2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Arkadaslar ben ayin ikisine kadar bebegimin cinsiyetini ogrenemeyecegim.ikisinde ultrasonum var.benim sormak istedigim aranizda hic yuzuk testi yapan varmi?biz dun yaptik yuzugum dondu,bugunde sinifta arkadaslarla denedik aynisi oldu.halka cizdi yani kiz dediler.aynisi olacakmi diye diger hamile olan arkadasimiza yaptik onda da saga sola gidip geldi erkek dediler.buna inanan yada daha once yapipta gercekten cikan varmi bu sekilde?

bende hissetmeye başladım artık çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın prensesim kendisini baya bir hissettiriyo

arkadaslar hepinizin bayrami mubarek olsun.insallah bundan sonraki bayramlari bebeklerimizle kutlamak nasip olsun.bu arada bebegimizin hareketlerini hissetmek cok guzel bir duygu insallah tum isteyenler hayirli bir sekilde yasarlar.

Tüm annelerimizin ve tüm müslüman cemiyetinin bayramı kutlu olsun. Bende hisstemeye başladım hatta bugün babamızda elini koydu o da hissetti... çok güsel bi duygu...

bende yapmıştım yüzük testi..daha cinsiyeti öğrenmeme çok vardı ve tüm batıl inançlardan medet umdum :)) 2 kez yaptım ikisinde de döndü bariz bi şekilde.. kız yani.. nitekim kızım olucak ama bu tamamen batıl bişi tabi ama tuhaf olanı çevremde herkesin doğru çıkması :)) inşallah hayırlı bi şekilde öğrenirsin cinsiyetini :))

kızlar kalp ağrısı çeken var mı :)) böyle söyleyince komik oldu tabi.. içimde tuhaf şeyler oluyo ve organlarım ne olduğunu şaşırdı tabi ;p göğüs kafesim mi büyüdü bilmiyorum ama otururken yatarken kalbim batıyo resmen.. ağrıyo.. cumartesi doktora sorucam ama yaşayan var mı merak ettim....

Cok tesekkur ederim bazi arkadaslarim inaniyorlar dogru cikiyor diyorlar ama tabi bu dediginiz gibi batil inanc.ama bende inanmak isterimcok sukur yarin insallah ogrenecem kizimmi yoksa oglummu olacagini.Allah ne verirse hayirlisindan,hayirli bir sekilde versin.

allah gönlüne göre versin inşallah :)) 10.haftada cinsiyet öğrenme testleri bile çıkmış.. kimbilir ilerde neler çıkıcak.. eskiden ultrason mu varmış.. 9 ay ne çıkacağını bilmeden beklemiş annelerimiz.. :)) önce hepimiz sağlıklı olmasını diliyoruz elbette ilk dilek bu ama bence her yiğidin gönlünde bi aslan yatıyo :)) kız istiyosan bıcırık bi kızın olsun :) erkek istiyosan da yakışıklı bi paşa gelsin inşallah :)

slm kızlar benimde şubatta olucak nasipse doğumum benimde şu zamana geldik hala cinsiyeitnde pek emin değiliz 5. ayıma kdar kız dedi dedi şimdi erkek diyolar bekliyorum merakla ne çıkıcak diye hakkımızda hayırlısı olsun cümleizin

Cok sukur bebegimi bugun tekrar gordum.hersey yolunda gidiyor ve sonunda cinsiyetinide ogrendik.benimde bir kizim olacak insallah.bu arada yuzuk testi dogrumudur nedirAllah herseyin hayirlisini versin

cinsiyetini yeni öğrenenlere, ve değişenlere hayret ediyorum. cunku bize daha 11. haftada ilk doktorumuz söylemişti. 3 doktor değiştirdim, gittiğim hiç bir yerde cinsiyetini sormadığım halde ısrarla bariz bir erkek dediler. değişmesi hoş birşey olmasa gerek ama ne olur ne olmaz düşünemeden bile öğrenmek garipti gerçekten...
bu arada bir arkadaş kalp ağrıları olduğunu söylemiş, bende ve bir arkadaşımda da var, kan basıncından oluyormuş. son zamanlarda soluma yattığımda daha kötü hissettiriyor kendini, doktora sorduğumda umursamamıştı, ama bu sefer ısrar edicemm...

kıssssslllllaaaaarrrrrr merhabalar, ben de mart ayında doğuracak olanlardanım,beni de aranıza kabul buyurun lütfen

benim birrrrrrrrrrr kızçeeeemmmm olacakkkkkkk

Cok sukur bebegimi bugun tekrar gordum.hersey yolunda gidiyor ve sonunda cinsiyetinide ogrendik.benimde bir kizim olacak insallah.bu arada yuzuk testi dogrumudur nedirAllah herseyin hayirlisini versin

işte buu :)) çok sevindim ) bende yarın görücem meleğimi :)) heyecanla bekliyorum..saatleri sayıyorum!!

merhaba :) evet sol tarafa yattığımda özellikle hissettiriyo kendini.. ben organlar büyüdü ve göğüs kafesimi sıkıştırıyo diye düşündüm ama bende yarın dr a sorucam.. kan basıncını da sorarım teşekkür ederim :))

Merhaba ben dun ogrendim bebegimin cinsiyetini 20.haftada cunku benim yasadigim ulkede 20.haftadan once bakmiyorlar.burda her ay ultrasana giremiyorsunuz.bir sonraki ultrasonum 34.haftada 14 hafta sonra

kıssssslllllaaaaarrrrrr merhabalar, ben de mart ayında doğuracak olanlardanım,beni de aranıza kabul buyurun lütfen

benim birrrrrrrrrrr kızçeeeemmmm olacakkkkkkk

Hoş geldin aramıza dombrabre hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucana...

Bu ara hafif kalp ağrısı çarpıntı normal arkadaşlar kalbimiz iki kişi için atıyor Damarlar sürekli genişliyor pompalanması gerekn kan miktarı artıyor ve sonuc bu oluyor. çok çabuk soluk soluğa kalıyor musunuz?

:) soluk soluğa kalıyorumm evet.. bugün doktora da sordum aynen düşündüğüm gibi karnım büyüyo göğüslerim büyüyo bebek büyüyo :) içimde bişiler oluyo ve kambur oturursam ya da herhangi rahatsız başka bi pozisyonda oturursam bu ağrı hep olurmus ve normalmiş :) geriye doğru düz otur dedi :) normal olduğu sürece yaşayacağım her sıkıntıya hazırım :)) yeter ki meleğim iyi olsun, sağlıklı olsun :) bütün meleklerimiz allaha emanet!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…