2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

nerden çıkmış peki durup dururken kızlarla takılmak, soğuk espriler ? aranız mı limoniydi?

yok canım aramız çok iyiydi.. Sanırım hep ee iyi bak dediğimden falan yüz buldu.. Yani aklıma gelen en iyi ihtimal bu..

yok canım aramız çok iyiydi.. Sanırım hep ee iyi bak dediğimden falan yüz buldu.. Yani aklıma gelen en iyi ihtimal bu..

o zaman büyük ayıp etmiş canım.. sen bilirsin en iyisini. bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekmek olmaz. ilk mesaj atan sen olma bence.
Girdim de sarmadı la,gavurca...

ben bakmadım la gördüm sadece. hani spor gibi bişeymi dediydim

ederim kuzum..

İyi geceler kızlar benim uyku saati geçiyor Allah rahatlık versin.. teşekkür ederim dinlediğiniz için..

İyi geceler balım. Hayırlısı her şeyin.

o zaman büyük ayıp etmiş canım.. sen bilirsin en iyisini. bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekmek olmaz. ilk mesaj atan sen olma bence.

ben bakmadım la gördüm sadece. hani spor gibi bişeymi dediydim

Hee spor salonu gibi bi şey oluşturuyon.

Allah hepimizden razı olsun kuzum inşallah.Nilim bugünkü duanı da yaptım, namazda da dua ettim senin için.Allah kabul etsin.Öksürüğünün hafiflemesine de çok sevindim.İnşallah en kısa sürede öksürükten temelli kurtulursun.

Sağ ol güzelim.Çok teşekkür ederim dileklerin için.İnşallah her şey düzelir.Yürekten amiiiin diyorum duana fıstığım.

Kuzucuklar geçmişi okuyamadım.Umarım iyisinizdir.Ben bugün de çalışamadım malesef.Dün de söylemiştim.Yatılı misafirlerimiz var.Hal böyle olunca ders de yalan oldu.Buraya da gelemedim.Misafirlerimiz yarın şehir dışına akraba ziyaretine gidecek.Ben de büyük ihtimal o zaman çalışırım kısmet olursa.

Ben çıkıyorum.Misafirler olduğundan yarın erken kalkmak zorundayım.Kuzular hepinizi öpüyorum.İyi geceler, tatlı rüyalar.

kuzum sen konuları bir gör krize girersin
sözlükçüler ddandı yine siteye
bir gecede 3 zar konusu kusuciim artık

sorar, adı ösym ise sorar bacım

ne yapalım morim yav can sıkıntısı

gördüm görmem mi kuzum
dünkü zar konusuna gözüm takıldı hemen konu sahibini
kibledim

Şimcik herkes burdayken tekrar soruyom.

Taytlı foto istiyonuz mu zayıflayınca ?

tabi ki istiyoruz

aayy sedefim alemsiniz

mantarım olsun giderlerse yine çalışırsın kızcem sıkma canını
iyi geceler
İyi geceler canlarım.
iyi geceler kızcem

gördüm görmem mi kuzum
dünkü zar konusuna gözüm takıldı hemen konu sahibini
kibledim

tabi ki istiyoruz

aayy sedefim alemsiniz
iyi yapmıssın kuzum
bu saatte kimse var mı?

benden başka kim olabilir

bdvde bi konuya sinir oldum ya iyiki bişey demiş kız saldırmışlar yine

bdvde bi konuya sinir oldum ya iyiki bişey demiş kız saldırmışlar yine

ay o konuya ben de yazdım ama saldırmadım
bakımsızlardan hoşlanmam ama ne güzel baska derdi yok konu acmıs
bir de bize bak

ay o konuya ben de yazdım ama saldırmadım
bakımsızlardan hoşlanmam ama ne güzel baska derdi yok konu acmıs
bir de bize bak

elbette insanlar yıkanamayabilir vs bir yerde doğrudur ama insanın tırnaklarını kesmemesini ne açıklarki
nefret ederim tırnaktan nesacet yahuu

elbette insanlar yıkanamayabilir vs bir yerde doğrudur ama insanın tırnaklarını kesmemesini ne açıklarki
nefret ederim tırnaktan nesacet yahuu
öyle canım bir bayana özellikle hiç yakışmaz

kızlar girince cevaplarsınız. mantık için soru bankası mı alayım yoksa netten çıktı alarak mı çözeyim? sizce hangisi daha hesaplı olur?

günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…