selam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.
ne dersiniz?
Rica ederim cnm 2.soruda E skkni çeldirici olarak koymuş Moriscm Danistayin görüş bildirdiği durumlar baglayici değildir ama karar aldiği durumlar baglayicidir ornegin tuzuk incelemesinden sonra alınan kararlar baglayicidir ama tüzükle ilgili bildirdiği görüşler baglayici degildir ben boyle hatirliyorm cnm için rahat etmezse imkanin varsa bir de anayasa hocasina sor iyi clsmalar..
morisim, danıştayın kararı bağlayıcı değil istişari nitelikte. yani görüşünü almak zorundalar ama uygulamak zorunda değiller..
valla kuzum ben de alan geliceğini bilseydim nişanlanmazdım
alan olmasa kuzum ohoo ben dönem içinde evlenirdim bile be
kuzum ben zaten gelişim ve öğrenmeden beyaz kalemin deneme tadında kitabına geçtim. orda karma sorular var. bazı konuları hatırlayamamaktan çözemiyorum. diğer eğitim derslerinden konu konu çözüyorum, fakat onlarda da belirli konuları unuttuğumdan yine aynı problemi yaşıyorum. tekrarımı testlerle yapamıyorum ben. illa ki o konuyu dinlemem ya da okumam lazım, unuttuğum için. bakalım, haftasonuna sıkıştırmaya çalışıcamsorularımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kızlar.. Badem ikisinin de cevabı B canım.. İlk soruyu açıkladığın için teşekkür ederim gkgycim..
ikinci soruda takıldığım yer E şıkkıydı.. yani danıştayın kararı bağlayıcı değil mi? yani bu soru da ben yanlış olarak hem B yi hem E yi düşünmüştüm.
teşekkür edim canım.. Sen ne zaman başlayacaksın kuzum vatandaşlığa? bu ara hepsi üzerine bindi biliyorum ama eğitimde maşallah iyisin.. tekrarlarını yaptıktan sonra konu konu çözmek yerine karma ya da deneme çözsen nasıl olur?
kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne sermesi aaa duymamış olayım
böyle düşünme canım eminim ilerliyorsundur ve senin temelinde var.. Pozitif düşün..
Geçmiş olsun Nilcim..bebişle birlikte maşallah iyisiniz..
dün akşam öyt den soru çözdüm..
bu günde türkçe ve coğrafya dan soru çözdüm.. şimdi matematikte
Holofim geç oldu ama senin için
100 Y Allah, Ya Rahman, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya Hayy, Ya Kadir, Ya Alim, La ilahe İllallah okudum.. Allah dualarını kabul etsin canım..
evet güncelle kuzumselam canlarım dua listesini güncelleyelim mi?
isteyen çıkabilir isteyeni eklerim?
veya hiç yapmayalım.
ne dersiniz?
slm güzellikler
nasılsınız...keyifler yerinde inşallah..bende mehteran takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyorum işte..
holofira cnm geç oldu ama senin için
336 ya musavvir
201 ya nafi
55 ya mucib
180 ya muhsi
102 ya hamid
90 ya melik okudum cnm..
birazdan ders çalışmaya uçucam güzeller ..kendime ve size gelsin bu alttaki resim..evin her yerine assam vicdan yaparım valla..
Eki Görüntüle 1038243 aaaaaaane ayııııppp
saol canım teşekür ederim gün içinde mutlaka bi hastalık çıkıyor ama çok şükür tüm gün sürmüyorGeçmiş olsun Nilcim..bebişle birlikte maşallah iyisiniz..
saol canım teşekür ederim gün içinde mutlaka bi hastalık çıkıyor ama çok şükür tüm gün sürmüyor
1 konu daha bitti kızlar osmanlı kültür ve medeniyetine başlamam lazım sıraya göre ama çok uzun bi konu gözümde büyüyor :18:
duayı güncelle kuzum, devam edelim
kuzum ben zaten gelişim ve öğrenmeden beyaz kalemin deneme tadında kitabına geçtim. orda karma sorular var. bazı konuları hatırlayamamaktan çözemiyorum. diğer eğitim derslerinden konu konu çözüyorum, fakat onlarda da belirli konuları unuttuğumdan yine aynı problemi yaşıyorum. tekrarımı testlerle yapamıyorum ben. illa ki o konuyu dinlemem ya da okumam lazım, unuttuğum için. bakalım, haftasonuna sıkıştırmaya çalışıcam
vatandaşlığa ben başlamıştım aslında şubatta sanırım. ama sonra bıraktım çünkü daha çalışılcak çtd, geo, alan var ve vat a şimdi çalışsam, sonra tekrar edemicem diğer derslere çalışmak zorunda olduğum için. tekrar edemeyince de çalıştığım vat boşa gidicek. o yüzden vatı şimdilik erteledim. hiç bilmiyorum ne zaman çalışıcağımı
evet güncelle kuzum
fotoya bayıldım cloşummbenim duvarıma da bunun kocamanından lazım
kızlar ben de coğrafyadan nüfus çözdüm. bi şey dikkatimi çekti, size de söyliyeyim. bazı notlar var ki, bize göre olumsuz ama devlete göre olumlu sonuç doğuruyor. bu tarz şeyleri devlete göre düşünüp yanıtlıcakmışız. kitap özellikle uyarmış. örneğin;
* işçi maaşlarının düşmesi
* vergi gelirlerinin artması
bu 2 yargı bize göre olumsuz gözüküyor, ama devlete göre olumlu olduğu için sınavda gelirse bunları olumlu olarak alıcakmışız kızlar, aklınızda ola
saol canım teşekür ederim gün içinde mutlaka bi hastalık çıkıyor ama çok şükür tüm gün sürmüyor
1 konu daha bitti kızlar osmanlı kültür ve medeniyetine başlamam lazım sıraya göre ama çok uzun bi konu gözümde büyüyor :18:
canım beni eklegünü gününe yazamıyorum ama ediyorum herkese..
canım ben dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum.. ama danıştayın böyle ince bi ayrıntısı vardı diye hatırlıyorum.. Teşekkür ederim.. İyi çalışmalar bol soru çözmeler..
Duaya devam edelim bence Rengom.
inşallah morisimhım.. inşallah kısa sürede tekrar eder ve bi kenara atıverirsin(unutmamak koşulu ile)
çok şükür.. başladın mıydı sen bi çırpıda bitirirsin evelallah
tamam canlarım liste toparlansın başlatalım inşallah
günaydın geçmiş olsun canım geçen sene bi arkadaşta daha olmuştu dinlen geçer inşallahkızlar gunaydın
nasılsınız ben artık eskısı gıbı sık gelemeyecegım topıge
bılegım agrıyodu uzun zamandır ggıtmıstım doktora krem hap kolluk vermıstı
ama gecmedı dun tekrar gıttım cok ılerlemıs
fızık tedavısıne baslanacak pc den felan bır sure uzak durmam gerekıyormus
ders calısırken sureklı bılek yoruldugu ıcın olmus
ınsallah gecer kızlar ya
telden gırmeyı becerebılırsem oradan yazarım
kendınıze ıyı bakın ıyı calısmalar
inşallah canım alandan zaten gözüm korkuyodu tarihte uzadıkça daha çok korktum ama bitecek inşallahhım.. inşallah kısa sürede tekrar eder ve bi kenara atıverirsin(unutmamak koşulu ile)
çok şükür.. başladın mıydı sen bi çırpıda bitirirsin evelallah
msjım olmuşta seninki olmamamış zannımcaniloş posta kutun dolu kızcem olmus sanırım mesajın:18:
günaydın kızlarnabersiniz yine ben geldim sabah ugrayıp kaçayım dedim ders çalışmıcam bugün sanırsam dün başladım kültür medeniyete ama annem gelicek evi temizlicez beraber ondan sonrada muhtemelen bakamam ama akşama bitirmeye çalışıcam bu arada bişi sorcam yargı tarih alanda kafes usulünü getiren 3. mehmet yazıyor ben 1. ahmet sanıyodum ben mi yanlış biliyorum bi kıllık mı var acep :44:
günaydın geçmiş olsun canım geçen sene bi arkadaşta daha olmuştu dinlen geçer inşallah
inşallah canım alandan zaten gözüm korkuyodu tarihte uzadıkça daha çok korktum ama bitecek inşallah
msjım olmuşta seninki olmamamış zannımcayine mapuslara atmışlar rengişimi
posta kutumu temizleyim bari sen demişken
kızlar ben de coğrafyadan nüfus çözdüm. bi şey dikkatimi çekti, size de söyliyeyim. bazı notlar var ki, bize göre olumsuz ama devlete göre olumlu sonuç doğuruyor. bu tarz şeyleri devlete göre düşünüp yanıtlıcakmışız. kitap özellikle uyarmış. örneğin;
* işçi maaşlarının düşmesi
* vergi gelirlerinin artması
bu 2 yargı bize göre olumsuz gözüküyor, ama devlete göre olumlu olduğu için sınavda gelirse bunları olumlu olarak alıcakmışız kızlar, aklınızda ola
tamam canlarım liste toparlansın başlatalım inşallah
kızlar gunaydın
ınsallah gecer kızlar ya
günaydın kızlarnabersiniz yine ben geldim sabah ugrayıp kaçayım dedim ders çalışmıcam bugün sanırsam dün başladım kültür medeniyete ama annem gelicek evi temizlicez beraber ondan sonrada muhtemelen bakamam ama akşama bitirmeye çalışıcam bu arada bişi sorcam yargı tarih alanda kafes usulünü getiren 3. mehmet yazıyor ben 1. ahmet sanıyodum ben mi yanlış biliyorum bi kıllık mı var acep :44
canımmm çok geçmiş olsun. aman sen iyi ol da kuzum, iyileşince gelirsin tekrar aramıza. sağ bileğindi dimi? umarım en kısa zamanda geçer, dualarım seninlekızlar gunaydın
ınsallah gecer kızlar ya
niloşum dün duraklama çalıştım. orda geçiyodu, fem 2014 kanağında şöyle yazıyor, sancağa çıkan son padişah 3. mehmet, kafes usulüyle padişah olan 1. ahmet diyor.günaydın kızlarnabersiniz yine ben geldim sabah ugrayıp kaçayım dedim ders çalışmıcam bugün sanırsam dün başladım kültür medeniyete ama annem gelicek evi temizlicez beraber ondan sonrada muhtemelen bakamam ama akşama bitirmeye çalışıcam bu arada bişi sorcam yargı tarih alanda kafes usulünü getiren 3. mehmet yazıyor ben 1. ahmet sanıyodum ben mi yanlış biliyorum bi kıllık mı var acep :44:
günaydın geçmiş olsun canım geçen sene bi arkadaşta daha olmuştu dinlen geçer inşallah
inşallah canım alandan zaten gözüm korkuyodu tarihte uzadıkça daha çok korktum ama bitecek inşallah
msjım olmuşta seninki olmamamış zannımcayine mapuslara atmışlar rengişimi
posta kutumu temizleyim bari sen demişken
ahh linkam yaa, gene rengişsiz kaldıkAbla yargı öyle diyor,savunması da şu...Sancağa çıkan son padisah olduğu için öyle yazmış,ondan sonra sistem değişmiş.Bütün kardeşleri amcaları falan katletmiş.
Rengiş 1 hafta yok kızlar.
Herkese iyi çalışmalar.
çalışmalarına maşallah kuzum..özlemişiz paylaşımlarını da.. arayı uzatmadan sık sık gel emi buralara..bu arada böyle önemli noktaları vurgulaman çok güzel..içgörüsel ve kavramayı ben aynı sanıyordum hep, sayende öğrendim teşekkürler tatlım..
nereye uçtun sen yine rengooo..kaç gün acep mapıslık bu sefer..
cnm çok geçmiş olsun..Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah..
niloşum kafes usulünü getiren 1.ahmet cnm..son sancağa çıkan 3. mehmet..hep böyle öğrettiler tarih hocalarımız..kitaplarda da böyle..
kültür medeniyete bende gelsem tarih bitti diyeceğim.çünkü sonrası su gibi akıyor.seviyorum ben kültür medeniyeti..bu üstümdeki tembellik gitsin istiyorum ya ..
canım bu kuralı getiren 3. mehmet mi 1. ahmet mi o karıştı dediğini biliyorum getirende 1. ahmet diye biliyorum
canımmm çok geçmiş olsun. aman sen iyi ol da kuzum, iyileşince gelirsin tekrar aramıza. sağ bileğindi dimi? umarım en kısa zamanda geçer, dualarım seninle
niloşum dün duraklama çalıştım. orda geçiyodu, fem 2014 kanağında şöyle yazıyor, sancağa çıkan son padişah 3. mehmet, kafes usulüyle padişah olan 1. ahmet diyor.
ahh linkam yaa, gene rengişsiz kaldık
sağol cloşummmvalla ben de sizleri özlemişim. bizim tanışmadan sonra ortalık biraz duruldu, ben de kendimi size ve derslere verdim ki, az önce onurun annesi aradı, yarın bize gelcekmiş kız kıza takılcaz 2 de doktora gidicem, boğazımın sol tarafı acıyodu, ordan gelince hazırlıklara başlarım
o 2 kavramı geçen yıl dershanede öğretmenimiz de vurgulamıştı cloşum. ama ben unutmuşum bu yıl. özellikle 7iklimin eğitim soru bankasında şıklara 2 sini birden koyuyolardı. ösym nin de ne yapıcağı belli olmaz. biz bilelim gene de
çalışmalarına maşallah kuzum..özlemişiz paylaşımlarını da.. arayı uzatmadan sık sık gel emi buralara..bu arada böyle önemli noktaları vurgulaman çok güzel..içgörüsel ve kavramayı ben aynı sanıyordum hep, sayende öğrendim teşekkürler tatlım..
nereye uçtun sen yine rengooo..kaç gün acep mapıslık bu sefer..
cnm çok geçmiş olsun..Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah..
niloşum kafes usulünü getiren 1.ahmet cnm..son sancağa çıkan 3. mehmet..hep böyle öğrettiler tarih hocalarımız..kitaplarda da böyle..
kültür medeniyete bende gelsem tarih bitti diyeceğim.çünkü sonrası su gibi akıyor.seviyorum ben kültür medeniyeti..bu üstümdeki tembellik gitsin istiyorum ya ..
neyse iyice araştırayım :44:Abla yargı öyle diyor,savunması da şu...Sancağa çıkan son padisah olduğu için öyle yazmış,ondan sonra sistem değişmiş.Bütün kardeşleri amcaları falan katletmiş.
Rengiş 1 hafta yok kızlar.
Herkese iyi çalışmalar.
sana 200 ya Allah, 200 ya kadir, 200 ya şekur, 200 ya muhsi okudum canım
holofira senin için
100 ya Allah ya rahman ya rahim ya kadir ya fettah
100 la ilahe illallah
20 ayetel kürsi
60 ya mukaddir
86 ya gaffar
100 ya muhsi
100 ya muin okudum Allah kabul etsin inşallah
holofim senin için..
137 Ya Mümin,
148 Ya Muhsi,
100 Ya Allah,
100 Ya Kadir,
60 Salavat,
3 Ayetel kürsi,
3 AmenerRasulü,
100 La İlahe İllallah,
100 Ya Fettah,
100 Ya Rahman okudum kuzum Rabbim ne dileğin varsa versin hayırlısıyla bu yıl atanmanı nasip etsin aminn
morisi__holafira
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Hakim
25 İhlas suresi
okudum sizin için ayrı ayrı.Tüm dilekleriniz hayırlısıyla gerçekleşir inşallah
Holofim geç oldu ama senin için
100 Y Allah, Ya Rahman, Ya Muhsi, Ya Muhyi, Ya Hayy, Ya Kadir, Ya Alim, La ilahe İllallah okudum.. Allah dualarını kabul etsin canım..
holofira cnm geç oldu ama senin için
336 ya musavvir
201 ya nafi
55 ya mucib
180 ya muhsi
102 ya hamid
90 ya melik okudum cnm..
Merhabalar kızlar
Geçen hafta burada bahsetmistim arkadaşla planladık 1 haftada 1 soru bankası bitirecegimizi. 2500 soruluk kitabı bitirdim çok şükür
Haftaya da badeyle her dersten 400 soruluk toplam 1000 soruluk gk-gy kampi yapmaya karar verdik. Pazartesi başlayacağız.
Bize katılmak isteyen var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?