kızlar dua listesine hala yorum yapmayanlar var.
katılmak veya sildirmek isteyenler kimler?
Kuzum beni şimdilik sil sonra tekrardan sizinle olurum inşallah
ayy kuzum bilemedim ki şimdi, bana 1 kesin var gibi geldi, böyle sorularda çok acayip oluyorum, cevap anahtarı yanlış dicem ama doğru da olabilir :18:öncelikle sorularımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim canlarım..
1. sorunun cevabı müderrisler.
2. sorunun cevabını yanlız dört diye düşündüm ama 4 olmadığı için sizler gibi 3 ve 4 dedim fakat cevap anahtarı 1 ve 4 dört diyor.. (sorular DATA'dan)
Sedefim zaman geçirmeden guatr'ı bi ölçtür.. bir de sanırım sigara kullanıyordun onu biraz azaltmayı denesen kuzum..
oyy kuzuma geneee, çok özletiyosun kendini rengişim benimmmSelam canlarım :124:
Yine bir afla çıkmış bulunuyorumAslında hiç şanslı değilimdir ama bu site şans getiriyor bana heralde
ceza puanlarımız da silinmiş. ban sistemi tekrar düzenlenecekmiş. Allah'ın hakkı 3 tür. 3üncü de kesin siteden şutlanırımbu kadar şansı kaldırmaz benim bünye
teşekkür ederim canım
sağol kuzum
zaman su gibi aktı sedefim yaa
uzun zamandır sinemaya gitmemiştik sinema falan derken
vakit geçti:96:
şanslı kuzum benim
kuzum valla ben de sizi cok özlüyorum
ayy kuzum bilemedim ki şimdi, bana 1 kesin var gibi geldi, böyle sorularda çok acayip oluyorum, cevap anahtarı yanlış dicem ama doğru da olabilir :18:
sigara kullanıyorum malesef, son 1-2 aydır baya arttırdım. guatrı ölçtürmek için dahiliyeye mi gideyim kuzum. ben kulak burun boğaza gitmiştim, o direkt gribe yönelik konuştu, ama grip olsam anlarım yani
oyy kuzuma geneee, çok özletiyosun kendini rengişim benimmmbeni duaya ekle kuzum
kıyamam ben size tuğbişimevet sevdiceğin yanında zaman nasıl akıyo anlamıyo insan gerçekten. çok çabuk geçiyo, yanındayken bile özlüyosun hatta inşallah en kısa zamanda gene görüşürsünüz
dün gene hiç çalışamadım kızlar, sözde çikolata koyulan şekerlikler varmış :26: onu almaya çıktık, söz için kahve vericem minik kavonozlarda onu sipariş ettik vs. vs. dün de böyle geçti. nisanda işi sıkı tutmam lazım, çünkü mayısın başında bohçaları açıcakmışız, bir sürü meraklısı var şimdiden, git geller olucak hep eve. son nisan ve haziranım kaldı kızlarbugün rehberlik ve ölçme çözücem. sonra bu hafta için tekrar program yapıcam. hepimize kolay gelsin
kuzum valla ben de sizi cok özlüyorumneyse ki artık polemikten ban yemeyecekmişiz dün ben de hiç çalışmadım bugun de erkenden oy vermeye gttik sersem gibiyim gec uyudum zaten vatandaslık çözeyim biraz inşallah:97:
ben de az önce oyumu attım, vatana millete hayırlı olsun, inşallah bu sefer adaletli bi sonuçla karşılaşırız, çok merak ediyorum, 5 den sonra mı açıcaklar sandıkları?
kolay gelsin kuzucum :13:
Ben annem icin acmistim ama kpss icin biseler var mi dye bakinirken sizi buldum ben de geçen sene mezun oldum yazin evlendim heyecan yaptm biraz da tembellik olunca 60 puan aldim esim sehir merkezi bi yer olsun istiyorum ve 80 ve ustu puan almam lazim son 3 ay kaldi eksiklerim cok fazla ama sizin gibi arkadaslara ihtiyacim var bu ay bitmeden tarih kitabini bitireym istiyorm 1. Unite bitti.egtmde de olcmem ve rehberligim oldukca kotu gunluk yaptiklarimi paylasablir miyim burada acaba
alanın egtm kısmı hariç bitece inş rengişim ama hiç birinden soru çözmedim ondan bitti 2 aydır konu çalışıyorum
aramıza katılan 5. sosyalcisin clemantine 1 çocuklu magdur bende 3 buçuk aylık hamişimhoş geldin
inşallah canım bi kaç gün nisana sarkacak gibi ama napalım
kızlar osmanlıda duraklama ve gerileme bitti ama bende bittim kalktım yemek yaptım yarınada temizliği bıraktımbu halde ne kadar olursa iyi bi temizlik gerekiyo eve tabi kramplarım ne kadar izin verirse :26:
herkese hayırlı akşamlar gr
ayy kuzum bilemedim ki şimdi, bana 1 kesin var gibi geldi, böyle sorularda çok acayip oluyorum, cevap anahtarı yanlış dicem ama doğru da olabilir :18:
sigara kullanıyorum malesef, son 1-2 aydır baya arttırdım. guatrı ölçtürmek için dahiliyeye mi gideyim kuzum. ben kulak burun boğaza gitmiştim, o direkt gribe yönelik konuştu, ama grip olsam anlarım yani
oyy kuzuma geneee, çok özletiyosun kendini rengişim benimmmbeni duaya ekle kuzum
kıyamam ben size tuğbişimevet sevdiceğin yanında zaman nasıl akıyo anlamıyo insan gerçekten. çok çabuk geçiyo, yanındayken bile özlüyosun hatta inşallah en kısa zamanda gene görüşürsünüz
dün gene hiç çalışamadım kızlar, sözde çikolata koyulan şekerlikler varmış :26: onu almaya çıktık, söz için kahve vericem minik kavonozlarda onu sipariş ettik vs. vs. dün de böyle geçti. nisanda işi sıkı tutmam lazım, çünkü mayısın başında bohçaları açıcakmışız, bir sürü meraklısı var şimdiden, git geller olucak hep eve. son nisan ve haziranım kaldı kızlarbugün rehberlik ve ölçme çözücem. sonra bu hafta için tekrar program yapıcam. hepimize kolay gelsin
kuzum ben katılmayacağım bu sefer.
sağol sedefiiiim inşallah
kuzum sen hep katılırdın :26:
Ben bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.
Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.
tamam kuzum sen nasıl istersenkuzum bu aralar çok boşladım dersleri.yüklenicem biraz.
bu aylarda ben kopmuştum geçen sene.duayı aksatınca da içime dert
oluyo.bir dahakine inşallah rengişim benim
Ben bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.
Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.
tamam kuzum sen nasıl istersennete fazla girmedıgın için çalışıyorsun sanıyordum kuzum ben :26:
bence sen biraz kafa dinle. bizi bizden iyi kimse anlamaz çünkü. bugun daha iyi gördük bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?