2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

al işte o kadar cok cizelgesi var ki hangisini koyacagını şaşırıyor

+1 çok güldüm

ay ben olsa hemen evlenirim morim hem hazır evde varmıs
kız ne bekliyonuz daha

kuzum iyide benim ki de kpss ye hazırlanıyor babası diyor ki gel benim yanımda çalış.. yok kuzum çalışsın atansın uzak uzak yerlerden ev tutalım

kpss çizelgesi daha makul ya sonra çok var deyip salar malarım

Rengişin yukardaki yorumuna katılıyorum

bide doktorlar var yıllardır ögg geldi

valla dokorları tercih ederim bu arka sokaklar hiç inandırıcı değil
her biri bir havalarda istediğini dövüyorlar..
bir sinirleniyorlar kendi çapında sacma sapan

arka sokaklarıma laf yok

kuzum iyide benim ki de kpss ye hazırlanıyor babası diyor ki gel benim yanımda çalış.. yok kuzum çalışsın atansın uzak uzak yerlerden ev tutalım

Rengişin yukardaki yorumuna katılıyorum

hmmm bak o önemli ayrıntı
ailelerden uzak olmak lazım evliliğin selameti açısından önemli

morim ya ben seni cok merak ediyorum bir fotonu koysan ya albüme hemencik silersin:26:

ben arka sokakları hiç izlemedim izlememde inandırıcılığı yok maalesef vede sıkıcı

kaç tane çizelgem var sanki kızlar 8 ay 1 gün varken bişey yoktu ama 7 ay diyorya ( küsüratı görmüyorum) tutuştum ve ortada kitaplarım yok

kuzum fotolarımın hepsi açık kapalıyken hiç çekinmedim.. bende sizleri çok merak ediyorum..

arka sokaklarıma laf yok
yapma bunu bana

kitapsecten mi aldın kuzum faceden büyük harfle kitapsec yaz oraya kargo nonu yaz ne durumda oldugunu söylüyorlar

evet kitapseçten. bugün aradılarda bahar mıydı neydi kadının adı. pazartesi elinizde olur dedi

kuzum fotolarımın hepsi açık kapalıyken hiç çekinmedim.. bende sizleri çok merak ediyorum..

ay kızcem ne farkeder ki koyuver bir tane
ben de koyarım görürsün sileriz hemen
bade de koyar dimi badiş

yalnız albüm yap yazıyor profilinde oraya özele tıkla ki sadece arkadasların görebilsin sonra koyuyorsun

ben özelden link atarım buraya koyamam baya arkadaş ekli bende çünkü

hmmm bak o önemli ayrıntı
ailelerden uzak olmak lazım evliliğin selameti açısından önemli

morim ya ben seni cok merak ediyorum bir fotonu koysan ya albüme hemencik silersin:26:

evet kızçem önceden ailesinin yanında yani aynı şehirde istiyordu ama artık aynı bölgeyi bile istemiyor uzak olalım huzurlu olalım diyor..

feysin yokmu morisim :44:

canım feysim sahte sadece kpss grupları var.. kendi feysimi kapattım çok zaman harcıyom diye..

tamam canım hemen bakıyorum..

rengo hızlı resime yüklemene gerek yok kız facede resmini yeni sekmede aç o linki gönder morisiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…