Benim Türkan Şoray kurallarım var.
kız ne kuralı
benim gibi kız kurusu olcan evlen git la
Heee.
Sen de kuruysan....
Bade nerde yaa? :44::44:
abime atar yaptım netimi kesmişmodem onun odasında ya. zaten gündüz bi saat girmiştim çıkmıştım yeni farkettim kestiğini. dedim ne ayak? yemiyom yediriyom içmiyom içiriyom bi laf ettik diye
abime atar yaptım netimi kesmişmodem onun odasında ya. zaten gündüz bi saat girmiştim çıkmıştım yeni farkettim kestiğini. dedim ne ayak? yemiyom yediriyom içmiyom içiriyom bi laf ettik diye
harbi neyi bekliyon kız.
yaa yaşım 25 oldu ama
Tövbeee.....
düğün masrafı biriktirmeyle bitmiyor kuzum ya babadan yardım olmazsaPara biriktiyo la...
düğün masrafı biriktirmeyle bitmiyor kuzum ya babadan yardım olmazsa
biz kredi çekmeyi düşünüyoruz
Bizimki tarla satacaktı en son.
hmm arkamız saglam diyosun yani
Hacı 8 aydır satılamadı,seçimlere kadar gitcekmiş ama.
Ne alakaysa.
sizin için satacaktı dimi?
Annemle ben halledemedik ablama bıraktık kuzum babam benimkini üni bittiğinde öğrenmişti o yüzden ilk duyduğunda acelesi neymiş ne istemesi sözü diye baya kızdı birde abim vardı o evlenmeden olmaz diye tutturdu 2 sene bekledik
asgulum sen babana nasıl söyledin peki
ya benim annem bile diyor ben söyleyemem diye
babam o kadar tutucu ki anneme kızar sen izin verdin falan dıye kıyamam da ona ben
öyle mal gibi bekliyom anlayacagın
hmm tamam kuzum hayırlısıYok la yol mu ne geçecekmiş de pay değecek işte.
Annemle ben halledemedik ablama bıraktık kuzum babam benimkini üni bittiğinde öğrenmişti o yüzden ilk duyduğunda acelesi neymiş ne istemesi sözü diye baya kızdı birde abim vardı o evlenmeden olmaz diye tutturdu 2 sene bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?