2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

slm kızlarr

kahveler içilip yüzük takıldıktan sonra pasta börekle çay servisine geçtik kuzum yorucu bir şey olmadı

cupkekim:124:

250 Ya Kadir
152 Ya Muhsi
100 Ya Rahman
136 Ya Mümin
100 Salavat
100 Ya Fettah
150 Ya Allah
100 La ilahe illallah
100 Ya Vehhap
100 Ya Kerim

okudum kuzum Rabbim atanmanı nasip etsin bu yıl hayırlısıyla gönlündeki tüm duaların kabul olsun amin

ben çok etkileniyorum böyle şeylerden yaa okuduktan sonra içim daraldı
aynen kuum ya ben zaten cabuk etkileniyorum

kuzum ya benim sevdicekte senin memleketten sizde isteme falan nasıl oluyor?
sen ne giydin istenirken:26: bir de ne ikram ettiniz:26: bir de hediye verdiniz mi geldiklerinde ay kuzum merak ediyorum da sordum ondan biraz cok sordum ama
Ya muhakkak kuzum ama ne bileyim son zamanlarda çok açıldığından önyargılıyım.

öyle kuzum ben de cogu konuya önyargılıyım artık

Kuzum istediğini sorabilirsin aşkolsun tatlım öncelikle aileler tanışıyor daha sonrada haber veriyorlar istemeye geleleim diye sende uygun bir gün söylüyorsun
Bir de isteme ve söz aynı anda olsun istersen önceden onu sevdicekle konuşup karalaştırırsınız
benimki isteme söz bir arada oldu böyle olmasını tavsiye ederim
İsteme günüde sade siyah çok kısa olmayan kolları dantelli bir elbise giydim saçımı da hafif dalgalı yaptım öyle abartıya kaçmadım
bizde hediye verme falan olmadı akrabalar da da görmedim
çiçek çikolata yüzük alıp geliyorlar İ
İlk olarak kahve yapılıp ikram ediliyor içerken de isteme oluyor sonrasında yüzük takılıyor
Bunlar bittikten sonra cay pasta ikram ediliyor en sonda çikolata ikram ediliyor kuzum
bazıları yaş pasta kesiyor yüzükten sonra ama biz yapmadık

tamam kuzum zahmet verdim cok sağol
biz de kimse evlenmedi o yüzden nasıl olacagını bilmiyorum bir de memleket farklı olunca cok merak ediyorum o gün olsa nasıl gececek diye :18:
ben de isteme olursa sade bir elbise giymeyi düşündüm hep.

Zahmet ne bak kızcam şimdi rengim Elbise rahat oluyor kuzum

hayırlı işi fazla ertelememek lazım

asgulum sen babana nasıl söyledin peki
ya benim annem bile diyor ben söyleyemem diye
babam o kadar tutucu ki anneme kızar sen izin verdin falan dıye kıyamam da ona ben
öyle mal gibi bekliyom anlayacagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…