- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
mona resim çekinmediniz mi la hani bize resim
ben beceriksiz yükleyemedim hata verdi.. canım özelden nasıl atıyor onu bi deyver bakem
Yok la bizim hiç resim çekinme alışkanlığımız yok.Ama yarın çekilelim iyi olur.
kuzum hata vermez bir yeri yanlıs yapmıssındır bak albumde dosya yukle der
ona tıklıcan aynen buraya resım attıgımız gibi
değişikikleri kaydet de olsun
yine olmazsa diğerini söyleyim
canım albüm oluşturdum dosya yükle kısmından dosya seç dedim resmin yerini buldum yükleniyor diyor ama sonuçta hata veriyor
ne özürlüymüşüm ben arkadaş.. Yükleden hızlı resim yükleyi nasıl yapacaz? desem abartmış olurum biliyorum ama yapamadım:18:
pratik not, 24 saatte kitapları varya onun gibi bişey
İşte içeriğine baktım güzel gibi duruyordu ama emin olamadım da iş görür mü diye 24 saatte kitaplarını almamıştım daha önce
kıııızzzzzzzzzzzzz geldi miiiiiiiBenim gelmiş bugün yokken.
Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...
sağol morim. ondan çok ben kullanıyorumiyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlımçalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..
oy mutlu kızçemiz gelmiş..Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş
Badem çizelge yapılmış?
Lady hoşgeldin
sağol rengoşummaaşallah bal böcüğüm çalışkan arım
anlat bakem neer yaptüüzz
bakayım kızcem
oyy oyy oyyyyTerminalden aldım sabahleyin,kahvaltı yaptık beraber.Sonracığıma o küs olduğumuz zamanlardaki hatalı tavırlarından dolayı defalarca özür diledi,ailesi hakkındaki her şeyi anlattı,gizli saklı kalmadı hiçbir şey. Babasıyla anası konuşcaz diye tutturdular,iki dakika konuştuk,sanırsın eskiden hiçbir şey olmamış gibi... Gayet şirin şirin konuştular,ben de salon kadını çizgimi bozmadım.
Sonracığıma bana nergis aldı çiçekçiden.Meyve suyu içtik,kitap baktık,vakit geçti zati.
sedulucum bu kitabı bilmiyorum. ama eğer 24 saatte kitapları gibiyse yeterli olmaz. onun yerine x yayıncılığın ders notları kitabını tavsiye ederim. o da özet şeklinde ama bilgilerin kapsamı daha genişSelam kızlar ben size bir şey danışmaya geldim. Bugün ihtiyacın gy gk pratik ders notları kitabını gördüm. Konu gy konu eksiğim yok ama gk var bu kitap başlangıçta işimi görür mü ?
Sonradan detaylı olarak konu anlatımlı kitaplar alacağım şubat ayında bu kitabı bitirip bi ön hazırlık yapayım diyorum.
Elinde bu kitaptan olan ve memnun olan var mıdır ?
Bir de sevgilim de girecek sınava yalnız ders çalışma konusunda tembel fakat okuduğunu bi kerede aklında tutar onun içinde bu pratik notlar iyi midir yoksa başka tavsiyeleriniz var mı çalışmaya üşenen insanlara
Kızlar bugün dershaneden eğitim öğrencisiyle tanıştım. Şöyle baktım bu bizim topikten olabilir mi diyeyok ama bağdaştıramadım kimseyle. Bilg öğrt mezunuydu. Bugün denemem vardı, fena geçmedi, akşam da eşimle Evim Sensin i izledik. 2 saat kadarda ders çalıştım.
Yarın tugba ya başlıyorum duaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?