- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
haklısın kuzum.ben çok diretiyorum yanıma yandaş bulup daha çok üstlerine gitmem lazım
neyse balım ben kaçtım çok öpüyorum seni
naber kuzularpestilim çıktı ya acayip yorucu bir hafta sonuydu. :2:
Düğüncü kızçem hoş geldin...Özledim la.
kuzen bana laf soktu hacıatanınca evlenecem anasını satiyim
Ben de çok seviyorum tarihi..Çalışmaktan çok çok zevk aldığım tek ders galibaOyyy kuzum ben de coğrafya bakıyorum.Dersaneye gidicem birazdan da. Akşama gelirim. Maşallah hamarat kızçeme.
Osmanlı oyy aşkım.Ben çok seviyom tarihi ya.
Canım çok teşekkür ederim.Bir kişi başkası için dua ettiği zaman melekler de yanında senin için de aynısı olsun dermiş..Senin içinde aynısı olsun canımekinezyacım senin için
100 La ilahe illallah
148 Ya Muhsi
110 Ya Şafi
70 Salavat
150 Ya Kadir
137 Ya Mümin
170 Ya Kuddüs
3 Ayetel Kürsi
130 Ya Rahman okudum canım .Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin hayırlısıyla amin
Nedençok canım sıkkın çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
Hoşgeldinnn:)Ben geldiiim.
Şimcik hepiciğinize tek tek cevap vericem.
Ben de çok seviyorum tarihi..Çalışmaktan çok çok zevk aldığım tek ders galiba
Canım çok teşekkür ederim.Bir kişi başkası için dua ettiği zaman melekler de yanında senin için de aynısı olsun dermiş..Senin içinde aynısı olsun canım
Neden
Hoşgeldinnn:)
naber kuzularpestilim çıktı ya acayip yorucu bir hafta sonuydu. :2:
La bırak cicim günleri geçince bak ayları demiyom o zaman da sen sokarsın.
Hoş buldum kuzucuuum.Leslie nasıl gidiyor,epeydir yazamadım oraya da...
Nasılsın iyi misin ?
Kırıkkalecim bu arada dua ettim ben de sana...Rabbim kabul etsin.
Hoşgeldin:) Olsun oynamak da bir terapi yani ben çok severim de
aslında bende seviyorum oynamayı ama hep bizim yörenin şarkıları türküleriydi pek oynadım diyemem
ben zaten soktum altta kalmadım beni bozmaya çalışırken kendi bozuldusevdiğimle evlenmek çok istiyorum ama valla 18imde evlenmekte istemezdim
Ben de giremedim canımBu aralar yine psikolojim bozuk doktora gitmem lazım galiba bir haftadır bir ağlayasım geliyor gereksiz kızıyorum çok sıkıldım kendimi toplamam lazım ...Ya ben böyleydim çok uzun zaman sonra doktora gittim işte baya iyi olmuştum noluyor bana bilmiyorum.Kendime de kızıyorum.İnşallah yarın bir milat yapasım var...:)
Sen nasılsın ??
Oyy bek küçükmüş bee.Allah yardımcısı olsun gayrı,herkesin kendi hayatı.
Adetin yakın mı ?Ben o dönemde tam tarif ettiğin gibi oluyom. Çok şükür canım ya.
Ne güzel bir hayalim karadenizde okumaktı şimdi atanmak da istiyorum özel bir sebebi yok ama bana çok güzel geliyor oralar:)ekinezya, canım karadenizliyiz biz.
sevdoş, öyle ya Allah mutlu etsin ne diyelim. Darısı artık işimiz olunca bize
Adetim dün bitti:) Dediğin gibi ondan olabilir.. Daha da iyi ol inşallah
Yarın böyle beslenme ders spor açısından yeni bir sayfa açmak istiyorum iyice sarpasardım ya insan kndine gıcık olur mu o durumdayım :)
Gül kaynak diye biri var onun beslenme stilini bir denemeyi düşünüyorum,Aslında Canan Karatayın önerilerini de doğru buluyorum da çok sert gibi pek gülmüyor ya böyle ne bilim:)
ekinezya, canım karadenizliyiz biz.
sevdoş, öyle ya Allah mutlu etsin ne diyelim. Darısı artık işimiz olunca bize
Ondandır kuzum ya,ferah tut içini.Maneviyata yönel.Ya Karatay bana da çok sert geliyo kuzum.:18:
Olmazsa evlenmicez mi ?
Ne güzel bir hayalim karadenizde okumaktı şimdi atanmak da istiyorum özel bir sebebi yok ama bana çok güzel geliyor oralar:)
Ondandır kuzum ya,ferah tut içini.Maneviyata yönel.Ya Karatay bana da çok sert geliyo kuzum.:18:
Olmazsa evlenmicez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?