bir mart annesi daha geldi topiğinize
geçen hafta gittim kontrolüme ama hala kalp atışı yoktubebek oluşmamış gibi bişeyler geveledi doktorum korkuttu beni alttan ultrasonda bakalım dedi zor oldu ama kabul ettim.. doktor kalp atışları var dedi ama ben duymadım maalesef o yüzden hamileymişim gibi gelmiyor hiç
geçen hafta gittim kontrolüme ama hala kalp atışı yoktubebek oluşmamış gibi bişeyler geveledi doktorum korkuttu beni alttan ultrasonda bakalım dedi zor oldu ama kabul ettim.. doktor kalp atışları var dedi ama ben duymadım maalesef o yüzden hamileymişim gibi gelmiyor hiç
son adet tarihine göre hesapladığımda 7. haftaya denk geliyor ama değil 5. haftanın içindeyim
selam arkadaslar bende 1yildir evliyim her ayi umutla bekliyorum ama olmuyor.anne olmayi coooox ama cok istiyorum.adet olmama 3gun kaldi yine cok heyecanlaniyorum benim icin dua edin.
- Kızlar, sizde de göbeğinizin altından başlayıp aşağı doğru inen o çizgi oluşmaya başladı mı? Bende başladı, dün farkettim; bu kadar erken mi başlıyor ki bu? Çok şaşırdım ve sevindim..
Cnm neden olmuyor peki, belli bir sağlık sorununuz var mı?
Yumurtlamayı takip ediyor musun?
Kaç yaşındasın?
Evet canim yaa 7ay once esim varikosel ameliyyati oldu ama simdi. sperm degerleri iyi baktik olmuyo doktorum bende Erozya oldugunu soyledi yarin tampon tedavim bitiyor insallah hic olmazsa onumuzdeki ay bebis gelir bu arada yasim 20.
ay benim de tahmini doğum 8 mart bende cuma gidicem inşşş aksilik olmaz korkuyorum((
tatlım benim bildiğim o çizgi doğuma yakın oluyor ama başka zamanda oluyordur belki :)
Merhaba Anne Adaylari. :)
ben Hamile oldugumu dün aksam saatlerinde test sonucuyla ögrendim, bu sabah doktora gittigimde
6 hafta 6 günlük oldugunu ögrendim, cok mutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?