2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kendi ailesiyle sorun yaşayanlar kısmında gördüm ya. kardeşim bana karşı koyamıyormuş diye konusu var
kızın eski konularını okudum falan üzüldüm ya
ama işte rengomda haklı bizim kafada sağlam değil ki..

ay ben onu biliyorum öff

slm kızlar..bayağı oldu gelemiyorum..bu ara evi toplıuyorum taşınıyorum daha doğrusu..ders falan yalan oldu anlayacağınız..

Ben bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.

Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.

hayırdır çıtırım ne oldu neden böyle bi karar aldın...

kuzum bademciklerim şişti hastalıktan fazla giremedim nete.
cuma günü de sevdicek geldi dün görüştük geri gitti.
ders yalan oldu kaç gündür

tuğba cnm gözünaydın bol bol hasret gidermişsin sevdicekle..moral olsun inş..

maşallah zümrem çok güzel ilerliyorsun

haklısın kuzum. şu syaset bizim topiğe de mi vurdu ne yaptı

hayırdır kızlar ya neler oluyor anlamadım ki..kimse bi yere gitmesin lütfen..

çok teşekkür ederim canım
moral oldu gerçekten

bence de gitmesin clemim. ya duayı toplanınca yapalım diyorum kimse kalmadı ki topikte:26:

cnm..sen dua grubumuzu isteyenlerle birlikte başlat istersen..sonradan dahil olmak isteyen olursa ekleriz ne dersin

cnm..sen dua grubumuzu isteyenlerle birlikte başlat istersen..sonradan dahil olmak isteyen olursa ekleriz ne dersin

kuzum bana her türlü uyar birkaç kişi dısında katılmak istediğini söyleyen de olmadı. görmüyorlar heralde mesajları ya:26:

Bende şimdi okudum bade
Rabbim kimseye yasatmasin. Çok üzüldüm.

Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim. Gitmiyom.

Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.

Dün sülalevi bir sorun ve burdaki bir konu nedeniyle çok gerildim. Gitmiyom.

Kusura bakmayın,gereksiz blöf yaptım mal gibi.

döveyim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii ama bu sevindirici haberden sonra affettim

Halamla kuzenim yüzünden ya.Geberip gitseler bir Fatiha okumam,Allah ıslah etsin.

böyle diyenlere demek ki bunu dedirtecek ne yapmışlar kimse durdu yere böyle demez derim canım.. Boşver kimse için canını sıkma değmez.. Canını sıktığınla kalıyorsun anca..

Kuzucum benim...

Tek sebebi var,evlendikten beri annemi babamdan kıskanıyorlar. Bizi de sevmezler...Neyse dediğin gibi kapat gitsin.

Kuzucum benim...

Tek sebebi var,evlendikten beri annemi babamdan kıskanıyorlar. Bizi de sevmezler...Neyse dediğin gibi kapat gitsin.

senin halayla benim hala bir araya gelmesin o zaman, el ele verip 3. dünya savaşını çıkarırlar alimallah

senin halayla benim hala bir araya gelmesin o zaman, el ele verip 3. dünya savaşını çıkarırlar alimallah

Halalarda sıkıntı var yahu bizimki de Azrail olsa ilk annemin canını alır babami sarıp sarmalar bizi yerin dibine sokar bayramda elini öpmeye gidersin büyük diye kadın elini uzatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…