2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben annem icin acmistim ama kpss icin biseler var mi dye bakinirken sizi buldum ben de geçen sene mezun oldum yazin evlendim heyecan yaptm biraz da tembellik olunca 60 puan aldim esim sehir merkezi bi yer olsun istiyorum ve 80 ve ustu puan almam lazim son 3 ay kaldi eksiklerim cok fazla ama sizin gibi arkadaslara ihtiyacim var bu ay bitmeden tarih kitabini bitireym istiyorm 1. Unite bitti.egtmde de olcmem ve rehberligim oldukca kotu gunluk yaptiklarimi paylasablir miyim burada acaba

kızlar dua listesine hala yorum yapmayanlar var.
katılmak veya sildirmek isteyenler kimler?

ayy kuzum bilemedim ki şimdi, bana 1 kesin var gibi geldi, böyle sorularda çok acayip oluyorum, cevap anahtarı yanlış dicem ama doğru da olabilir :18:
sigara kullanıyorum malesef, son 1-2 aydır baya arttırdım. guatrı ölçtürmek için dahiliyeye mi gideyim kuzum. ben kulak burun boğaza gitmiştim, o direkt gribe yönelik konuştu, ama grip olsam anlarım yani
oyy kuzuma geneee, çok özletiyosun kendini rengişim benimmm beni duaya ekle kuzum

teşekkür ederim canım

sağol kuzum
zaman su gibi aktı sedefim yaa
uzun zamandır sinemaya gitmemiştik sinema falan derken
vakit geçti:96:

şanslı kuzum benim

kıyamam ben size tuğbişim evet sevdiceğin yanında zaman nasıl akıyo anlamıyo insan gerçekten. çok çabuk geçiyo, yanındayken bile özlüyosun hatta inşallah en kısa zamanda gene görüşürsünüz

dün gene hiç çalışamadım kızlar, sözde çikolata koyulan şekerlikler varmış :26: onu almaya çıktık, söz için kahve vericem minik kavonozlarda onu sipariş ettik vs. vs. dün de böyle geçti. nisanda işi sıkı tutmam lazım, çünkü mayısın başında bohçaları açıcakmışız, bir sürü meraklısı var şimdiden, git geller olucak hep eve. son nisan ve haziranım kaldı kızlar bugün rehberlik ve ölçme çözücem. sonra bu hafta için tekrar program yapıcam. hepimize kolay gelsin

kuzum valla ben de sizi cok özlüyorum neyse ki artık polemikten ban yemeyecekmişiz dün ben de hiç çalışmadım bugun de erkenden oy vermeye gttik sersem gibiyim gec uyudum zaten vatandaslık çözeyim biraz inşallah:97:

ben de az önce oyumu attım, vatana millete hayırlı olsun, inşallah bu sefer adaletli bi sonuçla karşılaşırız, çok merak ediyorum, 5 den sonra mı açıcaklar sandıkları?
kolay gelsin kuzucum :13:

ben de az önce oyumu attım, vatana millete hayırlı olsun, inşallah bu sefer adaletli bi sonuçla karşılaşırız, çok merak ediyorum, 5 den sonra mı açıcaklar sandıkları?
kolay gelsin kuzucum :13:

bilmiyorum ki kaçta başlıyor:26:
sana da kolay gelsin kuzum sağol

hoş geldin elbette paylaşabilirsin kolay gelsin

hoşbulduk.nasıl hazırlanabildinizmi yada çalışabiliyomusunuz.evli ve çocuklu olunca daha zormuş hazırlanmak.sen hamileymişsin yine bi nebze bizden şanslısın canım.doğduktan sonra daha zor oluyor herşey ve zaman kalmıyor.

kızlar dua listesine hala yorum yapmayanlar var.
katılmak veya sildirmek isteyenler kimler?

kuzum ben katılmayacağım bu sefer.

sağol sedefiiiim inşallah

Ben bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.

Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.

kuzum sen hep katılırdın :26:

kuzum bu aralar çok boşladım dersleri.yüklenicem biraz.
bu aylarda ben kopmuştum geçen sene.duayı aksatınca da içime dert
oluyo.bir dahakine inşallah rengişim benim

kuzum bu aralar çok boşladım dersleri.yüklenicem biraz.
bu aylarda ben kopmuştum geçen sene.duayı aksatınca da içime dert
oluyo.bir dahakine inşallah rengişim benim
tamam kuzum sen nasıl istersen nete fazla girmedıgın için çalışıyorsun sanıyordum kuzum ben :26:
Ben bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.

Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.

bence sen biraz kafa dinle. bizi bizden iyi kimse anlamaz çünkü. bugun daha iyi gördük bunu

tamam kuzum sen nasıl istersen nete fazla girmedıgın için çalışıyorsun sanıyordum kuzum ben :26:

bence sen biraz kafa dinle. bizi bizden iyi kimse anlamaz çünkü. bugun daha iyi gördük bunu

kuzum bademciklerim şişti hastalıktan fazla giremedim nete.
cuma günü de sevdicek geldi dün görüştük geri gitti.
ders yalan oldu kaç gündür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…