2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sedo ön hazırlık için iyi olabilir
ben hiç kullanmadım o kitaplardan ama muhtemelen özet gibidir

maaşallah canım

maaşalah kuzuma ocak ayı benim de hastalık yüzünden verimli geçmedi
ama şükür ki daha 5 ay var atlatıcaz hayırlısıyla kuzm

kızlar yarın tugbanın dua sırası :124:
eklemek istediğin dua varsa ekleyim tugbim

benim daha alanım bilem başlamadı :26:
ama bunu düşünmek bile istemiyorum

benim daha alanım bilem başlamadı :26:
ama bunu düşünmek bile istemiyorum

kuzum şimdi başlasa düzenin bozulurdu ama öyle düşün.
sen bunları bitir başlayana kadar sonr rahat rahat calısırsın
en gec diğer aya açıklarlar öyle düşünüyorum.
:26:

kuzum şimdi başlasa düzenin bozulurdu ama öyle düşün.
sen bunları bitir başlayana kadar sonr rahat rahat calısırsın
en gec diğer aya açıklarlar öyle düşünüyorum.
:26:

aynen kuzum, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. bi yandan açıklansın ne zaman yetişçek diyorum. diğer yandan açıklansa da daha geo, çtd, coğ, vat. duruyo, bunlara da elbet çalışmam lazım diyorum. ihtiyaç bizim alan videolarını 14 şubatta başlatıcakmış ama neye göre alan anlatıcaklar, hiç güvenemedim ona da açıkçası. o yüzden en iyisi içerik açıklaması gelene kadar kalan derslere çalışmak

mantarım gelmişşşşş

badeğğğ uyudun mu bugün erkenden
aynen kuzum hayırlısı olsun

Son düzenleme:
sağol fıstığım kaç net çıktı denemeden?

Bu deneme Milliyet gazetesinin verdiği Başarı yayıncılığındı.93,25 netim çıktı.Ama deneme çok kolay bir denemeydi.Olsun yine de bana moral oldu.

Geldiiim kuzum.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Monam bugün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Bir de namazda dua ettim senin için.Rabbim kabul etsin inşallah.

Bugün uzun zamandan sonra iyi çalışabildim şükür.Alandan dinleme eğitimine çalıştım, özet çıkardım.Gelişim psikolojisinden de bilişsel gelişim kuramları 1'i çalıştım.Konu sonu testlerini çözdüm.Yarın da videolarını izleyip :126: bilişsel gelişim kuramları 2'yi çalışacağım, sorularını çözeceğim.Bir de alan çalışmaya devam edeceğim.

Hala eğitimden biraz fazla yanlışım çıkıyor.Belki videoları izleyip soruları çözüünce oturur ama bilimyorum.Bana önerebileceğiniz bir şey var mı güzeller?

kuzum denemene maşallah o denemeyi ben de indirdim, çözücem bi ara
kuzum benim de özellikle rehberlikte çok yanlışım çıkıyo. bazı ince ayrıntılar var.. bunlar da konuyu genel olarak öğrenmeyle oturmuyor, ancak soruyla oturur bence. pegemin 5000 i var bende. orda güzel sorular görüyorum. onu tavsiye ederim, sanırım sende de vardı. ordan bol bol soru çöz kuzum

Sağ ol kuzum.Evet kuzum Pegem 5000 var.Konuyu Yediiklim'den okuyup video izledikten sonra oradan çözüyorum da benim sorunum sanırım şu.Ben hep 2 şık arasında kalıyorum.İşaretlediğim yanlış çıkıyor genelde.

benim de öyle çok oluyo mantarım. aynı hatayı kpss de de yapmıştım. geçen ilk eğitim denememi çözdüm, onda da hepsini işaretledim. şıkları 2 ye indirdikten sonra boş bırakmama gibi bi huyum var. bundan vazgeçmemiz lazım kuzum. bu sefer bir sürü yanlış bütün doğrularımızı mahvediyo

Aynen güzelim ya.Ben de geçen sene sınavda hep 2 şık arasında kaldım.Hep işaretlediklerim yanlış çıktı.Haliyle eğitim netim bayağı düşük geldi.Ama benim eğitim netim genelde düşük gelir.Nedendir bilmem.Bir de öğretmen olacağım ya!:26:

maaşallah mantarım
eğitim bol soru çözmekle oluyor kuzum
onun dısında ne işe yarar bilmiyorum.
bir de şu x yayıncılıgın defterleri de işini görebilir pratiklik açısından.

benim altımdaki yeşil butonda neden meyve veren ağaç yazıyo be
sedom beğeni sayın arttıkça o yeşil kutucuk artıyor bir de yazı değişiyor durum bildirimi gibi

ben de çok şanssızım bu konuda, zaten bugüne kadar 2 şık arasında kalıp da doğruyu işaretlediğim hiç görülmedi. bir an önce sönme yaşamalıyız eğitimde hayalimdeki net 70. ama daha çıkaramadım. işte bu arada kaldıklarımızı işaretlemezsek daha iyi olcak gibi geliyo kuzum. bi dahaki eğitim denememde ben öyle yapıcam bakalım

Sağ ol kuzum.Önerin için de teşekkür ederim kuzum.Ama bizde artık alan daha önemli ya o yüzden eğitime fazla ağırlık vermemeye karar vermiştim ama yanlış mı yapıyorum?Neyse olmazsa daha fazla soru çözmeye çalışırım.

X yayıncılık değil de ihtiyacın pratik ders notları diye bir şey aldım 230 sf bir şey.Eğitimin tüm dersleri var.Oradan tekrar yapmayı düşünüyorum konular bitince.

tamam kuzum ondan bakarsın o zaman
yani sınava kadar ne kadar soru bankası bitirirsek o kar. evet fazla getirisi olmuyor pek artık
bende de yargı ve pegem soru bankası kaldı eğitimden onlar bitene kadar çözerim önemli olan alan

heee
ben sizi daha çok beğenirdim ama beğenemiyorum. üşenmiyorum, beğencem diyorum. tıklıyorum. işte yok beğenemezsin falan diyo. eski beğeniler ve eski alıntılar geri gelsin yaa.. böyle çok kötü :26:

kızçelerim ben yatıyorum, biraz başım ağrıyo, şubat geldi, gene uykuyu düzene sokmak yalan oldu. hala da hiç uyuyasım yok

İnşallah bu sene şans yüzümüze güler hepimizin.Benim eğitimde 60 netim olsa dahasını istemem vallahi.İnşallah zamanla istediğimiz netlere ulaşabiliriz.Arada kaldıklarımı işaretlemezsem de ya benim işaretlemeye kalkıp da işaretlemediğim şık doğruysa diye içim içimi yiyor.Sonra da hop işaretleyiveriyorum şıkkı.

yok kızcem ya sen begenmesen de begendiğini anlıyoruz
hem ne olacak amannn

iyi geceler kuzum

Bende şu anda Yediiklim'den çalışıp Pegem'den çözüyorum.Sonra tekrar amaçlı da inşallah Yargı 5555'i çözeceğim.Başka eğitim soru bankası çözmem herhalde diye düşünüyorum.:44:

Bence de eski alıntılar ve beğeniler gelsin.Ben de hiç sevmedim bunları.Bunda bir şey beğeneceğim diye 10 takla atıyorum ya.Kızlar ben beğenemesem de siz yürekten beğendiğimi bilin.Ben sizlerin de öyle olduğunuzu biliyorum.

Sedefim geçmiş olsun.İyi geceler, tatlı rüyalar Sedefim ve Rengişim.Ben de yatayım artık.Yarın daha erken kalksam daha iyi olacak.Öpüldünüz.

iyi geceler kızcem ben de uyuyorum hadi Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…