Bilmem tufaya getiriliyoz gibi hissettim.
kahveler içilip yüzük takıldıktan sonra pasta börekle çay servisine geçtik kuzum yorucu bir şey olmadı
aynen öyle düşünüyoruz ayşegülüm. sadece aile arasında, evde, isteme olcak. yüzük kesilcek, o kadar. kahve dışında hamur işi vs. yaptınız mı?
oyy kuzumaa gene.. ya tahmin ettim çizelgenden dolayı ama emin olamadım. ismi tanımıyorum diye hiç yorumunu okumadım :26: hatta kendi kendime mona nerde ya falan dedimbu adın daha güzel olmuş avatarın da çok ama çok şekeyyyyyy
mantarım çalışmalarına maşallah kuzumgüzelim bence eğitimi çabuk bitirmeye çalış. ben aylara yaydım da ne oldu, tekrar edemeyince hepsi uçtu gitti. konu asıl tekrarlarla pekişiyo bence. haa eğer mecburen mayısı bulucak diyosan, o zaman eğitim ve alan çalışmasının yanında muhakkak gygk den tekrar günleri koy, onlardan ara sıra tekrar et kuzum.
oğlunun göz zevkini düşünüyo kanımcabi de benim kv 55 yaşında ama bi görsen taş gibi zaten
bugün de coğrafyada bölgeler çalışıciim
ben çok etkileniyorum böyle şeylerden yaa okuduktan sonra içim daraldıben inandım kızcem olmayacak şeyler değil ya
ben inandım kızcem olmayacak şeyler değil ya
aynen kuum ya ben zaten cabuk etkileniyorumben çok etkileniyorum böyle şeylerden yaa okuduktan sonra içim daraldı
Ya muhakkak kuzum ama ne bileyim son zamanlarda çok açıldığından önyargılıyım.
Kuzum istediğini sorabilirsin aşkolsun
aynen kuum ya ben zaten cabuk etkileniyorum
kuzum ya benim sevdicekte senin memleketten sizde isteme falan nasıl oluyor?
sen ne giydin istenirken:26: bir de ne ikram ettiniz:26: bir de hediye verdiniz mi geldiklerindeay kuzum merak ediyorum da sordum ondan biraz cok sordum ama
öyle kuzum ben de cogu konuya önyargılıyım artık
Kuzum istediğini sorabilirsin aşkolsuntatlım öncelikle aileler tanışıyor daha sonrada haber veriyorlar istemeye geleleim diye sende uygun bir gün söylüyorsun
Bir de isteme ve söz aynı anda olsun istersen önceden onu sevdicekle konuşup karalaştırırsınız
benimki isteme söz bir arada oldu böyle olmasını tavsiye ederim
İsteme günüde sade siyah çok kısa olmayan kolları dantelli bir elbise giydim saçımı da hafif dalgalı yaptım öyle abartıya kaçmadım
bizde hediye verme falan olmadı akrabalar da da görmedim
çiçek çikolata yüzük alıp geliyorlar İ
İlk olarak kahve yapılıp ikram ediliyor içerken de isteme oluyor sonrasında yüzük takılıyor
Bunlar bittikten sonra cay pasta ikram ediliyor en sonda çikolata ikram ediliyor kuzum
bazıları yaş pasta kesiyor yüzükten sonra ama biz yapmadık
La biz de anlatabilcez mi böyle ?
hacı ben kendimi sanmıyom da sen anlatırsın bu yaz
Zahmet ne bak kızcam şimdi rengim
tamam kuzum zahmet verdim cok sağol
biz de kimse evlenmedi o yüzden nasıl olacagını bilmiyorum bir de memleket farklı olunca cok merak ediyorum o gün olsa nasıl gececek diye :18:
ben de isteme olursa sade bir elbise giymeyi düşündüm hep.
Tabiki anlatacaksınız kızçeemmmLa biz de anlatabilcez mi böyle ?
benimki askere gitmeden istiyor :18:Yok la inşallah seneye bu zamanlar.
Askere gitsin gelsin öyle.
Zahmet ne bak kızcam şimdi rengimElbise rahat oluyor kuzum
benimki askere gitmeden istiyor :18:
sağol kuzum
Benimki de ama ben kabul etmedim.
Gerçi haksız da sayılmaz,yılları devirdiniz siz.
sen nıye kabul etmedin ki?
benim fırsatım olsa yarın gelsin istesin valla
hayırlı işi fazla ertelememek lazım
hayırlı işi fazla ertelememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?