2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Benim erkn dogm riskim olmasina ragmn ne bbgn odasi vr ortada nede alinan bisi yikandi dogum cntasi hazir diosunuz bn icine konmasi gereknlr hakkinda ufacik bir bilgiye bile sahip deyilim bn cok sukur annm yanimda sanirm ona guveniyrm bisi olrsa o halleder diye allah size ve annesi olmynlara yardmci olsn bu gnlerde insann yannda olmsini istdgi tk kisi diyeblrm yinede soyle dusun en azndn iki hfta klalada olsa ynina gelebilecek annen yinede cok sanslisn

Bu arada canyaya neler koydun onlarida ogrenebilirmiyim bi eksgim varsa onlri alayim bare)))

Evet cok sukur gelebiliyor ben yurt disinda yasadigim icin gelip gitmeleri zor.Allah annelerimizi babalarimizi bagislasin, bizde yarinin anne ve babalariyiz.cantama once kendim icin bir gecelik,bir pijama koydum ic camasiri,havlu,ozel dogum sonrasi pedi,gogus pedi.bebegim icin 3 adet tulum,3adet kundak sargi bezi,alt bezi bir kactane,kremleri,sapka eldiven dogum sonrasi icin olanlardan,agiz bezi,bebek icin havlu sanirim bu kadardi.yasadigim yerde hastanelerde eger normal dogum yaparsan iki gece kaliniyor,sezeryan olursa biraz daha fazla bu yuzden bunlarin hepsi lazim oluyormus.belki benim bile unuttugum seyler var.

Evet ya çanta işi mühim benim hazir değil daha pijamalar falan iki haftaya kayınvaldem getircek herkes çantaya böle neler koyduğunu paylaşırsa ii olur eksiklermizi görürürz. Benim ev işi falan hep babaannemizi bekliyor ben yüzeysel yapabiliyorum yapsam da işler çokk

Oo onu hic sorma bazen yuzeyselinde yuzeyselini yapabiliyorum ben.eger enerjim olursa normal temizleyebiliyorum.bizde annanemizi bekliyoruz. bakalim kismet erken dogum olmazsa dogumdan once evimi temizlemis herseyiyle hazir olacagim.kismet artik bebeklerimiz saglikli olsunda evi sonra temizlesekte olur artik ne yapalim.

Kızlar geçen bi konu açtım görmüşsünüzdr belki ben öğretmenim geçen kafamda bi kaşıntı başladı evvel gün duş sonrası tararken o malum yaratıklardan düştü önüme sizin anlıcanız bu yaştan sonra bitlendim ve netten okuduğum kadarıyla bit şampuanlarına kimyasal oluğu için gebelikte bebeğe zararlı denmiş. Canlar napmalıyım bi öneriniz var mı saçlarım da çok uzun kıyamıyorum kestirmeye yarın bi eczaneye danışcam artık sizin var mı bi önerinizi nolur yardımcı olun ne şans öğrencilerle içli dışlı da değildim çok pufff...

Gecmis olsun zor bir durum.bir sakincasi varmi bilmiyorum gaz yagi kullanabilirsin oda iyi bu konuda cocukken birkerede bende gecirdim gaz yagi kullanmistik.zarari yoksa kullanabilirsin dr una sordunmu?ne kullanilir boyle durumda onlar soyler.

Gecmis olsun zor bir durum.bir sakincasi varmi bilmiyorum gaz yagi kullanabilirsin oda iyi bu konuda cocukken birkerede bende gecirdim gaz yagi kullanmistik.zarari yoksa kullanabilirsin dr una sordunmu?ne kullanilir boyle durumda onlar soyler.

Canım önceki gün en son eczaneye gitti eşim bitkisel spreyler varmıs önce sirkeyle yıkadık saçımı sonra bi taradık spreyledik ertesi gün sabah tekrar yıkadık taradık şimdilik kuırtulduk gibi bakalım 6 güne kadar işlemi tekrarlamamız gerekmiş bi daha yapcaz zati kayınvaldem haftaya geliyor artık o daha çok anlıyor böyle şeylerden eşimle biz pek anlamıyoruz o bakar artık bu arada evdeki herşeyi nerdeyse yıkıyorum dünden beri çamasır makinası çalışıor harıl harıl dezenfekte malum az kaldı doğumada aöa cocuğun eşyalarını ellemiyorum nolur nolmaz elleme dedi kayınvaldem.

Bu arada çatı muayenesi olan var mı nasıl birşey

Benim pazartesi gunu dr randevum var yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorum.ama su siralar catim kasiklarim bayagi agirlasti agrilarim artti sanki kemiklerimi birbirinden ayiriyorlar.bebegimin hareketleride azaldi gibime geliyor bilmiyorum artik ne olacak.erken dogum yapacam diye korkmaya basladim.akintimda artti sizlerde de boyle sorunlar basladimi?akintiniz varmi?bunlar normalmi?ben pazartesiye kadar soramayacam dr uma kafamda kuskular donup duruyor.

Canım anladığım kadarıyla senin ufaklık yerleşmiş gibi yerine normal bunlar artık zaman daralıyor ben de de var aynı belirtiler bunlara ek olarak bi uykusuzluk uyku düzensizliği ve mide ağrısı taş var sanki midemde

Bugun dr da randevumuz vardi ama cati muayenesi yapmadilar.ne zaman yapilacak bilmiyorum belki hic yapmayacaklar.carpintim icin dr ozel kalp muayenesi verdi.eger sizinde bir rhatsizliginiz varsa bayanlar aman ihmal etmeyin.insallah benimde bir sorunum yoktur.

Benim de dündü kontorlüm çatı muayenesi yapmadı henüz. ilk defa nst ye girdik sancı ve herhangi bi sıkıntı cıkmadı ne gibi bi sonuc cıkınca hastanede tutuyorlar. Doğumu ne şekilde yapmak arzusunda olduğumuzu sordu normal dedim ve kendime şaşdım çünkü ilk zamanlar deli gibi normalden korkan ben allahın hikmetimidir bilmem normal doğum taraftarı oldum aynı soruyu basta sorsa kesin sezeryan derdim hem de tamamen baysınsın derdim

Selam sancilari baslayan arkadaslar varmi?zaman git gide yaklasiyor.heyecan basladi ben ruyalarimda gormeye basladim.iyice heyecan sardi insallah annem geldikten sonra dogumum gerceklesir.

Bizim de babaannemiz geldi bakalım haftalık kontrollerimiz oluyor beklemedeyiz şuan hiç bi problem yok gibi sancı falan da yok gibi olsa da nasıl bişey olacak tam bilmiyoz bakalım zaman neler gösterecek

selam arkadaşlar sizler tecrübeli olduğunuz için bu soruyu burda sormam gerektiğini düşündüm.ben daha çok yeni hamileyim ve yarın ilk kontrollerim başlyo ve ben ne ile karşılaşacağım bilmiyorum ultrasona girecm sanırım..başka ne olabilir çok heycanlıyım alttan muayene ediyorlarmı vajina içine falan bakıyorlarmı elle falan çok merak ediyorum ...

Meraba hmileligm 37.haftasndayim yarin doguma giriyorm suyu bitmeye ykn oldugu icin hpinizn dualarini bkliyorm smdiden tesekkurler herkeze

selam bayanlar eger sanciniz,ufak agriniz dahi olsa lutfen dr unuza soyleyin.ben pazar gunu dogum yaptim,birden suyum patladi.cok sukur iyiyiz ama bebegim hala hastanede.ins en kisa zamanda cikar.4 hafta erken dogum oldu.lutfen en ufak degisikligi dr bildirin.

Canım çok çok geçmiş olsun nasıl oldunuz normal mi doğum yaptın bebişin nasıl ne kadar doğdu...

Canım çok çok geçmiş olsun nasıl oldunuz normal mi doğum yaptın bebişin nasıl ne kadar doğdu...

Cok sukur iyiyiz benim biraz dikislerim agrisada sukur.bebegimde iyi ama daha birakmiyorlar yurt disinda biraz farkli durumlar tamamiyla emin olmadan birakmayacaklarmis.cok sukur kilosu iyi 2.900 dogdu masallah.burada eger ters bir durum yoksa normal dogum benimkide normal dogum.ama altta dikisler var.insallah sizlerinki daha iyi olur acisiz dikissiz.hayirli dogumlariniz olsun.

Mrb herkes kayıplarda yine çoğu doğummu yaptı acep ben de hiç bi belirti yok henüz bakalım ne zaman gelcek bebiş sağlıklı olsun da. Bebişler kaç gram oldu nerelerde bu taze annecikler ve anne adayları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…