Merhaba ben dun ogrendim bebegimin cinsiyetini 20.haftada cunku benim yasadigim ulkede 20.haftadan once bakmiyorlar.burda her ay ultrasana giremiyorsunuz.bir sonraki ultrasonum 34.haftada 14 hafta sonra
:) soluk soluğa kalıyorumm evet.. bugün doktora da sordum aynen düşündüğüm gibi karnım büyüyo göğüslerim büyüyo bebek büyüyo :) içimde bişiler oluyo ve kambur oturursam ya da herhangi rahatsız başka bi pozisyonda oturursam bu ağrı hep olurmus ve normalmiş :) geriye doğru düz otur dedi :) normal olduğu sürece yaşayacağım her sıkıntıya hazırım :)) yeter ki meleğim iyi olsun, sağlıklı olsun :) bütün meleklerimiz allaha emanet!!
Merhaba ben dun ogrendim bebegimin cinsiyetini 20.haftada cunku benim yasadigim ulkede 20.haftadan once bakmiyorlar.burda her ay ultrasana giremiyorsunuz.bir sonraki ultrasonum 34.haftada 14 hafta sonra
bilmiyordum arkadaşım, kusura bakma:)
ultrasona bazı ülkelerde sıcak bakılmıyor sanırım. bebeğin gelişimini ingilizce sitelerden takip ediyorum, orda bir yerde çok sık bakılmadığını gördüğümde şaşırmıştım.
belki de doğrusu odur, ama inşallah bebeklere bir zararı yoktur...
nerde yaşıyorsun canım neden sık sık ulrasona girdirmiyorlar zaraalı olduğu için mi?benim doktorda 2 haftaya bir gelin diyor önceki gebeliğimde ayda bir gidiyorduk
canım gayet normal ben ilk gebeliğimde kalp çarpıntılarım oluyordu hiç bir şey yokken normal bir durumdayken kalbim yerinden fırlayacakmış gibi çırpınıyorkısa süre sonra geçiyordu ilk gebeliğimde başlamıştı sonrada devam ettişimdi 2. bebeğime hamileyim daha yaşamadım kalp çarpıntısı ama ilk gebeliğimde kaldı diye düşünüyorum hayırlı doğumlar inş hepimize:)
Estagfurullah canimben Avusturalyada yasiyorum burda surekli bakmiyorlar ultrasonla.bebege zarari oldugunu dusunuyorlar ne kadar dogru bilmiyorum.bende hem kitaplar var ordan takip ediyorum hemde netten sanirim sadece Turkiye de her gidildiginde bakiliyor hangisi daha iyi bilmiyorum.ozel dr um bile sadece bir kez bakti yaptiklari bisey yok acil bir durum yoksa.bence, bana gore Turkiye nin durumu bu konuda daha iyi.
Bayanlar ben bebek kiyafeti gordummu dayanamiyorum aliyorum.simdiden almak iyimi bilmiyorum.alisverise baslayan oldumu?nerde indirim gorsem bakiyorum dayanamayip aliyorum.
Bayanlar aranizda bel,sirt yada kalca basen agrisi olan var mi?benim kalcam cok kotu agriyor ne yuruyebiliyorum,nede yatakta sagima soluma donemiyorum.ne yapacagimi bilmiyorum yarin dr da randevum var ona soracam.ama sizlerede danismak istedim.bu durumda olan vrmi ne yapilmasi gerekiyor?agrilar cok kotu
benimde cok agrılarım oluyor. bir kac gundur geceleri uyuyamıyorum. doktor randevuma daha cok var. etrafımdaki anneler, kalsiyum eksikliğinden olur diyorlar. gecen randevumda kalsiyumu az alırsan agrıların olabilir demisti doktor. belki ondandır bilemiyorum. öğrenirsen nedenini paylaşırmısın arkadaşım? Allah kolaylık versin hepimize
Bayanlar aranizdabel,sirt yada kalca basen agrisi olan var mi?benim kalcam cok kotu agriyor ne yuruyebiliyorum,nede yatakta sagima soluma donemiyorum.ne yapacagimi bilmiyorum yarin dr da randevum var ona soracam.ama sizlerede danismak istedim.bu durumda olan vrmi ne yapilmasi gerekiyor?agrilar cok kotu
Selam kızlar..benim ikili ve üçlü testlerim çok şükür iyi çıktı.oğlumun gelişiminin de haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktorum ama doktor değiştirdiğim için ayrıntılı ultrason yaptıramadım..doktor yaptırırsan iyi olur dedi ama en erken hafta sonu yaptırabilirim çalıştığım için.hafta sonuna da ayrıntılı ultrason haftası geçiyo..ne önerirsiniz,yaptırmasam ihmal etmiş olur muyum,emin olamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?