2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

benim randevum persembe gunuydu bebek cok sukur iimis ama plasente rahim azinda duruomus bu sekildeykn norml dgm ypmm imknsizmis ama karin buyudkce plasnte yukari cikabilirmis cikmazsa tk care sezaryan mis bole bi durimla karsilasan varmi birde ikili testimis ii cikti ama yinede uclu test yaptirdi doktor kimler uclu test yaptirdi baska?
Birde bu sefer cinsiyeti kesnlesir die bklioduk fkt gostemedi onceki gidisimisde
%90 kiz demisti bnde kiz olrk dusunuom oyzde isim onerrmisiniz
Onumizdeki ay yani 5. Ayda renkli ultrasonla bkilckmis bilgisi oln vr mi

bende mart annesiyim kızlar benide alın aranıza bi oğlum paşam olucak isim arıyorum yardım edin

mart annesi olmak.. "anne" olmak!! müthiş bişi.. 16 haftam bitti ve dün hayallerimdeki meleğim gerçek oldu ve bi kızım olucanı öğrendim allaha çok şkür herşey yolunda.. kızımın adı zeynep olucak, hiç düşünmedim ismini çünkü kendimi bildim bileli, daha küçükken bile "büyüyünce benim kızım olucak adı da zeynep olucak" derdim :))
allahım beni duydu.. bebek isteyen, anneliği tatmak isteyen herkese yaşatsın tanrım bu tarifsiz duyguyu... :))
sizlerinde hamileliği sorunsuz ve çook güzel geçsin inşallah :) öpücükler

nerdeyse tüm bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldu gibi allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bizde çağan deniz diye iki isim koymayı düşünüyoruz hanımlar sizce nasıl oğluşumuzun ismi...

nerdeyse tüm bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldu gibi allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bizde çağan deniz diye iki isim koymayı düşünüyoruz hanımlar sizce nasıl oğluşumuzun ismi...

Cok guzel insallah ismiyle yasar,insallah tum bebeklerimiz isimleriyle yasarlar.insallah bende bebegimin cinsiyetini ogrenebilirim ama beklemem gerekiyor.ben diger kan testi yapmiyorum yani dr um diger kan testlerini yaptirmadi.insallah gerek duymadigi icin yaptirmamistir.

Kızlar selam, cok oldu yazamadım.. Hep hastanelerdeyim çünkü.. Boyun fıtığı vardı bende 3 sene önce tekrar ortaya çıktı.. Ilac da kullanamıyorum o yüzden gecmıyor bir türlü..her gün fizik tedaviye gidiyorum.. Ağrılarım o kadar cok ki uyumuyorum geceleri.. Boynumda boyunluk oturduğum yerde uyuyorum resmen.. Herkes iyi sanırım yazdıklarınızı okudum.. Ama topic bayaa gerilere düşmüş.. Arzucum sen de iyisindir inşallah sağlıkla kucağına alırsın artık..

Bugün aranıza katıldım, umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, 15.haftamız bitmek üzere, cinsiyetini öğrenemedik, cumartesi günü kontrol var, belki öğrenebiliriz, bu kadar süre hiç kilo almadım benim gibi olan var mı aranızda ( mide bulantısı yada kusma da yokdu )

bende bu hafta doktora gittim doktor yüzde doksan erkek dedi haftaya tekrar gidicez kesinleşmesi için ama içime hep erkek doğuyurdu :) rüyamda bile görmüştüm

benim 2 li temizdi 3 lüye gerek duymadı dr um.ama afp mom diye bi test var onu yaptık 3 lü haftasında.şimdi arife günü doplere gircem bende 20. haftamın sonu oluyo

Bugun bebegimizin ilk esyasini aldik biraz erken olsada,cok heyecan verici Allah im insallah herkese nasip eder tum isteyenlere.

Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, biz heycanla bir prenses beklerken hatta ismi bile hazırken, doktor bir prens geliyor dedi, ilk başta şok olduk sonra alıştık, hatta isim bile bulduk minik prensime Selim

Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu, biz heycanla bir prenses beklerken hatta ismi bile hazırken, doktor bir prens geliyor dedi, ilk başta şok olduk sonra alıştık, hatta isim bile bulduk minik prensime Selim

Allah ismiyle yasatmayi nasip etsin.hayirli omurler versin.darisi benim bebegimin cinsiyetini ogrenmeye insallah

canım benimde plesentam rahim ağzında bu ikinci hamileliğim.kızımdada aynı idi ve plesentam yukarı çıkmadı.ve bebeğimde tersdi.sezeryanla oldu.şimdi 15 aylık.buda sanırım aynı olacak.hiç kafana takma canım önemli olan sağ salim bebeğini kucağına almak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin.hoşgeldin minik SELİM.

kızlar ben hala aptal gibiyim.. konuşuyorum kızımla.. 19. haftamın içindeyim..yakında hareketlerini hissetmeye başlıcaz o zamanda 2 saat hareket etmedi mi "hay allah bişi mi oldu" dicez.. hep diyorum annelik manyakça bişey ama çoook güzel, özel, bambaşka :) allahım isteyen herkese yaşatın bu duyguyu :)) bi de karar verdim 9 ay çok uzuuun ;p sabırsızım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…