bende karadeniz istiyorum oraların havası bambaşka. oksijen var, huzur var. burada ne var sanki taksimde kadıköyde adım atacak yer yok
naber kuzularpestilim çıktı ya acayip yorucu bir hafta sonuydu. :2:
Ben de çok seviyorum tarihi..Çalışmaktan çok çok zevk aldığım tek ders galiba
Canım çok teşekkür ederim.Bir kişi başkası için dua ettiği zaman melekler de yanında senin için de aynısı olsun dermiş..Senin içinde aynısı olsun canım
Neden
Hoşgeldinnn:)
kızlar bugün osmanlı mahvetti beni yatüm enerjimi ona harcadım sanırım sonra da zorla çalıştım
alan çalıştım tarihten konu ve 30 soru, öyt 75 soru, program 70 soru, öğrenme 75 soru
bbadeğğ düğün nasıldı beyaz papatyam
amin canım sağolasın
kızlar bugün osmanlı mahvetti beni yatüm enerjimi ona harcadım sanırım sonra da zorla çalıştım
alan çalıştım tarihten konu ve 30 soru, öyt 75 soru, program 70 soru, öğrenme 75 soru
bbadeğğ düğün nasıldı beyaz papatyam
amin canım sağolasın
Sağol kusum
bende karadeniz istiyorum oraların havası bambaşka. oksijen var, huzur var. burada ne var sanki taksimde kadıköyde adım atacak yer yok
kendi adıma önce iş istiyorum. en azından 1 2 yıl kendi düzenimle yaşamak hayalim
evlenmek kolayda bunun bir de koca tarafı var
şimdilik göze alamıyorum
Olsun maşallah bence harika çalışmışsın..
kız tarih 2.dersimdi öncesinde sadece alan calısmıstım ama
Ben deee hem de Doğu Karadeniz.
Kendi düzenimiz dicektin herhalde,Ardahan mevzusu....
Rengooom Osmanlı çalışıp bırakaydın keşke...
bir düğün nasıl olursa kuzum
kız tarih 2.dersimdi öncesinde sadece alan calısmıstım ama
bazen sıkıcı gecer bazen eglenceli
Heee.:44::44: Araya matematik de sok ama...
Az işim var,gelicem.
maaşallah
senin nasıl gidiyor çalışmalar canım
Ben tarih tekrarına başladım cuma c.tesi pazar 4 ünite bitirdim,Duraklamaya geldim,üstüne 100 er soru çözdüm,iyi değil ama artırmak istiyorum.
Bir de alan başlıcam artık her gün alan yapıp yanına ek olarak diğer derslerden bakayım diyorum iyi mi sence?
Ben tarih tekrarına başladım cuma c.tesi pazar 4 ünite bitirdim,Duraklamaya geldim,üstüne 100 er soru çözdüm,iyi değil ama artırmak istiyorum.
Bir de alan başlıcam artık her gün alan yapıp yanına ek olarak diğer derslerden bakayım diyorum iyi mi sence?
senin bölüm neydi canım?
zaten her gün alan çalışmak gerekiyor. mutlaka öyle yap
uzun hikaye tatlım içim doldu yazdım öyle yaaa
hoşgeldin mapus güzeliKırıkkalecim bu arada dua ettim ben de sana...Rabbim kabul etsin.
kendi adıma önce iş istiyorum. en azından 1 2 yıl kendi düzenimle yaşamak hayalim
evlenmek kolayda bunun bir de koca tarafı var
şimdilik göze alamıyorum
Benim bölüm Türkçe canım,Zümremsin yani:) Türkçe Edebiyat kardeştir:)
hoşgeldin mapus güzeliallah razı olsun yüreğine sağlık tatlım
aman deyim bekarlar işinizi elinize almadan sakıııınnnn düşünmeyin bile bana çok dediledrdi ah kafam aahhhhh
hoşgeldin mapus güzeliallah razı olsun yüreğine sağlık tatlım
aman deyim bekarlar işinizi elinize almadan sakıııınnnn düşünmeyin bile bana çok dediledrdi ah kafam aahhhhh
matematiğe dün çalıştım kuzum
ardahan bizi kabul etmiyor sevdoş
rengo yer yer eğlenceli yer yer sıkıcıydı ya. bütün mahalle, eski mahalle ve akrabalar oradaydı
soru soranı öpeni kucaklayanı bitmedi. hayır ben okulu bitirsem işe girsem onlar ne kazanacak
bu sorunun cevabını atanınca öğrencem inşallah
Benim bölüm Türkçe canım,Zümremsin yani:) Türkçe Edebiyat kardeştir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?