstıgım
en iyisi Allaha havale etmek tabi ama
morim bizi haberdar et e mi
yok canım aramız çok iyiydi.. Sanırım hep ee iyi bak dediğimden falan yüz buldu.. Yani aklıma gelen en iyi ihtimal bu..
Girdim de sarmadı la,gavurca...
ederim kuzum..
İyi geceler kızlar benim uyku saati geçiyorAllah rahatlık versin.. teşekkür ederim dinlediğiniz için..
ederim kuzum..
İyi geceler kızlar benim uyku saati geçiyorAllah rahatlık versin.. teşekkür ederim dinlediğiniz için..
o zaman büyük ayıp etmiş canım.. sen bilirsin en iyisini. bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekmek olmaz. ilk mesaj atan sen olma bence.
ben bakmadım la gördüm sadece. hani spor gibi bişeymi dediydim
rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükürAllah razı olsun canım amin
Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat
GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzzne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla
canım hep beklerizinşallah hepimiz atanırız aminn.
maaşallah mantarım Allah arttırsın.
kardesine de dua edelim de inşallah huzurunuz yerine gelir kuzum.
Allah yardımcısı olsun onun da sizin de aminn.
amin fındıgım cok sağ ol
ekledim duanı
öyle kuzum öyle :97:
sürekli dua ediyorum inşallah düzelir bu ruh halim
cok sağol canıım
kuzum sen konuları bir gör krize girersin
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık
sorar, adı ösym ise sorar bacım
ne yapalım morim yav can sıkıntısı
Şimcik herkes burdayken tekrar soruyom.
Taytlı foto istiyonuz mu zayıflayınca ?
bi de yarım oldu yazıyolar, bu işin yarımı ne tamı ne ayol, ya olur ya olmaz
hay Allah. peki canım önce bi tarafsız gözle düşün bakalım tartışmanızı. onun haklı ve haksız, senin haklı ve haksız yönlerini çıkar bi ortaya. ondan sonra hangisi ağır basarsa ona göre hareket et derim ben
ben de aynı rengina gibi yapıyorum. haklı da olsam haksız da olsam, aramam, mesaj atmam. çok kinciyim. hatta ben barışsam bile, barıştıktan sonra da suratımı sürdürüyorum; ama bu hiç iyi değil. zamanla bu huyumdan vazgeçiceğimi umuyorum
az önce mesaj attım bira içiyo galiba, araba kullanıyo, içiyo musun sen yazdım. ''hatasız kul olmaz, hatamla sev beni'' yazdı. sanırım hala orhan babanın etkisinde
aynen ben de böyleyim, ama bu huyumu evlenene kadar değiştirmek istiyorum kısmetse
mantarım olsun giderlerse yine çalışırsın kızcem sıkma canını
Allah hepimizden razı olsun kuzum inşallah.Nilim bugünkü duanı da yaptım, namazda da dua ettim senin için.Allah kabul etsin.Öksürüğünün hafiflemesine de çok sevindim. İnşallah en kısa sürede öksürükten temelli kurtulursun.
Sağ ol güzelim.Çok teşekkür ederim dileklerin için.İnşallah her şey düzelir.Yürekten amiiiin diyorum duana fıstığım.
Kuzucuklar geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir.Ben bugün de çalışamadım malesef. Dün de söylemiştim.Yatılı misafirlerimiz var.Hal böyle olunca ders de yalan oldu.Buraya da gelemedim. Misafirlerimiz yarın şehir dışına akraba ziyaretine gidecek.Ben de büyük ihtimal o zaman çalışırım kısmet olursa.
Ben çıkıyorum.Misafirler olduğundan yarın erken kalkmak zorundayım.Kuzular hepinizi öpüyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar.
iyi geceler kızcemİyi geceler canlarım.
iyi yapmıssın kuzum
gördüm görmem mi kuzum
dünkü zar konusuna gözüm takıldı hemen konu sahibini
kibledim
tabi ki istiyoruz
aayy sedefim alemsiniz
bu saatte kimse var mı?
bdvde bi konuya sinir oldum ya iyiki bişey demiş kız saldırmışlar yine
ay o konuya ben de yazdımama saldırmadım
bakımsızlardan hoşlanmam ama ne güzel baska derdi yok konu acmıs
bir de bize bak
öyle canım bir bayana özellikle hiç yakışmazelbette insanlar yıkanamayabilir vs bir yerde doğrudur ama insanın tırnaklarını kesmemesini ne açıklarki
nefret ederim tırnaktan nesacet yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?