Yaziyoruzda kimse cevap vermiyor.birseyler yazmiyorlar hergun bakiyorum ben.cok sukur dogum yaklasiyor.bizim herseyimiz hazir.hastane cantama kadar hazirladim cunku benim suan yardim edecek kimsem yok var da yok.insanin illaki kendi annesi olacak yaninda sartlar mumkunse tabi.dogumda annesi yaninda olabilcek varmi? Annem doguma bir yada iki hafta kala gelecek.
Benim erkn dogm riskim olmasina ragmn ne bbgn odasi vr ortada nede alinan bisi yikandi dogum cntasi hazir diosunuz bn icine konmasi gereknlr hakkinda ufacik bir bilgiye bile sahip deyilim bn cok sukur annm yanimda sanirm ona guveniyrm bisi olrsa o halleder diye allah size ve annesi olmynlara yardmci olsn bu gnlerde insann yannda olmsini istdgi tk kisi diyeblrm yinede soyle dusun en azndn iki hfta klalada olsa ynina gelebilecek annen yinede cok sanslisn
Bu arada canyaya neler koydun onlarida ogrenebilirmiyim bi eksgim varsa onlri alayim bare)))
Evet ya çanta işi mühim benim hazir değil daha pijamalar falan iki haftaya kayınvaldem getircek herkes çantaya böle neler koyduğunu paylaşırsa ii olur eksiklermizi görürürz. Benim ev işi falan hep babaannemizi bekliyor ben yüzeysel yapabiliyorum yapsam da işler çokkEvet cok sukur gelebiliyor ben yurt disinda yasadigim icin gelip gitmeleri zor.Allah annelerimizi babalarimizi bagislasin, bizde yarinin anne ve babalariyiz.cantama once kendim icin bir gecelik,bir pijama koydum ic camasiri,havlu,ozel dogum sonrasi pedi,gogus pedi.bebegim icin 3 adet tulum,3adet kundak sargi bezi,alt bezi bir kactane,kremleri,sapka eldiven dogum sonrasi icin olanlardan,agiz bezi,bebek icin havlu sanirim bu kadardi.yasadigim yerde hastanelerde eger normal dogum yaparsan iki gece kaliniyor,sezeryan olursa biraz daha fazla bu yuzden bunlarin hepsi lazim oluyormus.belki benim bile unuttugum seyler var.
Evet ya çanta işi mühim benim hazir değil daha pijamalar falan iki haftaya kayınvaldem getircek herkes çantaya böle neler koyduğunu paylaşırsa ii olur eksiklermizi görürürz. Benim ev işi falan hep babaannemizi bekliyor ben yüzeysel yapabiliyorum yapsam da işler çokk
Kızlar geçen bi konu açtım görmüşsünüzdr belki ben öğretmenim geçen kafamda bi kaşıntı başladı evvel gün duş sonrası tararken o malum yaratıklardan düştü önüme sizin anlıcanız bu yaştan sonra bitlendim ve netten okuduğum kadarıyla bit şampuanlarına kimyasal oluğu için gebelikte bebeğe zararlı denmiş. Canlar napmalıyım bi öneriniz var mı saçlarım da çok uzun kıyamıyorum kestirmeye yarın bi eczaneye danışcam artık sizin var mı bi önerinizi nolur yardımcı olun ne şans öğrencilerle içli dışlı da değildim çok pufff...
Gecmis olsun zor bir durum.bir sakincasi varmi bilmiyorum gaz yagi kullanabilirsin oda iyi bu konuda cocukken birkerede bende gecirdim gaz yagi kullanmistik.zarari yoksa kullanabilirsin dr una sordunmu?ne kullanilir boyle durumda onlar soyler.
Canım anladığım kadarıyla senin ufaklık yerleşmiş gibi yerine normal bunlar artık zaman daralıyor ben de de var aynı belirtiler bunlara ek olarak bi uykusuzluk uyku düzensizliği ve mide ağrısı taş var sanki midemdeBenim pazartesi gunu dr randevum var yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorum.ama su siralar catim kasiklarim bayagi agirlasti agrilarim artti sanki kemiklerimi birbirinden ayiriyorlar.bebegimin hareketleride azaldi gibime geliyor bilmiyorum artik ne olacak.erken dogum yapacam diye korkmaya basladim.akintimda artti sizlerde de boyle sorunlar basladimi?akintiniz varmi?bunlar normalmi?ben pazartesiye kadar soramayacam dr uma kafamda kuskular donup duruyor.
Meraba hmileligm 37.haftasndayim yarin doguma giriyorm suyu bitmeye ykn oldugu icin hpinizn dualarini bkliyorm smdiden tesekkurler herkeze
selam bayanlar eger sanciniz,ufak agriniz dahi olsa lutfen dr unuza soyleyin.ben pazar gunu dogum yaptim,birden suyum patladi.cok sukur iyiyiz ama bebegim hala hastanede.ins en kisa zamanda cikar.4 hafta erken dogum oldu.lutfen en ufak degisikligi dr bildirin.
Canım çok çok geçmiş olsun nasıl oldunuz normal mi doğum yaptın bebişin nasıl ne kadar doğdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?