2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ben beceriksiz yükleyemedim hata verdi.. canım özelden nasıl atıyor onu bi deyver bakem

kuzum hata vermez bir yeri yanlıs yapmıssındır bak albumde dosya yukle der
ona tıklıcan aynen buraya resım attıgımız gibi
değişikikleri kaydet de olsun

yine olmazsa diğerini söyleyim

kuzum hata vermez bir yeri yanlıs yapmıssındır bak albumde dosya yukle der
ona tıklıcan aynen buraya resım attıgımız gibi
değişikikleri kaydet de olsun

yine olmazsa diğerini söyleyim

canım albüm oluşturdum dosya yükle kısmından dosya seç dedim resmin yerini buldum yükleniyor diyor ama sonuçta hata veriyor

canım albüm oluşturdum dosya yükle kısmından dosya seç dedim resmin yerini buldum yükleniyor diyor ama sonuçta hata veriyor

tamam kuzum o zaman hızlı resim yükleye gir
yükle.den resmi at oraya doğrudan erişimdeki linki özel mesaj yerinde dünya ikonu var üstte oraya kopyala

ne özürlüymüşüm ben arkadaş.. Yükleden hızlı resim yükleyi nasıl yapacaz? desem abartmış olurum biliyorum ama yapamadım:18:

ne özürlüymüşüm ben arkadaş.. Yükleden hızlı resim yükleyi nasıl yapacaz? desem abartmış olurum biliyorum ama yapamadım:18:

hızlı resim yükle.com adresine git oraya resmi yükle. sonra linki bize özelden at.

morim hızlı resim biraz ugrastırıyor bak şimdi album yapa girdin mi orada resim yukleyi görcen tıkla ona.
sağ üstte dosya ekle var oraya tıklayıp masaüstündeki resmi bulup koy

resmini masaüsüne kaydet ama bunlardan önce
sonra da değişiklikleri kaydet de

yükledim albüme :) sadece bunu yükledi ilk deneme de diğer ikisinde hata verdi

canım kardeşim dershaneden geldi ona bi yemek hazırlayayım.. Sohbetiniz bol olsun

Selam kızlar ben size bir şey danışmaya geldim. Bugün ihtiyacın gy gk pratik ders notları kitabını gördüm. Konu gy konu eksiğim yok ama gk var bu kitap başlangıçta işimi görür mü ?
Sonradan detaylı olarak konu anlatımlı kitaplar alacağım şubat ayında bu kitabı bitirip bi ön hazırlık yapayım diyorum.
Elinde bu kitaptan olan ve memnun olan var mıdır ?

Bir de sevgilim de girecek sınava yalnız ders çalışma konusunda tembel fakat okuduğunu bi kerede aklında tutar onun içinde bu pratik notlar iyi midir yoksa başka tavsiyeleriniz var mı çalışmaya üşenen insanlara

pratik not, 24 saatte kitapları varya onun gibi bişey

Son düzenleme:
Kızlar bugün dershaneden eğitim öğrencisiyle tanıştım. Şöyle baktım bu bizim topikten olabilir mi diye yok ama bağdaştıramadım kimseyle. Bilg öğrt mezunuydu. Bugün denemem vardı, fena geçmedi, akşam da eşimle Evim Sensin i izledik. 2 saat kadarda ders çalıştım.

Yarın tugba ya başlıyorum duaya

İşte içeriğine baktım güzel gibi duruyordu ama emin olamadım da iş görür mü diye 24 saatte kitaplarını almamıştım daha önce

ön hazırlık olarak kullanacakmışsın zaten onun için güzel ama özet kitap yani. tablolu renkli güzel anlatmış alabilirsin
bilgi bilgidir

Benim gelmiş bugün yokken.

Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...
kıııızzzzzzzzzzzzz geldi miiiiiii
sağol morim. ondan çok ben kullanıyorum amin kuzum, bi de şu konuların bittiğini göreydim iyiydi
maaşallah bal böcüğüm çalışkan arım

anlat bakem neer yaptüüzz

bakayım kızcem
sağol rengoşum
oyy oyy oyyyy ne güzel aşk kokuyosun sen bu akşam maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin, sık sık böyle bir arada olun inşallah lokumum. bugün sana 100 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya rahman, 100 la ilahe illallah, 200 ya muhsi çektim. Allah kabul etsin
sedulucum bu kitabı bilmiyorum. ama eğer 24 saatte kitapları gibiyse yeterli olmaz. onun yerine x yayıncılığın ders notları kitabını tavsiye ederim. o da özet şeklinde ama bilgilerin kapsamı daha geniş

denemene maşallah safranım bildiğim kadarıyla topikte pc ci yok biz de recep ivedik i bekliyoruz

kızlar matematiği bitirdikten sonra coğrafyaya başlamadım. hem haftasonundayım diye, bari bugünü mat tekrarına yarını da tarih tekrarına ayırayım, pzt coğrafyaya başlarım dedim. o yüzden mat tekrarı yaptım. karma soru çözdüm + eğitimden 60 karma soru çözdüm. bi de kızlar size suyla benim önerdiğimiz bi site vardı ya, hergün 1 deneme. ordan güncel bilgiler indirdim. isterseniz sizde indirin. aslında daha erken ama sınavdan sonraki olaylar var, o yüzden her akşam ordan biraz biraz not alayım dedim. birazdan onun notlarına başlıcam. ve ocak ayını analiz ettim. 4bin küsür soru çözmüşüm. geçen ay 5bin küsürdü, azalma var, arttırmam lazım. bu ay haftaiçi coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam. haftasonu cmt tarih tekrarı, pazar eğitim tekrarı yapıcam. şimdilik planım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…