Hanmlar nasıl gidiyor hamilelik? Hazırlıklar ne alemde ? Bu arada bebişleriniz kaç gram oldu 1kiloyu geçti mi herkesBu aralar kimse yazmıyor problem yokdur umarım...
Bu aralar uyku düzensizliği ve bel ağrısı başladı sizde durumlar nasıl?
Selam bebeklerinizin hareketleri nasil?cokmu hareketliler yoksa sakinler mi?masallah benim kiz hic durmuyor ama kafama takilan bisey var surekli sol tarafimda toplaniyor.birden bir bakiyorum sol tarafimda poposumu kafasimi bilmiyorum ama elimi koyunca hissediyorum.sizde de boyle durumlar oluyor mu?
Hanmlar nasıl gidiyor hamilelik? Hazırlıklar ne alemde ? Bu arada bebişleriniz kaç gram oldu 1kiloyu geçti mi herkesBu aralar kimse yazmıyor problem yokdur umarım...
Bu aralar uyku düzensizliği ve bel ağrısı başladı sizde durumlar nasıl?
Herkeze slmlr nolr bbgm icn dua edin gecn cuma dobler ultrasona girdm bbegn suyu azalmis sinirdaymis ama tek sorn bu dgl plasentadada renk sorunu vrmis bunn tm ne manaya gldigini algilauamadm ama kotu bisimis bu cumada kndi doktrmdydi rndevu oda ultrasnla bkti suyn snrda ama bulniklasmis bu kotu dedi bu sekilde giderse bebegi almamis gerekick dedi kafayi yick gibiyim bu hftadnsnra disrda yasatilabiljrmis ama uzn sure kuvezde yatmasi gerekiyomus simdi bi hfta doblere bi hfta norml ultrssoma gidicm surkli hmilelik boynca olmayan klmadi bbgn glisimi ii dio doktr ama erkn alinmasi cok korkutuyo bni nolu dualrinizi esitgemeyin melgmdn cnku bnm hmlieligm tamamiyle mucize doktrlrda bunu soyluyo erkn menepoz hstasiykn mucizevi skilde bi yumurta yakaladilr tek yumurts ile tup bbk denedil ve allahima sukur tuttu ama smdi cok korkuyorm bnm gibi bu sornlri yssayn varmi tavsuyeniz varmi nolur yardmci olun
Herkeze slmlr nolr bbgm icn dua edin gecn cuma dobler ultrasona girdm bbegn suyu azalmis sinirdaymis ama tek sorn bu dgl plasentadada renk sorunu vrmis bunn tm ne manaya gldigini algilauamadm ama kotu bisimis bu cumada kndi doktrmdydi rndevu oda ultrasnla bkti suyn snrda ama bulniklasmis bu kotu dedi bu sekilde giderse bebegi almamis gerekick dedi kafayi yick gibiyim bu hftadnsnra disrda yasatilabiljrmis ama uzn sure kuvezde yatmasi gerekiyomus simdi bi hfta doblere bi hfta norml ultrssoma gidicm surkli hmilelik boynca olmayan klmadi bbgn glisimi ii dio doktr ama erkn alinmasi cok korkutuyo bni nolu dualrinizi esitgemeyin melgmdn cnku bnm hmlieligm tamamiyle mucize doktrlrda bunu soyluyo erkn menepoz hstasiykn mucizevi skilde bi yumurta yakaladilr tek yumurts ile tup bbk denedil ve allahima sukur tuttu ama smdi cok korkuyorm bnm gibi bu sornlri yssayn varmi tavsuyeniz varmi nolur yardmci olun
Canım biz de yatağı falan aldık da tam öyle bi düzene sokmadık benim doğum mart da öğretmenim ben yarıyıl tatilinde yaparım diyorum. Şimdi çok yoruluyorum ev işlerine bile zaman kalmıyor açıkçası...30saat derse giriyorum boş günümde yok bazen delircek gibi oluyorum iple çekiyorum doğum iznini zorunlu 3 haftaya kadar çalışcam. Başka çalışan arkadaşalr var mı siz napacaksınız kızlar...
bende öğretmenim.şu 6 ay doğum iznini bekliyorum.inşallah bu ayın 15 ine kadar çıkar.32.haftam okulun son haftasına geliyor.son 3 haftaya kadar çalışabilirmiyim bilmiyorum.şubat tatilindeki 2 hafta çalışmaya sayılıyormu yoksa arayamı gidiyor.
bende öğretmenim.şu 6 ay doğum iznini bekliyorum.inşallah bu ayın 15 ine kadar çıkar.32.haftam okulun son haftasına geliyor.son 3 haftaya kadar çalışabilirmiyim bilmiyorum.şubat tatilindeki 2 hafta çalışmaya sayılıyormu yoksa arayamı gidiyor.
Kizimin hareketlerini hissetmek buyuk bir zevk,heyecan ama gel gelelim su agrilar,sizilar ve kramplar beni mahvediyor.bu siralar hafiften bulantilarimda basladi.zaman yaklastikca iyice agirlasiyorun nefesim daraliyor.sanirim gebeligin en zor donemi bu donem olsa gerek.ama yinede herseye ragmen anne olabilmek dunyada birseye degisilmez.
canım senin yasadıklarını bir iki hafta önce bende yasadım hatta cok kotu oldugum icin erken mi doğurucam diye korkmaya baslamıstım. ama sonra ya ben alıstım ya da sikayetlerim azaldı bilmiyorum, kendimi daha iyi hissediyorum. bi arkadasımda bana 7. ay dolarken sikayetlerinin coğaldığını ama sonra adapte olduğunu söylemisti. bende de oyle oldu sanırım. insallah seninde oyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?