kuzum bademciklerim şişti hastalıktan fazla giremedim nete.
cuma günü de sevdicek geldi dün görüştük geri gitti.
ders yalan oldu kaç gündür
linka, seni anlıyoruz ama tamamen bırakmakta olmaz ki kuzum. sen bilirsin yine de ama sadece istediğinle muhattap olman yeterli..
ayy kuzum bilemedim ki şimdi, bana 1 kesin var gibi geldi, böyle sorularda çok acayip oluyorum, cevap anahtarı yanlış dicem ama doğru da olabilir :18:
sigara kullanıyorum malesef, son 1-2 aydır baya arttırdım. guatrı ölçtürmek için dahiliyeye mi gideyim kuzum. ben kulak burun boğaza gitmiştim, o direkt gribe yönelik konuştu, ama grip olsam anlarım yani
oyy kuzuma geneee, çok özletiyosun kendini rengişim benimmmbeni duaya ekle kuzum
kıyamam ben size tuğbişimevet sevdiceğin yanında zaman nasıl akıyo anlamıyo insan gerçekten. çok çabuk geçiyo, yanındayken bile özlüyosun hatta inşallah en kısa zamanda gene görüşürsünüz
dün gene hiç çalışamadım kızlar, sözde çikolata koyulan şekerlikler varmış :26: onu almaya çıktık, söz için kahve vericem minik kavonozlarda onu sipariş ettik vs. vs. dün de böyle geçti. nisanda işi sıkı tutmam lazım, çünkü mayısın başında bohçaları açıcakmışız, bir sürü meraklısı var şimdiden, git geller olucak hep eve. son nisan ve haziranım kaldı kızlarbugün rehberlik ve ölçme çözücem. sonra bu hafta için tekrar program yapıcam. hepimize kolay gelsin
Bilmiyom Badem.:26:
oyy ya kıyar mıyımgeçmiş olsun fındıgım
sevdicek de gelmiş oh oh
Bilmiyom Badem.:26:
ben de sana kıyamam ki hiç
bademcikler geçti mi kuzum şimdi?
sedefim bende cumartesi 110 soru çözdüm dersanede mat ve cografya dersinde çok mutlu oldum yüz soru deme benim gibi olkızlar bugün sadece 100 rehberlik çözdüm. pegemler bitince tekrara başlıcam. sorularla çok vakit harcanıyo, beyaz kalem kalırsa kalsın yapcak bişeyim yok
anneannem geldi bize, baya kalcak, o gelince teyzemler de geldi. ders yalan oldu. bi arkadaşım kitap alamamıştı, akşam bendeki kitapların bazılarını ona götürdüm, gün bitti
canım bana da özelden msj atarmısın üzülürüz bak bebişte çatlak çıtır teyzesini ösler gitmeBen bu topiği bırakıyorum,herkes hakkını helal etsin.
Telefondan görüşmeye devam ederiz,herkese teşekkürler,her şey için.
kızlar topikte kimse kalmadı ya duayı geri toplanınca mı yapsak ne yapsak
Bencede rengomi kimse katılmak istemedi zaten...
ya bi üyeye denk geldim kkda çok üzüldüm yaşadıklarına
ya bi üyeye denk geldim kkda çok üzüldüm yaşadıklarına
ya okuma onları bızım zaten kafamız yerınde değil
kim miş o kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?