2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Benim gibi öğretmen anne adayı arkadaşlar,ben de 31. haftaya gireceğim,gittiğim doktordan biri çalışabilir izni için 32li haftalarda gelmem gerektiğini söyledi,aslında gebelik için 33. haftaya denk gelmiş oluyor.Bu 6 ay doğum izni doğum öncesi 8,doğum sonrası 16 hafta olarak taslağa alınmış,henüz çıkmadığı için yasayı beklemek durumundayız.Ayrıca yasa geçmezse 2. dönem için 2 hafta çalışmam gerekiyor.Doğum izni için GÜNCEL BİLGİSİ OLANLAR VARSA PAYLAŞSINLAR LÜTFEN.HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR İNŞALLAH ...

merhaba, benim bildiğim bu konu komisyonda bekliyordu uzun bi zamandır. sonra görüşüldü ve basbakanın onayıyla değişiklik yapıldı ustunde. yani artık bu son haliyle meclis gündemine alınması gerekiyor. gündeme alınınca zaten oyluyorlar ve yasa cıkıyor.
ama burda bir kac konuda daha komisyonda görüşülecek filan yazmıslar. kafam karıstı benimde. tekrar komisyona gidermi bilmiyorum. ama gündeme alınmayı bekliyorsa cok uzun surmez diye dusunuyorum ama bakalım kısmet
benim bebeğim doğum pozisyonunu hic bozmadı inatla asağıda duruyor. doktorum rahim agzı kapalı olduğu için erken dogum riski olmadıgını soyledi ama cok agrın olur 32de bırak dedi. 32de bıraksam mayısın basında iznimiz bitiyo, rapor almak problem, bi sekilde 37ye kadar gitmeye calısıcam zaten araya subat tatili giriyor. ama su yasa cıksada 32de bıraksam super olacak...

Bende bekliyorum 6 ay doğum iznini ocak sonuna kadar net resmi gazetede çıkar diye duydum umarım çıkarda içimiz ferahlar

Cok sukur bugun test sonuclarimizi aldik.hepsi cok iyi sadece b12 vitamini eksikligi varmis oda 3 igneyle duzene girecek.uzun zamandan sonra bebegimi tekrar gorecem iki hafta sonra buda ayfi bir heyecan benim icin cunku ben burda surekli goremiyorum.burdan herkese saglik diliyorum bebislerle beraber

Bende bekliyorum 6 ay doğum iznini ocak sonuna kadar net resmi gazetede çıkar diye duydum umarım çıkarda içimiz ferahlar

ben kac gündür yasa tasarısını arıyorum tbmmnin sitesinde bulamıyorum. aklıma en kotusu geliyor ama umarım dusunduğum sey değildir

doğum izni toplamda 6 ay oldu diye biliyorum.ama eğerki olmadıysa son 2 haftalık çalışma durumun tamamiyle okul müdürünün insiyatifine kalmış bişey.3 yıl kadar bir lisede memurluk yaptım ve doğum yapan öğretmenleri okul müdürümüz idare ediyordu.

şimdi gelelim benim soruma :))) aralığın 28 inde kontrolume gittim ve doktor bebişimin 4.5 kiloyu bulucağını söyledi.ben normal doğum istiyorum ama böyle olursa sezeryan dedim doktora ama kabul etmedi son ana kadar bekleyelim dedi ama tereddüt ettim.sizlerden ricam kontrole gittğinizde doktorunuza sorarmısınız kaç kilodan sonras normal doğum riskli oluyor

daha 32. hafta olduğu için belli olmaz anlamında bekleyelim demiştir doktorun bence. cünkü bizimkininde kafası buyuk ve birazda iri (boy,kilo hak getire:)) ama benim doktorum, bu büyüme durabilir ve ya yavaşlayabilir dedi. o yuzden karar vermek için cok erken dedi.
normalde kafası 10cmden buyuk değilse 3.5 un ustunude normal doğumla doğurtabiliyorlar. ama 4.5 kiloyu normal doğumla doğurtmuyorlar. birde tabi ultrasonun yaklasık bir deger gostermesi durumu var. ultrason 4 kilo gosterir ama 3.5 kilo cıkabilir cocuk, öylede bir ihtimalde var...

Insallah tum ogretmen arkadaslar icin hayirlisi olur.30+2 oldum bu agrilar sanki gid gide artiyor ve birde nefes darligi sizlerde nasil?bunun gibi durumlar yasiyormusunuz?olunca neler yapiyorsunuz?bu haftalar nasil gececek

hmmm tşkkr ederimmm açıklaman için en azından içim biraz daha rahat etti :)

Sirtimin agrisindan duramiyorum.bide nefesim darligi beni mahvediyor.doguma kadarbu hep boylemi surecek yatamiyorum,uyuyamiyorum(

Sirtimin agrisindan duramiyorum.bide nefesim darligi beni mahvediyor.doguma kadarbu hep boylemi surecek yatamiyorum,uyuyamiyorum(

Merhaba cnm benim de aynı sırt bel bir de bacak ve ayak ağrısı...okuldan yürüyerek geliyorum yürüyüş olsun diye kış vakti başka zaman yürümek zor eve 50 adım kala falan iice sızlıyor ayaklar böyle eve giriyorum nefes nefese iki büklüm. Şu yasa onaylansıydı da bu zulum biteydi artık kendilerine olunca bir gece apar topar onaylıyorlar bizi de süründürüyorlar ne zormus bi imza atıp onay vermek...

Merhaba annecikler nasıl gidiyor hamilelik hazırlıklar tamam mı bakalım zaman daralıyor artık bebişlere kavuşmaya az kaldı bi yandan da skıntılar artıyor uyku bozukluğu bel ayak ağrısı falan... Sizde ne sıkıntılar var , ne haberler var pek ses soluk yok bu aralar herkes iiyimi...

nerelerdesiniz canlar insanın aklına kötü şeyler geliyor... herhalde çok meşgulsunuz bu aralar kimse yazamıor malum doğum yaklaşıor işler çok bana sorarsanız henüz kaydadeğer hiç bişey yaptığım yok doğum çantamz bile hazir deil siz hazıladınız mı neler koydunuz?

Merhabalar pzartesi gnu doktora gittik 32+2deydik bbgn kilosu 1790 cikti dusuk gibi gldi bnana sizinkiler nasil bnde eekn plasenta yaslnmasi var erkn alcz bbgi dmisti 28 hftlikken sukur yine buzamana gldk grce doktr kilosu ii dedi ana bnm icim rht dgl yinede ayni zsmnda suyumda sinirda gidio plesntaya bski ypmick kdr su vrmis sdece insllh 38 hftlari gorurz dua edin nolur

Insallah saglikli,sihhatli hayirli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur.benim kizimda suan yaklasik 1900 dr kilosuna iyi diyor.bence bebeginizin kg si iyi dr um bana 1500 ve altinda olursa zayif bebek olur dedi.2000 ustude iri buyuk bebek demekmis.korkmayin Allah herzaman yanimizda dualarimizda.az kaldi dogumlarimiza insallah kazasiz belasiz hayirli bir sekilde kucaklarimiza alacagiz.

Yaziyoruzda kimse cevap vermiyor.birseyler yazmiyorlar hergun bakiyorum ben.cok sukur dogum yaklasiyor.bizim herseyimiz hazir.hastane cantama kadar hazirladim cunku benim suan yardim edecek kimsem yok var da yok.insanin illaki kendi annesi olacak yaninda sartlar mumkunse tabi.dogumda annesi yaninda olabilcek varmi? Annem doguma bir yada iki hafta kala gelecek.

Cvbnz icn tesekkurederim icim rhtladi gercktn doktr insallh 36. Hftayi gorucz bu sklde gderse dedi onn icn dua ediyrm olabldgnce gunune ykn dogsun diye butun hmilelerin allh yrdimcisi olsn hayirli cumalar diim bide))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…