2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Kızlar Çin Takvimi nden baktınız mı bebişlerinizin cinsiyetine?
Benimki erkek çıktı, bakalım tutucak mı?
:))

ben de baktim benimki de erkek cikti zaten erkek olacak gibi bi his var icimde hayirlisi bakalim

Günaydın kizlar bende bu ayda annelik duygusunu yasicam ins.ogreneli 1 hafta oldu ama henüz ultrasonda bakmak nasip olmadı ins bu cuma ilk muayene bakalım neler bekliyor bizi bu arada Dr larınız hangi testlere baktı

bir mart annesi daha geldi topiğinize

geçen hafta gittim kontrolüme ama hala kalp atışı yoktu bebek oluşmamış gibi bişeyler geveledi doktorum korkuttu beni alttan ultrasonda bakalım dedi zor oldu ama kabul ettim.. doktor kalp atışları var dedi ama ben duymadım maalesef o yüzden hamileymişim gibi gelmiyor hiç

Ben de bu cuma gidecektim doktora. O zaman benimde ayni seninki gibi olur :26:

Doktorlar bazen insanı korkutuyor.
Ama bir sorun olsa sana detaylı açıklardı cnm benim.
Demek ki sorun yok..
Hem sen gebeliği hissediyorsundur, kanaman vs de yoksa tehlike olduğunu sanmıyorum..
Güzel düşün..
Güzel şeyler hayal et..

son adet tarihine göre hesapladığımda 7. haftaya denk geliyor ama değil 5. haftanın içindeyim

Çünkü gebelik sat dan iki hafta sonra oluşuyor.
Yani döllenmeden sonra aslında gebe kalıyorsun.
Buna göre 5 hafta geçmiş.
Sat a bakarsan 7 hafta.
İkisi de doğru.
Biri cenin yaşına göre, diğeri sat a göre..

selam arkadaslar bende 1yildir evliyim her ayi umutla bekliyorum ama olmuyor.anne olmayi coooox ama cok istiyorum.adet olmama 3gun kaldi yine cok heyecanlaniyorum benim icin dua edin.

• Kızlar, sizde de göbeğinizin altından başlayıp aşağı doğru inen o çizgi oluşmaya başladı mı? Bende başladı, dün farkettim; bu kadar erken mi başlıyor ki bu? Çok şaşırdım ve sevindim..

selam arkadaslar bende 1yildir evliyim her ayi umutla bekliyorum ama olmuyor.anne olmayi coooox ama cok istiyorum.adet olmama 3gun kaldi yine cok heyecanlaniyorum benim icin dua edin.

Cnm neden olmuyor peki, belli bir sağlık sorununuz var mı?
Yumurtlamayı takip ediyor musun?
Kaç yaşındasın?

tatlım benim bildiğim o çizgi doğuma yakın oluyor ama başka zamanda oluyordur belki :)

Cnm neden olmuyor peki, belli bir sağlık sorununuz var mı?
Yumurtlamayı takip ediyor musun?
Kaç yaşındasın?

Evet canim yaa 7ay once esim varikosel ameliyyati oldu ama simdi. sperm degerleri iyi baktik olmuyo doktorum bende Erozya oldugunu soyledi yarin tampon tedavim bitiyor insallah hic olmazsa onumuzdeki ay bebis gelir bu arada yasim 20.

ay benim de tahmini doğum 8 mart bende cuma gidicem inşşş aksilik olmaz korkuyorum ((

Evet canim yaa 7ay once esim varikosel ameliyyati oldu ama simdi. sperm degerleri iyi baktik olmuyo doktorum bende Erozya oldugunu soyledi yarin tampon tedavim bitiyor insallah hic olmazsa onumuzdeki ay bebis gelir bu arada yasim 20.

Yavrucum bu ne acele...
Bu yaşta ne bebeği..
Karar senin ama inan yaşın genç olduğu için bu kadar erken anne olmak ileride seni üzebilir..
Çünkü bebek çok güzel çok değerli tabii ama
hayatını oldukça kısıtlayacak..
Henüz yaşaman gereken, görmen gereken birçok şey var..
Tedavilerinizi güzel güzel olun ama acele etmeyin kesinlikle..
Ayşe yaptı Fatma yaptı, kaynanamlar soruyor vs vs bunlara takılma..
Sen önce kendini yetiştir, bebek sahibi olmanın önemini, onu yetiştirmenin nasıl bir süreç olduğunu vs..
Bu arada da tedavileriniz biter..
İleride bana hak vereceksin..
Çocuk kolay bir sorumluluk değil,
bu genç yaşında ben acele etmemeni tavsiye ederim..

ay benim de tahmini doğum 8 mart bende cuma gidicem inşşş aksilik olmaz korkuyorum ((

İnşallah olmaz aksilik falan, nedne olsun ki..
Sonuçlarını mutlaka buraya yaz..
Doktor randevun nasıl geçti, neler sordu;
neler söyledi..
Bizim de tecrübemiz olsun..
Şimdiden hayırlı hamilelik ve doğumlar diliyorum sana....

tatlım benim bildiğim o çizgi doğuma yakın oluyor ama başka zamanda oluyordur belki :)

Cnm ben de oyle bılıyorum ama bende oluşmaya başladı, çok aşırı belirgin değil ama farkedilecek kadar belirgin..
Doktora soracağım gittiğimde, bakalım ne diyecek..

Merhaba Anne Adaylari. :)

ben Hamile oldugumu dün aksam saatlerinde test sonucuyla ögrendim, bu sabah doktora gittigimde
6 hafta 6 günlük oldugunu ögrendim, cok mutluyum :)))

Merhaba Anne Adaylari. :)

ben Hamile oldugumu dün aksam saatlerinde test sonucuyla ögrendim, bu sabah doktora gittigimde
6 hafta 6 günlük oldugunu ögrendim, cok mutluyum :)))

Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin canım benim. aramıza hoş geldin. :):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…