evet kızlar en yüksek tepe uludoruk, hakkari dağlarında imiş
SORU BANA MI KIZ ÜSTÜME ALINDIM DAAblammm nasıl gidiyor kuzucukla ?
evet kızlar en yüksek tepe uludoruk, hakkari dağlarında imiş
SORU BANA MI KIZ ÜSTÜME ALINDIM DA
orda buzul (cilo) dagı varya badecim yüksek ve buzul şekli mevcut ordan tahmin ettim bende diğer daglar akdeniz ve karadeniz olunca
Tabisi bu smiley varsa sanadır.
Öff adet öncesi şişkinlik deli ediyo beni...
KUZUCUK BİTEK MİGDE YANMASIYLA kendini belli ediyo aramız iyi çok şükür de anası tembel monam ya ders çalışmaya daha konsantre olamadım savsaklıyorum
Ya kızlar ben konu çalışmayı hiç sevmiyorum. Test çözerek çalışsam olmuyor mu ? :26:
testle eksik kalır kuzum :26:
Ama çalışamıyorum çok sıkılıyorum. Sen okuyor musun ? Yazarak mı çalışıyorsun minnoşum ? :26:
fıstıgım ben önemli yerleri not tutarak çalışıyorum.
cok sıkılıyorsan mesela x yayıncılıgın not defterleri var onlardan da calısablirsin özet kıtap gibi o.
ama yine eksik kalır kuzum ya:44: cok test çözerek eksiği kapatabilirsin de tabi
bir kez yazarak konuyu çalışsan, tekrarlarında sadece okuyarak geçebilrsin, ama öncelikle çok zaman alsa da yazılarak anlasılıyor malesefAma çalışamıyorum çok sıkılıyorum. Sen okuyor musun ? Yazarak mı çalışıyorsun minnoşum ? :26:
bir kez yazarak konuyu çalışsan, tekrarlarında sadece okuyarak geçebilrsin, ama öncelikle çok zaman alsa da yazılarak anlasılıyor malesef
Önemli yerleri mi yazıyorsun mesela? Yazma metodun nasıl ?
Hoş geldin...
Hoş geldin...
Evet önemli yerler ama sen ilk olarak Rengo'nun dediği defterlerden al kuzum.
Ben kaçtım hiç keyfim yok,iyi geceler.
Hoşbulduk kuzum...Sana mesaj atacaktım az önce, sonra uykum geldi sohbet yarıda kesilir diye yarın yazayım dedim. Nasılsın iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?