merhabalarr,
benimde kuzum geliyor mart ayında, allahtan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olmasını diliyorum.
yalnız bi sorunum var ): bunu bir konunun altına da yazdım ama burada da sizinle paylaşayım. yemeklerden sonra inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum anlatamam kıvranıyorum artık karnımın şişmesinden, kabızlık şişkinlik yanma ilaç kullanmak istemiyorum. lütfen bi öneride bulunun ne yapmalıyım nasıl çözlemeliyim bu sorunu? ömerilerinize nasıl ihtiyacım var şuan anlatamam.
Bgn gttik doktora cok sukur ki ii haber aldik bebikimiz buyumus kanama kapanmis keseyle tehlikeyi atlatmisiz kalp atisini da gorduk yine 1.4cm olmus minik bebe aspirinini biraktik progesteronu sadece sabh kullanicam folik asit devm yatak istirahati bitti cok sukur allahima guzel hberlerle gldik bu arada bn telefonda dokturun ynlis anlamisim bi iki test vrcem demis bn ikili test anlamisim ))) ikili testte daha var yani bn doktora sormyi unuttm saclarim cok dokuluyor sebebi hamilelikle alakali yada vitmn eksikligi fln olabilirmi biln var mi
çok sevindim cnm bizde bugün duyduk çok heyecanlandım. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Günoşşşş kizlarrrr bende geldimmmm:119::119::119::119::119:
bu Mart anneleri topigini digerinden daha cok beğendim digerinde kizlar sac saca olmuş durumdalarben de buraya geldim dogum 17 Mart sata göre fakat biz biraz daha geriden takip ediyoruz haftamızı ama olsun sağlıklı olsun bizim olsunn
Hosgeldin cnm, diğer mart anneleri topigi çok var sanırım..Burası çok hızlanmayan bir topic ama idare ediyoruz. Daha çok ısınımadı bu topiktekiler birbirine sanırım.
Herkes yaptığı işi, yaşını nerde oturduğunu filan söylesin belki oyle tanışmamız daha kolay olur.
Benim adım Aslı. Yani Helin değil Aslı denmesini tercih ederim. Yaşım 32. Anaokullarında ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Aynı zamanda çocuk yogası yaptırıyorum. Bir oğlum var 4 yaşında ve İstanbulda yaşıyoruz. 7 senedir evliyim. Hepinize guzel ve keyifli bir hamilelik diliyorum.
Aslicim bu kadar ayrıntılı yazman beni şaşırttı ben hamilelik oncesi de baska topikte yazisiyordum hala devam ediyoruz ama bu kadar ayrıntı hiç vermedikama masallahimiz var aramız cok iyidir buramda kendim gibi hamileligini surdurenlerle de devam etmek istiyorum sıkıntı yok kaynaşırız zamanla ben 27 yaşındayım ilk gebelik memurum doguda azıcık sıkıntılı geçiyor hamileligim ama idare ediyoruz şimdilik.bu arada mesleğin süper yoga kısmı işine cok yarar:13:
gunaydın annecıklerben de 7+5 gunluk hamıleyım.haftaya kontrolum var.bebegımı gecen hafta gordum doktorumuz kalp atısını da gordu ama bıze dınletmedı.
Günoşşşş kizlarrrr bende geldimmmm:119::119::119::119::119:
bu Mart anneleri topigini digerinden daha cok beğendim digerinde kizlar sac saca olmuş durumdalarben de buraya geldim dogum 17 Mart sata göre fakat biz biraz daha geriden takip ediyoruz haftamızı ama olsun sağlıklı olsun bizim olsunn
gunaydın annecıklerben de 7+5 gunluk hamıleyım.haftaya kontrolum var.bebegımı gecen hafta gordum doktorumuz kalp atısını da gordu ama bıze dınletmedı.
Ah cnm niye ayrıntı vermem seni şaşırttı ki? Kendimi saklamam gereken bir durum yok ki:) Arkadaslar resimlerini koyardı daha önce yazıştıgım topiklerde. Diyet topiklerinde çok yazdım daha önce:) Bu şekilde tanışınca daha guzel kaynaşıldığını düşünüyorum. Yani biz hep öyle yapardık önceleri. Yoga olayına gelince, kendim de yoga yapıyorum ben aslında, ama biraz sorunlu başladı hamileligim, mide bulantıları, kahverengi lekelenme ve düşük tehlikesi yaşadım. Bu yuzden doktor yoga bile yapma bir sure dedi..Sanki yoga yapamıyorum diye şişiyormuşum gibi hissediyorum. Artık 3 aydan sonra başlarım dedim bende ne yapayım.
Aslen dogulu musun? yoksa iş için mi ordasın?Ben de ilk gebeligimde 27 yaşındaydım :))Çok daha kolaydı ilk gebelik bence yaşla çok alakası var. 5 yıl bile insanın ömründe çok fark ediyor.
hoşgeldin cnm aramızahayırlı olsun bebeğin..
Yok canim izmirliyim ben ama is nedeniyle burdayim hemsireydim bıraktım simdi memurum.aslinda 27 geç bı yas ama nasip iste daha bilincliyiz en azından ama vücuda zor geliyor( bende de kanama var ama içerde o yüzden ilac kullanıyorum şimdilik
Hayırlısı olsun cnm..Yakında size de dinletecektir. Bir dahaki muayenede kesin duyarsınız herşey yolunda giderse Allahın izniyle.. Senin ilk bebeğin mi?
Ben de progestan kullandım geçen hafta bıraktım. Her yaşın farklı zorluluğu var, en azından 35 ten önce ikisini de yaptıgım için halime şükrediyorum. Çünkü yaş ne kadar ilerlerse kesinlikle o kadar daha zor oluyor bence. En azından ben 5 sene önce çok daha kolay adapte olmuştum ve hiç bu kadar yorulmuyordum. Tabi o zaman kendime ayıracak vaktim vardı, şimdi oğlumun peşinde koşmaktan kendime ayıracağım çok vaktim de yok.
İyi yapmissin canim daha cok geç kalmamakla çalışana cok zor oluyor zaten bide yaramazsın var ki eyvah eyvahAllah yardım etsin sana
bende progestan kullandım hapını cok halsiz bıraktı beni simdi jele başladım 2 gun oldu
Bu arada şimdi dikkat ettim de ikimizin de son adet tarihi 10 haziran çünkü bebeklerimizin doğum tarihi 17 mart son tarih. :)) Senin karnın çıktı mı? Belli mi dışardan hamile olduğun yani?
Evet tarihlerimiz aynı:)) yalnız benim bebek 1hafta kadar geriden geliyor karnım çıkmadı fakat iki gündür progestan jel kullanıyorum o yüzden karnım sis ve gerginherhalde artık inmez bundan sonra da bebis çıkar senin karnın çıktımı yoksa
arkadaşlar ben de 2013 mart anne adayı olarak aranıza katıldım. ilk bebeğini 7 haftalıkken kaybeden biri olarak çok mutluyum ve hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız için dua ediyorum. rabbim inşallah o günleri gösterir hepimize.
pregestan kullanıyorum folikasit coraspirin bir de vitamin başka hamile arkadaşlarıma dr vitamin bile vermemiş sadece folikasit kullanıyorlar sizce bir problem olduğu için mi? bana neden bu kadar ilaç vermiş olabilir aynı durumda olanlar varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?