2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlar bugün osmanlı mahvetti beni ya tüm enerjimi ona harcadım sanırım sonra da zorla çalıştım
alan çalıştım tarihten konu ve 30 soru, öyt 75 soru, program 70 soru, öğrenme 75 soru
naber kuzular pestilim çıktı ya acayip yorucu bir hafta sonuydu. :2:

bbadeğğ düğün nasıldı beyaz papatyam

amin canım sağolasın

Son düzenleme:

Olsun maşallah bence harika çalışmışsın..

bir düğün nasıl olursa kuzum

bende karadeniz istiyorum oraların havası bambaşka. oksijen var, huzur var. burada ne var sanki taksimde kadıköyde adım atacak yer yok

Ben deee hem de Doğu Karadeniz.

kendi adıma önce iş istiyorum. en azından 1 2 yıl kendi düzenimle yaşamak hayalim
evlenmek kolayda bunun bir de koca tarafı var
şimdilik göze alamıyorum

Kendi düzenimiz dicektin herhalde,Ardahan mevzusu....

Rengooom Osmanlı çalışıp bırakaydın keşke...

maaşallah
senin nasıl gidiyor çalışmalar canım

Ben tarih tekrarına başladım cuma c.tesi pazar 4 ünite bitirdim,Duraklamaya geldim,üstüne 100 er soru çözdüm,iyi değil ama artırmak istiyorum.
Bir de alan başlıcam artık her gün alan yapıp yanına ek olarak diğer derslerden bakayım diyorum iyi mi sence?

ardahan bizi kabul etmiyor sevdoş

rengo yer yer eğlenceli yer yer sıkıcıydı ya. bütün mahalle, eski mahalle ve akrabalar oradaydı
soru soranı öpeni kucaklayanı bitmedi. hayır ben okulu bitirsem işe girsem onlar ne kazanacak
bu sorunun cevabını atanınca öğrencem inşallah

senin bölüm neydi canım?
zaten her gün alan çalışmak gerekiyor. mutlaka öyle yap

Bana bu konuda da nolur dua ediverin ders ve bazı konularda o kadar iradesizim ki:2:

uzun hikaye tatlım içim doldu yazdım öyle yaaa

Kırıkkalecim bu arada dua ettim ben de sana... Rabbim kabul etsin.
hoşgeldin mapus güzeli allah razı olsun yüreğine sağlık tatlım
kendi adıma önce iş istiyorum. en azından 1 2 yıl kendi düzenimle yaşamak hayalim
evlenmek kolayda bunun bir de koca tarafı var
şimdilik göze alamıyorum

aman deyim bekarlar işinizi elinize almadan sakıııınnnn düşünmeyin bile bana çok dediledrdi ah kafam aahhhhh

olsun kuzucum, bak bizler kaç yaşındayız hala düzenimiz yok senin en azından hayatta amacın evladın var, eşin var
üzme kendini sakın

peki o bekarların evlerinde huzur yoksa

matematiğe dün çalıştım kuzum

Maşallah.

Sorma la,sanki bizden iyisini bulcak. Onu ısmarla,bunu ısmarla muhabbeti olacak işte.

Benim bölüm Türkçe canım,Zümremsin yani:) Türkçe Edebiyat kardeştir:)

Aaa kuzum ben de Türkçeyim.İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…