2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.

ne dersiniz?

canım beni ekle günü gününe yazamıyorum ama ediyorum herkese..

canım ben dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum.. ama danıştayın böyle ince bi ayrıntısı vardı diye hatırlıyorum.. Teşekkür ederim.. İyi çalışmalar bol soru çözmeler..

morisim, danıştayın kararı bağlayıcı değil istişari nitelikte. yani görüşünü almak zorundalar ama uygulamak zorunda değiller..

morisim, danıştayın kararı bağlayıcı değil istişari nitelikte. yani görüşünü almak zorundalar ama uygulamak zorunda değiller..

teşekkür ederim Badem.. Bu ince ayrıntıyı unutmuşum.. Neyse ki erken hatırlattınız

alan olmasa kuzum ohoo ben dönem içinde evlenirdim bile be
valla kuzum ben de alan geliceğini bilseydim nişanlanmazdım
duayı güncelle kuzum, devam edelim
kuzum ben zaten gelişim ve öğrenmeden beyaz kalemin deneme tadında kitabına geçtim. orda karma sorular var. bazı konuları hatırlayamamaktan çözemiyorum. diğer eğitim derslerinden konu konu çözüyorum, fakat onlarda da belirli konuları unuttuğumdan yine aynı problemi yaşıyorum. tekrarımı testlerle yapamıyorum ben. illa ki o konuyu dinlemem ya da okumam lazım, unuttuğum için. bakalım, haftasonuna sıkıştırmaya çalışıcam
vatandaşlığa ben başlamıştım aslında şubatta sanırım. ama sonra bıraktım çünkü daha çalışılcak çtd, geo, alan var ve vat a şimdi çalışsam, sonra tekrar edemicem diğer derslere çalışmak zorunda olduğum için. tekrar edemeyince de çalıştığım vat boşa gidicek. o yüzden vatı şimdilik erteledim. hiç bilmiyorum ne zaman çalışıcağımı
selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.

ne dersiniz?
evet güncelle kuzum

fotoya bayıldım cloşumm benim duvarıma da bunun kocamanından lazım

kızlar ben de coğrafyadan nüfus çözdüm. bi şey dikkatimi çekti, size de söyliyeyim. bazı notlar var ki, bize göre olumsuz ama devlete göre olumlu sonuç doğuruyor. bu tarz şeyleri devlete göre düşünüp yanıtlıcakmışız. kitap özellikle uyarmış. örneğin;
* işçi maaşlarının düşmesi
* vergi gelirlerinin artması
bu 2 yargı bize göre olumsuz gözüküyor, ama devlete göre olumlu olduğu için sınavda gelirse bunları olumlu olarak alıcakmışız kızlar, aklınızda ola

Geçmiş olsun Nilcim.. bebişle birlikte maşallah iyisiniz..
saol canım teşekür ederim gün içinde mutlaka bi hastalık çıkıyor ama çok şükür tüm gün sürmüyor
1 konu daha bitti kızlar osmanlı kültür ve medeniyetine başlamam lazım sıraya göre ama çok uzun bi konu gözümde büyüyor :18:

niloş posta kutun dolu kızcem olmus sanırım mesajın:18:

hım.. inşallah kısa sürede tekrar eder ve bi kenara atıverirsin (unutmamak koşulu ile)

çok şükür.. başladın mıydı sen bi çırpıda bitirirsin evelallah

Duaya devam edelim bence Rengom.

valla kuzum ben de alan geliceğini bilseydim nişanlanmazdım

fotoya bayıldım cloşumm benim duvarıma da bunun kocamanından lazım

tamam canlarım liste toparlansın başlatalım inşallah

Son düzenleme:
hım.. inşallah kısa sürede tekrar eder ve bi kenara atıverirsin (unutmamak koşulu ile)

inşallah morisim

rengoşum gene nereye gittin yahuuu :26:

kızlar bugün coğrafyadan 260, tarihten 105 soru çözdüm. aslında bi de rehberlik vardı programımda ama o kaldı napiim

kızlar gunaydın
nasılsınız ben artık eskısı gıbı sık gelemeyecegım topıge
bılegım agrıyodu uzun zamandır ggıtmıstım doktora krem hap kolluk vermıstı
ama gecmedı dun tekrar gıttım cok ılerlemıs
fızık tedavısıne baslanacak pc den felan bır sure uzak durmam gerekıyormus
ders calısırken sureklı bılek yoruldugu ıcın olmus
ınsallah gecer kızlar ya
telden gırmeyı becerebılırsem oradan yazarım
kendınıze ıyı bakın ıyı calısmalar

günaydın kızlar nabersiniz yine ben geldim sabah ugrayıp kaçayım dedim ders çalışmıcam bugün sanırsam dün başladım kültür medeniyete ama annem gelicek evi temizlicez beraber ondan sonrada muhtemelen bakamam ama akşama bitirmeye çalışıcam bu arada bişi sorcam yargı tarih alanda kafes usulünü getiren 3. mehmet yazıyor ben 1. ahmet sanıyodum ben mi yanlış biliyorum bi kıllık mı var acep :44:

günaydın geçmiş olsun canım geçen sene bi arkadaşta daha olmuştu dinlen geçer inşallah

inşallah canım alandan zaten gözüm korkuyodu tarihte uzadıkça daha çok korktum ama bitecek inşallah

niloş posta kutun dolu kızcem olmus sanırım mesajın:18:
msjım olmuşta seninki olmamamış zannımca yine mapuslara atmışlar rengişimi
posta kutumu temizleyim bari sen demişken

Abla yargı öyle diyor,savunması da şu...Sancağa çıkan son padisah olduğu için öyle yazmış,ondan sonra sistem değişmiş. Bütün kardeşleri amcaları falan katletmiş.

Rengiş 1 hafta yok kızlar.

Herkese iyi çalışmalar.

çalışmalarına maşallah kuzum..özlemişiz paylaşımlarını da..arayı uzatmadan sık sık gel emi buralara..bu arada böyle önemli noktaları vurgulaman çok güzel..içgörüsel ve kavramayı ben aynı sanıyordum hep, sayende öğrendim teşekkürler tatlım..

nereye uçtun sen yine rengooo..kaç gün acep mapıslık bu sefer..

cnm çok geçmiş olsun..Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah..

niloşum kafes usulünü getiren 1.ahmet cnm..son sancağa çıkan 3. mehmet..hep böyle öğrettiler tarih hocalarımız..kitaplarda da böyle..
kültür medeniyete bende gelsem tarih bitti diyeceğim.çünkü sonrası su gibi akıyor.seviyorum ben kültür medeniyeti..bu üstümdeki tembellik gitsin istiyorum ya..

canımmm çok geçmiş olsun. aman sen iyi ol da kuzum, iyileşince gelirsin tekrar aramıza. sağ bileğindi dimi? umarım en kısa zamanda geçer, dualarım seninle
niloşum dün duraklama çalıştım. orda geçiyodu, fem 2014 kanağında şöyle yazıyor, sancağa çıkan son padişah 3. mehmet, kafes usulüyle padişah olan 1. ahmet diyor.
ahh linkam yaa, gene rengişsiz kaldık

sağol cloşummm valla ben de sizleri özlemişim. bizim tanışmadan sonra ortalık biraz duruldu, ben de kendimi size ve derslere verdim ki, az önce onurun annesi aradı, yarın bize gelcekmiş kız kıza takılcaz 2 de doktora gidicem, boğazımın sol tarafı acıyodu, ordan gelince hazırlıklara başlarım
o 2 kavramı geçen yıl dershanede öğretmenimiz de vurgulamıştı cloşum. ama ben unutmuşum bu yıl. özellikle 7iklimin eğitim soru bankasında şıklara 2 sini birden koyuyolardı. ösym nin de ne yapıcağı belli olmaz. biz bilelim gene de

canım bu kuralı getiren 3. mehmet mi 1. ahmet mi o karıştı dediğini biliyorum getirende 1. ahmet diye biliyorum

neyse iyice araştırayım :44:
temizlik bitti sayılır bollllll ütü ve çalışma odası düzenleme kaldı o da yarına artık çok yorulduk bugünlük

sana 200 ya Allah, 200 ya kadir, 200 ya şekur, 200 ya muhsi okudum canım

holofira senin için

100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah
100 la ilahe illallah
20 ayetel kürsi
60 ya mukaddir
86 ya gaffar
100 ya muhsi
100 ya muin okudum Allah kabul etsin inşallah

Holofim geç oldu ama senin için
100 Y Allah, Ya Rahman, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya Hayy, Ya Kadir, Ya Alim, La ilahe İllallah okudum.. Allah dualarını kabul etsin canım..

holofira cnm geç oldu ama senin için
336 ya musavvir
201 ya nafi
55 ya mucib
180 ya muhsi
102 ya hamid
90 ya melik okudum cnm..

canlarım Allah razı olsun bugün uzun kalabilcem pc nin başında, dualarınızı yazcam inşallah. benimki daha da geç oldu nolur kusuruma bakmayın

rengişim ben sana özelden yazamadan sen yine mi engellendin yaa, bende pasif görünüyorsun ama yeşil ışık yanıyor anlamadım :44: seninkileri de burdan yazıyorum. senin için 100'er defa
Ya Müheymin,
Ya Bari,
Ya Habir,
Ya Hakim,
Ya Muhsi,
Ya Kayyum,
Ya Bedi,
Ya Zülcelali Vel İkram,
Hasbinallahi Veni'mel Vekil ve
La Havle Ve La Kuvvete İlla Billahi'l Aliyy'il Azim okudum. Rabbim dualarını kabul etsin. Bu yıl hayırlısıyla atanman da nasip olur inşallah

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar
Geçen hafta burada bahsetmistim arkadaşla planladık 1 haftada 1 soru bankası bitirecegimizi. 2500 soruluk kitabı bitirdim çok şükür
Haftaya da badeyle her dersten 400 soruluk toplam 1000 soruluk gk-gy kampi yapmaya karar verdik. Pazartesi başlayacağız.
Bize katılmak isteyen var midir

maşallah canım ben duaya katıldım her gün giremediğim için yazamadım, takip edemiyorum burayı, çok isterdim katılmayı. kolay gelsin size canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…