sedo ön hazırlık için iyi olabilirSelam kızlar ben size bir şey danışmaya geldim. Bugün ihtiyacın gy gk pratik ders notları kitabını gördüm. Konu gy konu eksiğim yok ama gk var bu kitap başlangıçta işimi görür mü ?
Sonradan detaylı olarak konu anlatımlı kitaplar alacağım şubat ayında bu kitabı bitirip bi ön hazırlık yapayım diyorum.
Elinde bu kitaptan olan ve memnun olan var mıdır ?
Bir de sevgilim de girecek sınava yalnız ders çalışma konusunda tembel fakat okuduğunu bi kerede aklında tutar onun içinde bu pratik notlar iyi midir yoksa başka tavsiyeleriniz var mı çalışmaya üşenen insanlara
maaşallah canımKızlar bugün dershaneden eğitim öğrencisiyle tanıştım. Şöyle baktım bu bizim topikten olabilir mi diyeyok ama bağdaştıramadım kimseyle. Bilg öğrt mezunuydu. Bugün denemem vardı, fena geçmedi, akşam da eşimle Evim Sensin i izledik. 2 saat kadarda ders çalıştım.
Yarın tugba ya başlıyorum duaya
maaşalah kuzuma
kıııızzzzzzzzzzzzz geldi miiiiiii
sağol morim. ondan çok ben kullanıyorumamin kuzum, bi de şu konuların bittiğini göreydim iyiydi
sağol rengoşum
oyy oyy oyyyyne güzel aşk kokuyosun sen bu akşam maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin, sık sık böyle bir arada olun inşallah lokumum. bugün sana 100 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya rahman, 100 la ilahe illallah, 200 ya muhsi çektim. Allah kabul etsin
sedulucum bu kitabı bilmiyorum. ama eğer 24 saatte kitapları gibiyse yeterli olmaz. onun yerine x yayıncılığın ders notları kitabını tavsiye ederim. o da özet şeklinde ama bilgilerin kapsamı daha geniş
denemene maşallah safranımbildiğim kadarıyla topikte pc ci yok biz de recep ivedik i bekliyoruz
kızlar matematiği bitirdikten sonra coğrafyaya başlamadım. hem haftasonundayım diye, bari bugünü mat tekrarına yarını da tarih tekrarına ayırayım, pzt coğrafyaya başlarım dedim. o yüzden mat tekrarı yaptım. karma soru çözdüm + eğitimden 60 karma soru çözdüm. bi de kızlar size suyla benim önerdiğimiz bi site vardı ya, hergün 1 deneme. ordan güncel bilgiler indirdim. isterseniz sizde indirin. aslında daha erken ama sınavdan sonraki olaylar var, o yüzden her akşam ordan biraz biraz not alayım dedim. birazdan onun notlarına başlıcam. ve ocak ayını analiz ettim. 4bin küsür soru çözmüşüm. geçen ay 5bin küsürdü, azalma var, arttırmam lazım. bu ay haftaiçi coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam. haftasonu cmt tarih tekrarı, pazar eğitim tekrarı yapıcam. şimdilik planım bu
sedo ön hazırlık için iyi olabilir
ben hiç kullanmadım o kitaplardan ama muhtemelen özet gibidir
maaşallah canım
maaşalah kuzumaocak ayı benim de hastalık yüzünden verimli geçmedi
ama şükür ki daha 5 ay var atlatıcaz hayırlısıyla kuzm
kızlar yarın tugbanın dua sırası :124:
eklemek istediğin dua varsa ekleyim tugbim
benim daha alanım bilem başlamadı :26:
ama bunu düşünmek bile istemiyorum
kuzum şimdi başlasa düzenin bozulurdu ama öyle düşün.
sen bunları bitir başlayana kadar sonr rahat rahat calısırsın
en gec diğer aya açıklarlar öyle düşünüyorum.:26:
aynen kuzum, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. bi yandan açıklansın ne zaman yetişçek diyorum. diğer yandan açıklansa da daha geo, çtd, coğ, vat. duruyo, bunlara da elbet çalışmam lazım diyorum. ihtiyaç bizim alan videolarını 14 şubatta başlatıcakmış ama neye göre alan anlatıcaklar, hiç güvenemedim ona da açıkçası. o yüzden en iyisi içerik açıklaması gelene kadar kalan derslere çalışmak
mantarım gelmişşşşş
sağol fıstığımkaç net çıktı denemeden?
aynen kuzum, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. bi yandan açıklansın ne zaman yetişçek diyorum. diğer yandan açıklansa da daha geo, çtd, coğ, vat. duruyo, bunlara da elbet çalışmam lazım diyorum. ihtiyaç bizim alan videolarını 14 şubatta başlatıcakmış ama neye göre alan anlatıcaklar, hiç güvenemedim ona da açıkçası. o yüzden en iyisi içerik açıklaması gelene kadar kalan derslere çalışmak
mantarım gelmişşşşş
kuzum denemene maşallahBu deneme Milliyet gazetesinin verdiği Başarı yayıncılığındı.93,25 netim çıktı.Ama deneme çok kolay bir denemeydi.Olsun yine de bana moral oldu.
Geldiiim kuzum.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Monam bugün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Bir de namazda dua ettim senin için.Rabbim kabul etsin inşallah.
Bugün uzun zamandan sonra iyi çalışabildim şükür.Alandan dinleme eğitimine çalıştım, özet çıkardım.Gelişim psikolojisinden de bilişsel gelişim kuramları 1'i çalıştım. Konu sonu testlerini çözdüm.Yarın da videolarını izleyip :126: bilişsel gelişim kuramları 2'yi çalışacağım, sorularını çözeceğim.Bir de alan çalışmaya devam edeceğim.
Hala eğitimden biraz fazla yanlışım çıkıyor.Belki videoları izleyip soruları çözüünce oturur ama bilimyorum. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı güzeller?
kuzum denemene maşallaho denemeyi ben de indirdim, çözücem bi ara
kuzum benim de özellikle rehberlikte çok yanlışım çıkıyo. bazı ince ayrıntılar var.. bunlar da konuyu genel olarak öğrenmeyle oturmuyor, ancak soruyla oturur bence. pegemin 5000 i var bende. orda güzel sorular görüyorum. onu tavsiye ederim, sanırım sende de vardı. ordan bol bol soru çöz kuzum
Sağ ol kuzum.Evet kuzum Pegem 5000 var.Konuyu Yediiklim'den okuyup video izledikten sonra oradan çözüyorum da benim sorunum sanırım şu.Ben hep 2 şık arasında kalıyorum.İşaretlediğim yanlış çıkıyor genelde.
benim de öyle çok oluyo mantarım. aynı hatayı kpss de de yapmıştım. geçen ilk eğitim denememi çözdüm, onda da hepsini işaretledim. şıkları 2 ye indirdikten sonra boş bırakmama gibi bi huyum var. bundan vazgeçmemiz lazım kuzum. bu sefer bir sürü yanlış bütün doğrularımızı mahvediyo
maaşallah mantarımBu deneme Milliyet gazetesinin verdiği Başarı yayıncılığındı.93,25 netim çıktı.Ama deneme çok kolay bir denemeydi.Olsun yine de bana moral oldu.
Geldiiim kuzum.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Monam bugün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Bir de namazda dua ettim senin için.Rabbim kabul etsin inşallah.
Bugün uzun zamandan sonra iyi çalışabildim şükür.Alandan dinleme eğitimine çalıştım, özet çıkardım.Gelişim psikolojisinden de bilişsel gelişim kuramları 1'i çalıştım. Konu sonu testlerini çözdüm.Yarın da videolarını izleyip :126: bilişsel gelişim kuramları 2'yi çalışacağım, sorularını çözeceğim.Bir de alan çalışmaya devam edeceğim.
Hala eğitimden biraz fazla yanlışım çıkıyor.Belki videoları izleyip soruları çözüünce oturur ama bilimyorum. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı güzeller?
sedom beğeni sayın arttıkça o yeşil kutucuk artıyor bir de yazı değişiyor durum bildirimi gibibenim altımdaki yeşil butonda neden meyve veren ağaç yazıyo be
Aynen güzelim ya.Ben de geçen sene sınavda hep 2 şık arasında kaldım.Hep işaretlediklerim yanlış çıktı. Haliyle eğitim netim bayağı düşük geldi. Ama benim eğitim netim genelde düşük gelir. Nedendir bilmem. Bir de öğretmen olacağım ya!:26:
maaşallah mantarım
eğitim bol soru çözmekle oluyor kuzum
onun dısında ne işe yarar bilmiyorum.
bir de şu x yayıncılıgın defterleri de işini görebilir pratiklik açısından.
sedom beğeni sayın arttıkça o yeşil kutucuk artıyor bir de yazı değişiyor durum bildirimi gibi
Sağ ol kuzum.Önerin için de teşekkür ederim kuzum.Ama bizde artık alan daha önemli ya o yüzden eğitime fazla ağırlık vermemeye karar vermiştim ama yanlış mı yapıyorum?Neyse olmazsa daha fazla soru çözmeye çalışırım.
X yayıncılık değil de ihtiyacın pratik ders notları diye bir şey aldım 230 sf bir şey.Eğitimin tüm dersleri var.Oradan tekrar yapmayı düşünüyorum konular bitince.
maaşallah mantarım
eğitim bol soru çözmekle oluyor kuzum
onun dısında ne işe yarar bilmiyorum.
bir de şu x yayıncılıgın defterleri de işini görebilir pratiklik açısından.
sedom beğeni sayın arttıkça o yeşil kutucuk artıyor bir de yazı değişiyor durum bildirimi gibi
ben de çok şanssızım bu konuda, zaten bugüne kadar 2 şık arasında kalıp da doğruyu işaretlediğim hiç görülmedi. bir an önce sönme yaşamalıyızeğitimde hayalimdeki net 70. ama daha çıkaramadım. işte bu arada kaldıklarımızı işaretlemezsek daha iyi olcak gibi geliyo kuzum. bi dahaki eğitim denememde ben öyle yapıcam bakalım
heee
ben sizi daha çok beğenirdim ama beğenemiyorum. üşenmiyorum, beğencem diyorum. tıklıyorum. işte yok beğenemezsin falan diyo. eski beğeniler ve eski alıntılar geri gelsin yaa.. böyle çok kötü :26:
kızçelerim ben yatıyorum, biraz başım ağrıyo, şubat geldi, gene uykuyu düzene sokmak yalan oldu. hala da hiç uyuyasım yok
ben de çok şanssızım bu konuda, zaten bugüne kadar 2 şık arasında kalıp da doğruyu işaretlediğim hiç görülmedi. bir an önce sönme yaşamalıyızeğitimde hayalimdeki net 70. ama daha çıkaramadım. işte bu arada kaldıklarımızı işaretlemezsek daha iyi olcak gibi geliyo kuzum. bi dahaki eğitim denememde ben öyle yapıcam bakalım
tamam kuzum ondan bakarsın o zaman
yani sınava kadar ne kadar soru bankası bitirirsek o kar. evet fazla getirisi olmuyor pek artık
bende de yargı ve pegem soru bankası kaldı eğitimden onlar bitene kadar çözerim önemli olan alan
heee
ben sizi daha çok beğenirdim ama beğenemiyorum. üşenmiyorum, beğencem diyorum. tıklıyorum. işte yok beğenemezsin falan diyo. eski beğeniler ve eski alıntılar geri gelsin yaa.. böyle çok kötü :26:
kızçelerim ben yatıyorum, biraz başım ağrıyo, şubat geldi, gene uykuyu düzene sokmak yalan oldu. hala da hiç uyuyasım yok
Bende şu anda Yediiklim'den çalışıp Pegem'den çözüyorum.Sonra tekrar amaçlı da inşallah Yargı 5555'i çözeceğim.Başka eğitim soru bankası çözmem herhalde diye düşünüyorum.:44:
Bence de eski alıntılar ve beğeniler gelsin.Ben de hiç sevmedim bunları.Bunda bir şey beğeneceğim diye 10 takla atıyorum ya.Kızlar ben beğenemesem de siz yürekten beğendiğimi bilin.Ben sizlerin de öyle olduğunuzu biliyorum.
Sedefim geçmiş olsun.İyi geceler, tatlı rüyalar Sedefim ve Rengişim. Ben de yatayım artık. Yarın daha erken kalksam daha iyi olacak.Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?