- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ama çalışamıyorum çok sıkılıyorum. Sen okuyor musun ? Yazarak mı çalışıyorsun minnoşum ? :26:
Önemli yerleri mi yazıyorsun mesela? Yazma metodun nasıl ?
Evet canım önemli yerleri, akılda kalacak kısaltmalarla.
Gerginim biraz kızçem aynen ben de uyukluyom.
Tamam kuzum... Yarın konuşuruz . Öptüm seniİyi geceler.
iyi geceler kızcem neyin var:26:
Ay çok konuşuyo benim herif.
Gündüz saat başı haberleri gibi her şeyi anlatıyo.
Akşam da ana haber gibi gündüzün tekrarı.
Uykum var dedim kapattım demin.
kız konussun buna mı kızdın sen
hem ne güzel her şeyi anlatıyor işte
morisi için[/SIZE]
72 YA BASİT
55 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA GAFFAR
14 YA VACİT
70 kere Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir okudum..Rabbim kabul etsin inş dileklerini..
morisim
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
50 İhlas Suresi
10 Ayetel Kürsi okudum
Morisim
211 Ya Kadir
136 Ya mümin
100 Ya Fettah
148 Ya Muhsi
100 Ya Rahman
100 La ilahe illallah
80 salavat
3 Ayetel Kürsi
150 Ya Allah
okudum tatlım Rabbim atanmanı nasip etsin gönlündeki tüm duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah amin
Öfff bilmiyom diyom ya gerginim çok.Ayıp oldu ama kafamı duvarlara vurasım var.
iyi geceler kızlar..
Sedefim nişan yerin belli olmuş hayırlı olsun canım.. Eee artık tanış kuzum az kaldı gelinleri olacaksın.. Nikah masasında görüp tanıyacaklar az kaldı
Monam üzülme kuzum ya anlamıştır o seni..
Rengişim sen nasıl oldun?
isteksizlik var gibi algılıyorum kuzum kendim için değil bu düşüncem genelimiz adına,o yüzden dedim yoksa özverili davrananların farkındayım kuzucum
düğün tarihiymiş o ben hala nişanın olacak sanıyorumhayırlı uğurlu olur inşallah...
temelin var bildiğim kadarıyla zaman öldürmek için bahaneler üretmezsen benim gibiçözersin hata geçersin bile
duygularıma tercüman oldun demek istediğim buydu
banada iyi geliyor kuzum ruhum doymadan hiç bir işten verim alamıyorum
senin raporların hep içimi açmıştır daha kabarık olsun
nil hocam hoş geldinnn tazelenmiş gibisin istediğin gibi çalışabilirsiiniz inşallah bebeişinle:)
tarıhten konu + 120 soru
cog 15 soru cozdum geldım
sımdıde yıne karısık test cozcem
mat turkce
yenı kıtaplarım geldı gaza geldım bendeEki Görüntüle 971621 Eki Görüntüle 971621
bunlarda kıtaplarım
selam güzellerim ben geldim
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. sürekli bi stres içindeydim. bildiğiniz üzre benim nişanım evde olucaktı. fakat bizim taraf ve onurların taraftan gelicek kişi sayısı fazlalaşınca dışarda yapmaya karar verdik. sürekli bi mekan araştırması içindeydik. daha şimdiden tüm ağustos ayı full doluydu. çok şükür ki bizim istediğimiz tarihte boştu ve birinde karar kıldık artık. isteme-söz de nişandan 1 hafta önce sadece aile arasında evde olucak. tam bizim sınavdan 1 hafta sonra.. şu alan çıkmayaydı iyiydi ama neyse. bu arada teyzem bizdeydi, geceleri annemle yattık, gece de pc yi açamadım, ondan uğrayamadım bi türlü. aman ne stresli işlermiş kızlar ya, alt tarafı bi nişan derdim ama hiç öyle değilmiş. şimdi daha da rahatladım ama en azından evde sığıcaz mı, rahatla yiyip içilcek mi derdi olmıcak. kır nişanı yapıcaz, ama yaz olduğu için gündüz sıcak olur diye geceye karar verdik. daha süslemeler, pasta, çiçek vs. seçmedim. derslere çok ara verdim. bi süre dersleri düşünmek istiyorum. geçmişi okuyamadım, sizler umarım çok iyi çalışıyosunuzdur. bu gece de kendime tatil vereyim de yarın başlarım artık
canlar bu arada ben ders çalışmak için zinde tutucu bi şey sordum dr bi ablama. pharmaton diye bi hap önerdi. ilacın bütün bileşimleri vitaminlerden oluşuyo. özellikle össye kpssye çalışanlar kullanırmış. günde 3-4 saatlik uyku bile yetermiş. ama çok pahalı 30 kapsülü 40 tl. ben alcaktım ama martta tekrar kolesterolüme ve tiroitlerime baktırıp ondan sonra halsizliğim geçmezse alıcam. belki benim yorgunluğum onlardan da olabilir çünkü. yine de size önermek istedim.
sizi seviyorum
çok iyi ya
[video=youtube;9H4xlj1lglg]https://www.youtube.com/watch?v=9H4xlj1lglg[/video]
ayy koptum ya süper olmuşçok iyi ya
[video=youtube;9H4xlj1lglg]https://www.youtube.com/watch?v=9H4xlj1lglg[/video]
aynen morisimiyi geceler kızlar..
Sedefim nişan yerin belli olmuş hayırlı olsun canım.. Eee artık tanış kuzum az kaldı gelinleri olacaksın.. Nikah masasında görüp tanıyacaklar az kaldı
Monam üzülme kuzum ya anlamıştır o seni..
Rengişim sen nasıl oldun?
sağol ayşegülümgünaydın canlarınnet bağlantısı kopmuştu o yüzden giremedim
morisi seni unutmadım canım
sedefim nişan tarihiniz ve yeriniz hayırlı olsun fıstığımartık ailesiyle tanışma vakti gelmiş
monam biraz kafa dağıtsan iyi olur galiba kuzum
Selam kpss güzelleri.Yine birkaç gündür uğrayamadım. Kusuruma bakmayın.
Sağ ol kuzum.
Maşallah güzelim.Yeni kitaplarını da güle güle kullan.
Fıstığım nişan yerinizi belirlemişsiniz.Hayırlı olsun güzelim.
Kuzum bu çok güzel.Muhteşem.
Nilkon'um inşallah hamileliğin iyi geçiyordur.
Kuzular dün eğitimden kişilik gelişimi kuramlarını ve bireysel farklılıkları bitirdim Yediiklim'den.217 soru çözdüm soru bankasından da. Bugün de inşallah videolarını izleyip ahlak gelişimine geçeceğim.
Kızlar Ösym'nin aday işletim sisteminde hala lisans okuyor olarak gözüküyorum.Sizde de öyle mi?:44:
Canlarım ben şimdi kaçayımda videolarımı izleyim.:126:İnşallah akşama uğrarım. Hepinize kolay gelsin.İyi çalışmalar. Öpüldünüz.
ağzına yüreğine sağlık sedefim
ayy koptum ya süper olmuş
aynen morisimsağol kuzum senin için 100 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya muhsi, 100 ya rahman okudum. inşallah babacığın düzelir kuzum
sağol ayşegülümkısmetse bu haftasonu büyük an gerçekleşicek :18:
sağol mantarım. çalışmalarına maşallahhhh
safranım ve rengoşum, sizler için de 100 er ya şafi, 100 er ya rahman, 100 er ya kuddüs, 100 er ya muhsi, 100 er ya fettah okudum. inşallah dualarınız kabul olur canlarım
bugün benim dua günümmüş, şimdiden Allah razı olsun fıstıklarım. ben evimde huzur, hayırlı bi iş ve bi de şu nişan sürecini hayırlısıyla atlatmak istiyorum canlarım.
bugün yine coğrafya çalışıcam.hepimize kolay gelsin
günaydın canlarınnet bağlantısı kopmuştu o yüzden giremedim
morisi seni unutmadım canım
sedefim nişan tarihiniz ve yeriniz hayırlı olsun fıstığımartık ailesiyle tanışma vakti gelmiş
monam biraz kafa dağıtsan iyi olur galiba kuzum
inşllah daha iyi olurum kızcem sağol
ayy koptum ya süper olmuş
aynen morisimsağol kuzum senin için 100 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 100 ya muhsi, 100 ya rahman okudum. inşallah babacığın düzelir kuzum
sağol ayşegülümkısmetse bu haftasonu büyük an gerçekleşicek :18:
sağol mantarım. çalışmalarına maşallahhhh
safranım ve rengoşum, sizler için de 100 er ya şafi, 100 er ya rahman, 100 er ya kuddüs, 100 er ya muhsi, 100 er ya fettah okudum. inşallah dualarınız kabul olur canlarım :
bugün benim dua günümmüş, şimdiden Allah razı olsun fıstıklarım. ben evimde huzur, hayırlı bi iş ve bi de şu nişan sürecini hayırlısıyla atlatmak istiyorum canlarım.
bugün yine coğrafya çalışıcam.hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?