Arkadaslar ben ayin ikisine kadar bebegimin cinsiyetini ogrenemeyecegim.ikisinde ultrasonum var.benim sormak istedigim aranizda hic yuzuk testi yapan varmi?biz dun yaptik yuzugum dondu,bugunde sinifta arkadaslarla denedik aynisi oldu.halka cizdiyani kiz dediler.aynisi olacakmi diye diger hamile olan arkadasimiza yaptik onda da saga sola gidip geldi erkek dediler.buna inanan yada daha once yapipta gercekten cikan varmi bu sekilde?
bende yapmıştım yüzük testi..daha cinsiyeti öğrenmeme çok vardı ve tüm batıl inançlardan medet umdum :)) 2 kez yaptım ikisinde de döndü bariz bi şekilde.. kız yani.. nitekim kızım olucak ama bu tamamen batıl bişi tabi ama tuhaf olanı çevremde herkesin doğru çıkması :)) inşallah hayırlı bi şekilde öğrenirsin cinsiyetini :))
Cok sukur bebegimi bugun tekrar gordum.hersey yolunda gidiyor ve sonunda cinsiyetinide ogrendik.benimde bir kizim olacak insallah.bu arada yuzuk testi dogrumudur nedir Allah herseyin hayirlisini versin
Cok sukur bebegimi bugun tekrar gordum.hersey yolunda gidiyor ve sonunda cinsiyetinide ogrendik.benimde bir kizim olacak insallah.bu arada yuzuk testi dogrumudur nedir Allah herseyin hayirlisini versin
cinsiyetini yeni öğrenenlere, ve değişenlere hayret ediyorum. cunku bize daha 11. haftada ilk doktorumuz söylemişti. 3 doktor değiştirdim, gittiğim hiç bir yerde cinsiyetini sormadığım halde ısrarla bariz bir erkek dediler. değişmesi hoş birşey olmasa gerek ama ne olur ne olmaz düşünemeden bile öğrenmek garipti gerçekten...
bu arada bir arkadaş kalp ağrıları olduğunu söylemiş, bende ve bir arkadaşımda da var, kan basıncından oluyormuş. son zamanlarda soluma yattığımda daha kötü hissettiriyor kendini, doktora sorduğumda umursamamıştı, ama bu sefer ısrar edicemm...
cinsiyetini yeni öğrenenlere, ve değişenlere hayret ediyorum. cunku bize daha 11. haftada ilk doktorumuz söylemişti. 3 doktor değiştirdim, gittiğim hiç bir yerde cinsiyetini sormadığım halde ısrarla bariz bir erkek dediler. değişmesi hoş birşey olmasa gerek ama ne olur ne olmaz düşünemeden bile öğrenmek garipti gerçekten...
bu arada bir arkadaş kalp ağrıları olduğunu söylemiş, bende ve bir arkadaşımda da var, kan basıncından oluyormuş. son zamanlarda soluma yattığımda daha kötü hissettiriyor kendini, doktora sorduğumda umursamamıştı, ama bu sefer ısrar edicemm...
işte buu :)) çok sevindim) bende yarın görücem meleğimi :)) heyecanla bekliyorum..saatleri sayıyorum!!
kıssssslllllaaaaarrrrrr merhabalar,ben de mart ayında doğuracak olanlardanım,beni de aranıza kabul buyurun lütfen
benim birrrrrrrrrrr kızçeeeemmmm olacakkkkkkk
Hoş geldin aramıza dombrabre hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucana...
Bu ara hafif kalp ağrısı çarpıntı normal arkadaşlar kalbimiz iki kişi için atıyorDamarlar sürekli genişliyor pompalanması gerekn kan miktarı artıyor ve sonuc bu oluyor. çok çabuk soluk soluğa kalıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?